Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Taktinevím píše: Více
No to jo…a co by jsi jinýho od mistra Pírka čekala? ![]()
Skoro vždycky jo. Alkohol odbourává zábrany. Nedělá z člověka někoho jiného, kdo si najednou myslí něco, co si předtím nemyslel. Ale může to myslet trošku jinak, dělat si srandu. To dokáže posoudit ten, co toho opilého zná.
@Niki Lauda píše: Více
Ešte raz zopakujem. V právnych veciach sa výroky ľudí pod vplyvom alkoholu berú ako úplne nedôveryhodné. Netreba nad tým dumať, treba mať taký vzťah, aby partner buď nepil, alebo, ak si jeden partner dá, neurážal druhého partnera.
Jj, někdy nebo spíše častokrát takový alkohol umí ukázat pravou tvář člověka. ![]()
@Lumerika píše: Více
V právních věcech možná, ale většinu lidí spíš zajímá, jestli „jsi kráva/kretén“ padlo proto, že si to člověk fakt myslí a alkohol tomu pomohl ven. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Co o člověku říká „Mě to tu už nebaví, chci domů“? ![]()
Nie, alkohol tomu nepomohol. Nie ku konkrétnej osobe. Tam skôr ten človek má zlosť na niekoho alebo niečo z minulosti, preto je to vysoko nedôveryhodné. Pomohol by psychológ, možno.
@Černá Madonna píše: Více
Jsem nikdy excesy naštěstí neměl. Ale je to dlouho, co jsem byl aspoň trošku přiopilý. Možná bych dnes přiopilý nebo opilý byl děsně zlý a chtěl napadnout Slovensko nebo zabrat Polsko. ![]()
@Lumerika píše: Více
Když se po chlastu ztrácí zábrany, tak asi spíš pomohl, ale co se budu hádat.
Ešte sa to pokúsim vysvetliť inak. Je tam nejaký vzorec z minulosti, ktorý toho človeka naštartuje. A je to momente jedno, či tam je partnerka, s ktorou je 2 týždne, 4 roky alebo 20 rokov. Ten vzorec proste „prepol“ a jedinec na to pod vplyvom návykovej látky reaguje. A možno na ten vzorec stále reagoval „normálne“, ale zrazu proste bude reagovať inak. Stále to však nie je realita, pravda, sú to len nabalené problémy z minulosti, ktoré v tom momente nepozná ani sám jedinec.
Neviem, či vieš, za aký čas sa odbúra alkohol u žien a mužov (po chľaste). V každom prípade ti radím, aby si nevyužíval opojenosti žien…
Hádam, že by sis moc nepomohl. ![]()
Dělám si samozřejmě taky srandu. ![]()