Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@veri77 aha a když nešpiním vůbec mám se bát?
@Eileen9 lepim nakonec 4 no snad to nějak pomůže když mi jeden estrofem vyšoupla a nahrdila náplastí na ten žaludek
@nika5555 já nevím popravdě se bojím,sice sem si dnes koupila test ale od minula mám strach každým dnem se hlídám jesli nekrvácím,jesli špiním nebo ne jesli mě bolí podbřišek ,ale přijde mi i brzy po týdnu testovat takže oprvadu nevím,jestli nakonec nevydržím až do toho dne co pojedeme nebo třeba i dřív uvidíme ![]()
@Safinol ahoj, vůbec se neboj, já jen že s tím špiněním to má každý jinak. To že nešpiníš neznamená že to je špatně. Uplně s tebou soucítím, ten strach je hrozný. Ale když začneš špinit, tak to taky ještě nic neznamená. A s tím testováním tě chápu, ja minule taky neměla odvahu dřív testovat a čekala až na ten 14 den, když už bylo stejně pozdě, rozjela se ms. Nicméně na tom testu po limitu byl slabý duch - injekce ovitrelle i po té době po víc jak 15 dnech tam stále byl. Dřív nemá moc smysl testovat.
Holky, jinak já včera byla na kontrole u Tokarevy a v sobotu jdu na punkci vajíček…
@veri77 ahoj právě že i chlap nechce abych testovala dřív takže bych musela zítra když bude v práci a já sama doma a on to nepozná,jenže víš jak no ten strach když to do toho namočíš a čekat na čárku nevim dnes to promyslím,já vím každá ženská to má jiné některá špiní některá má měsíčky,kámoška má dva kluci u těch do 3 měsíce měla ms a teď každým dnem čeká holčičku a u té jen špinila,druhá kámoška teď taky čeká a ta vůbec nešpinila a kontroly má vždy na jedničku.Tak v sobotu hodně štěstí a ať Tě moc nezmordujou ![]()
@veri77 Víš ja věřím že už je vše na dobré cestě že už sme si to zlé kolem miminka vybrali a ta naše dlouhá trnitá cesta už bude konečně odměněná,podbrišek mě pobolívá,občas mě víc řízne pravej vaječník no snad je to vše dobré znamení,prsa teda bolí ale to prý může způsobovat estrofem takže těžko poznat ale prostě nějak teď cítím a věřím že vše bude už jen dobré ![]()
@nika5555 @Safinol holky děkuju
bude tam Zobáč, tak snad půjde vše hladce a vajíčka budou kvalitní. Pak bude dlouhých 6 týdnů jak dopadne genetika,to budou zas nervy… @Safinol to víš že to bude dobré, ted už jo, smůlu už jsme si vybrali a už bude jen dobře ![]()
Ahojte holky, snad nevadí trošku se tady mezi Vás vetřu.
.
Po nějakém čase jsem si zase sedla k Vaší diskuzi a pročetla jsem si jí. Všem moc držím palečky,ať vše klape a mimi se udrží.
![]()
Nás čeká v Brně druhá návštěva začátkem prosince. Budeme podstupova umělé oplodnění z důvodu genetické zátěže v rodině. Všechná vyšetření nám dopadla dobře. Tak doufám,že vše půjde hezky a bude dost embriek.
Jen jsem se holky chtěla ještě zeptat k té ceně těch zákroků. Nám bylo řečeno, že nás to vyjde na cca 30 tisíc. PGD nám zaplatí pojišťovna. TAk uvidíme… Kdy jste to celé platily? Hned na začátku? Nebo se to platí od výkonu? A dají Vám nějaké vyúčtování za co konkrétně jaká částka? Trošku mě zaráží, že jste tady některá psala, že se cena vyšplhala dvojnásobně.
Děkuji. ![]()
@Zuzinka90 ahoj a díky za podporu
co se týká cen a placení, už jsem to tady někde psala. Nejprve dostaneš cenovou kalkulaci, vše záleží na problému, který máte. Vše si odsouhlasíte a platí se to postupně, podle absolvovaných zákroků. Nejprve platíš léky na stimulaci, pak za metody oplození atd. My měli problém u manžela, tak jsme si připláceli za metody oplození a výběr nejlepších spermií, pak bylo hodně vajíček, takže jsme připláceli za množství, mražení, atd… a hned jsme byli na dvojnásobku. Vše záleží na vás a vašem rozhodnutí, co si chcete připlatit. Do ničeho vás nenutí, ale je to těžké. Nikdy totiž nevíš, jak dopadne další krok. Takže my si raději připlatili, než vše podstupovat znova a skončit finančně ještě mnohem výš.
@nika5555 tak mi to teda nedalo zkusila sem test ale teď z odpolední moci a nic snad je ještě brzy nebo spíš zkusit z ranni ![]()