Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Terina89 píše:
A záruku na telefon nemáte?
jojo všechny papíry, já se právě bojím když mu to všechno pošlu, aby to nezahrabal a nazdar
@Zlobísek:)) píše:
jojo všechny papíry, já se právě bojím když mu to všechno pošlu, aby to nezahrabal a nazdar
Pokud nekomunikuje, tak určitě neposílat zpět. Telefon taky nebere, nebo má vůbec ta firma nějakou kancelář?
Tak nemusíte posílat do firmy jdete přímo na autorizovaný servis ve vašem okolí pokud máte pltnou záruku není problém ![]()
@Uncle píše:
Tak nemusíte posílat do firmy jdete přímo na autorizovaný servis ve vašem okolí pokud máte pltnou záruku není problém
no je to repasovaný telefon, manžel si ho objednal od chlapa co to tahá odněkud z číny
jenže funguje pouze na nabiječce. a to nevím zda by mi uznaly záruku či nikoli ![]()
no je to repasovaný telefon, manžel si ho objednal od chlapa co to tahá odněkud z čínyjenže funguje pouze na nabiječce. a to nevím zda by mi uznaly záruku či nikoli
Tak pokud funguje pouze na nabíječce, tak si myslím, že je v háji baterka. Zkuste zajít do nějakého servisu, třeba pomohou, baterku vyzkouší… ![]()
Prodejce nemá pravdu. Pokud jsi zboží posílala do autorizovaného servisu, je jedno, že do něj zasáhla třetí osoba- ta osoba byla zaměstnanec toho servisu. Takže záruka v žádném případě nepadá.
@Terina89 píše:
Pokud nekomunikuje, tak určitě neposílat zpět. Telefon taky nebere, nebo má vůbec ta firma nějakou kancelář?
pochybuju asi sme naletěli
no za blbost se platí ![]()
@Uncle tak záručák nemáme jen faktury tak to sme v ř…
pochybuju asi sme naletělino za blbost se platí
Tak nejste prvni ani posledni, co naletěli
Příště si radši připlatit ![]()
no je to repasovaný telefon, manžel si ho objednal od chlapa co to tahá odněkud z čínyjenže funguje pouze na nabiječce. a to nevím zda by mi uznaly záruku či nikoli
proto většinou k telefonům z Číny dávají 2 baterie do balení, protože prd vydrží. Zkusit u prodejce objednat novou, nevím co je to za značku a zda se tady vůbec baterie pro tento typ telefonu vyrábí. A nebo si to objednat z nějakého čínského eshopu. Ale tyhle baterie mají výdrž asi jako airwick do zásuvky, takže tak…
pochybuju asi sme naletělino za blbost se platí
pro reklamaci není potřeba záruční list. Stačí doklad o zaplacení, výpis z účtu o převodu peněz…
@tterka píše:
Tak pokud funguje pouze na nabíječce, tak si myslím, že je v háji baterka. Zkuste zajít do nějakého servisu, třeba pomohou, baterku vyzkouší…
manžel vzkazuje že prej má už dvě baterky a je to asi základní deskou
to sme zkoušeli
No manžel byl zvyklej na nokii N70 a byl v sedmém nebi, že ho ještě někde vyštrachal
ale teda nečekali jsme tak rychlej konec ![]()
manžel vzkazuje že prej má už dvě baterky a je to asi základní deskouto sme zkoušeli
tak zkusit nějakej neautorizák, většinou tahají taky všechno z Číny, třeba na to něco mát budou, ale jestli zrovna základovku, to pochybuji. To už bude asi levnější ho vyhodit a příště si koupit v ČR s ofiko české distrubuce…
manžel vzkazuje že prej má už dvě baterky a je to asi základní deskouto sme zkoušeli
Pokud jsou to čínské baterky, tak můžou být v háji obě. Ale to vám fakt řeknou jen v servisu.
No, já se řídím heslem, že nejsem tak bohatá, abych si mohla dovolit kupovat levné věci. A raději si trochu připlatím…
@mybaby píše:
tak zkusit nějakej neautorizák, většinou tahají taky všechno z Číny, třeba na to něco mát budou, ale jestli zrovna základovku, to pochybuji. To už bude asi levnější ho vyhodit a příště si koupit v ČR s ofiko české distrubuce…
už se stalo. ale tak víte jak
na emiminu se zjistí všechno
tak sem ještě zkusila tady no…