Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak já umim lhát i v opilosti. Jen nevím, proč by to v tvém případě dělal… ![]()
Spíš ti řekl něco, co si fakt myslí. Někde hluboko uvnitř ![]()
Muž v jeho věku si má opatřit motorku + milenku o 20let mladší
možná si i obarvit vlasy ![]()
Příspěvek upraven 01.04.24 v 23:19
@Temná duše píše: Více
No jasně, ve tvé bublině bych ani nic jiného nečekala. ![]()
V mé bublině jsou ty ženské, co vypadají o několik let mladí, sportují, jsou neuvěřitelně schopné, vydělávají víc než chlap a jsou totálně na chlapovi nezávislé, takže ti mladší chlapi se třesou strachy, aby je ty starší partnerky nekoply do pr…, víš? ![]()
@bigl píše: Více
A pak proč pořád ty statistiky, jak ženy berou méně než muži a je třeba to napravit? ![]()
Vždyť vy nás vlastně živíte ![]()
Vždycky jsou někde lidi, co se vymykají statistice a průměru. A každý se obklopuje svojí sociální bublinou. ![]()
Ty jsi v bublině jménem emimčo kde všechny ženy vypadají o 20let mladší ![]()
@Lucy75 píše: Více
Nojo, alkohol prolamuje hráze. ![]()
Já se včera zmastila dvěma dvojkami suchého červeného tramínu (nejsem teď zvyklá, ale když byly ty Velikonoce…
), lezla jsem po chlapovi a vykládala mu, že ho ale fakt strašlivě miluju.
![]()
A on na mě vrčel "jedeš, opilče! Řekni mi to i zejtra za střízliva!
"
Tady je problém, že ty nasolený bere, ke své škodě, málokdo vážně. ![]()
No a ty v emimiňácké mužské bublině, kde všichni chlapi nad 40 berou jen dvacítky, bo třicítka už je pro ně stará. ![]()
A dobře jim, blbečkům, tak.
Ve čtyřiceti s dvacítkou velikánští frajeři, max v padesáti od třicítky velikánský parohy.
![]()
No z vlastní zkušenosti můžu říct, že to, co jsem kolikrát vyplodila za nesmysly, když jsem se opila, se dost často na pravdě nezakládalo.. byly to kolikrát hnusné urážky, které jsem si ale vůbec ve skutečnosti nemyslela.. takže za mě ne, alkohol nerozvazuje jazyk, spíš totálně změní osobnost. Ale příteli bych tohle chování dál netolerovala… Zvlášť pokud je 40+, už by měl znát svou míru
No, úplně pravdu, to ne, ale začne se projevovat jeho druhé já. Když člověk se svojí blbou povahou nic nedělá, tak to bývá opak toho nablýskaného, co dává na odiv na veřejnosti. Musí se to dlouho studovat, aby to člověk rozpoznal. V extrémech jsou třeba ty empatické typy manipulativní sobci, vážení pánové prasáci, chytrolíni, intelektuálové zase úplně tupí, ti rozhodní se zase úplně nejistí…Čím víc vyrovnananější a inteligentnější člověk je, tím lehčeji proplouvá mezi těmito osobnostmi bez publika a alkoholu…Ti moudří a nejinteligentnější to mají tak nějak vyrovnané ( takoví ale moc nejsou
) Úplně stačí, když si sami sebe uvědomujou…
Alkohol omezuje funkci prefrontálního kortexu. Tato mozková oblast leží hned za naším čelem a očima a nese odpovědnost za rozhodování, usměrňování našeho společenského jednání, za to, jak vyjadřujeme naši osobnost. Prefrontální kortex nám umožňuje chápat následky našeho chování, rozlišovat mezi dobrým a zlým.
Proto se říká, že lidé při požití alkoholu přestávají mít zábrany. Nedokážou se kontrolovat ( ne všichni ). Dělají nebo říkají věci, které by bez požití neudělaly, neřekly nebo by je v sobě dusily. Vyčítají, manipulují, vymýšlí si, jsou agresivní, dokážou se vyspat s člověkem, který jim za střízliva není vůbec sympatický…
Za mě alkohol odkrývá z velké části skutečnou osobnost. Při náročných životních situacích se tato stránka častokrát projeví.
@Anonymní píše: Více
takze ho zere jeho vlastni krize stredniho veku… zkus si to nebrat osobne, vyblil na tebe akorat svou frustraci… ale jestli stojis o chlapa se kterym ta krize mlati, to si zvaz…
ocividne sni o lepsim (moci, slave, penezich, mladych kockach,…) zatimco ty jsi proste normalni fajn zenska ![]()
@Anonymní píše: Více
Já bych využila příležitost. Jak máte nastavené financování vztahu? Ať tě kouká víc sponzorovat. +nějaký šperk a wellness na zahnání špatné vzpomínky ![]()
Zjevně by to chtělo se trochu vymezit.