Řekne člověk v opilosti to, co si skutečně myslí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34389
2.4.24 08:30
@Anonymní píše: Více

Někdo v opilosti plácá nesmysly, někdo bohužel to, co v sobě drží a za střízliva by to neřekl. Tak to má asi i tvůj přítel. Tak asponˇvíš, co si o tobě myslí. Jak s tím naložíš je na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
2.4.24 12:30

S člověkem, co pije, a pak mi hnusně nadává a uráží mě, bych teda nebyla. Sbalila bych mu kufr a nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
2.4.24 14:35

Jééé, bych vůbec neztrácela čas, s hovádkem ožralým :-D. Na to si sama sebe moc vážím, než abych poslouchala nějaká alkoholová moudra! Pá Pá a na oslavu bych si pak doma v klidu dala dvojku vínka :-P.

Příspěvek upraven 02.04.24 v 14:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
2.4.24 14:37

Já si myslím že ano alkohol jé metá lidstva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25192
2.4.24 14:37
@sirikit píše: Více
:mrgreen: taky v tomhle stavu vyznávám lásku :mrgreen:
F. nevrčí, spíš se směje a oplácí mi to - ačkoliv sám skoro nepije :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.24 14:44

Pakliže ty urážky byly opravdu hodně ošklivé a Vás to takto niterně ranilo. Rozhodně bych to dále netolerovala. To, že byl opilý není omluvou. Je možné, že si to, co řekl nepamatuje ale měl by si tedy potom dávat pozor na to, jak moc pije aby těmto situacím dokázal předcházet. Někdo v opilosti skutečně jen plká nesmysly ale nemělo by se to opakovat. Pamatuji si příběh jedné mé kamarádky, když jí tenkrát manžel řekl před přáteli „já mám doma ropuchu ale je hodná“ jako teď vidím, jak jí tenkrát v tu chvíli puklo srdce. Sice s ním zůstala ale pokaždé, když spolu mluvíme strašně se tím trápí a když by spolu neměli děti jistě by od něho odešla. Není dobré se nechat ponižovat kor když máte tu volbu toho, že můžete odejít. Třeba mu tím i ukážete, že tohle bylo přes čáru a je možné, že se poučí a dojde mu, co druhému v opilosti způsobil za bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
2.4.24 15:32

Tohle mě nikdy nepřestane fascinovat, jak někdo může být s partnerem, kterýho si nejspíš vůbec neváží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.24 15:39
@Amassakoul píše: Více

Máš pravdu, asi je se mnou něco špatně. Neváží si mě. Děkuji všem za reakce. Už včera jsem si uvědomila, co musím udělat…

• Citovat
  • Upravit
1260
2.4.24 16:38

S tebou není vůbec nic špatně. Něco hodně špatného je ve tvém partnerovi.
Neváží si tě. Zažila jsem s bývalým něco podobného. Na začátku vztahu mi, když se napil, vyznával lásku. Pak jsme se sestěhovali a naprostý obrat. Stále dokola opakovat „Jsi hnusná, jsi hnusná…“ Nedokázal říct proč. Mohla jsem snad i za to, že zavřeli hospodu a on musel domu. Druhý den si nic nepamatoval. Všechno popřel, zlehčil a po čase jsem o sobě začala pochybovat, zda jsem opravdu tak hnusná. Odejít od něj bylo nejlepší rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
2.4.24 21:19
@Annonymní_007 píše: Více

To jako fakt? 8o
Chlap se k tobě chová jak k onuci, ty si necháš zaplatit wellness a koupit šperk a tváříš se, že je všecko duhové? Občas se nestačím divit, co jsou lidi schopní za prachy skousnout. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
2.4.24 22:29
@bigl píše: Více

O jejich vztahu nevíme nic. Jestli se za 3 roky 2× opil a normálně se chová úplně jinak, tak bych z toho nic nevyvozovala. Pokud to co říkal, může zakl. vztáhnout na chování ve vztahu, tak je to problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
2.4.24 22:35
@Annonymní_007 píše: Více

Jestli se 2× opil a těmi kecy nic nemyslel, tak bych za to nepožadovala wellnessy a šperky. Celkově tady ty věci mi připadají ubohé. Já to od manžela dostávám, ale ne jako satisfakci za něco. To je podle mě trapas, kupovat si ženskou takto za nějaké prohřešky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
3.4.24 10:09

Já teda nepiju nebo spíš se neopíjím, ale když je jednou za rok Vánoční večírek, tak to stojí za to. Poslední jsem teda ani nepila, ale asi 5 let zpět katastrofa. Řekla jsem jednomu chlapovi z firmy, že je zm. d a jak ho nesnáším a nevím co, přitom jsem ho znala sotva podle jména. Říkal mi to někdo jiný druhý den. Já prý k němu přišla nebo možná jsem šla okolo něj a vybalila to na něho :oops: Pak bylo i vtipné se omlouvat :oops: Říkala jsem si, že si chudák bude myslet, že mi o něm třeba někdo něco řekl, když jsem takhle na něj nakráčela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7788
6.4.24 19:19
@Temná duše píše: Více

Ty jsi srandist(k)a teda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
6.4.24 20:58

Nedá sa presne povedať, či človek v opilosti povie pravdu, presne tak, ako sa to nedá povedať ani za triezva. Alkohol by v prípade „pravdy“ nemal hrať rolu, ono ide o celkový vzťah. Musím však spomenúť, že ľudia, ktorí vypovedajú v rôznych právnych veciach pod vplyvom alkoholu či inej návykovej látky - sa berú za nedôveryhodných (resp. výpoveď, ktorú poskytnú pod vplyvom sa berie za nedôveryhodnú). Takže, ak im neverí ani detektor lži, porozmýšľajte nad „dôveryhodnosťou“ opitého človeka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí