Revize květen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1590
30.5.13 19:59

@Verifikation neboj vážně to nic není, někde prý ani v nemocnici pak nenechávají, mě si tam teda přes noc ale nechali. Navíc mám hodně úzké děložní hrdlo, takže u mě hrozilo, že krev po revizi nepůjde ven a bude se hromadit ve mně. Ale nakonec se to pár dní po revizi provalilo samo a už jsem tam nemusela a kontrolní ultrazvuk byl dobrý.. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
30.5.13 20:00

@Kleofasek ty si byla těhotná taky po IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
30.5.13 20:01

@Kleofasek Nechci to zakřiknout, ale naposled jsem krvácela minulý pátek po vyšetření, v sobotu špinění a od té doby díkybohu nic. Jen každá návštěva WC je pro mě horor :roll:
Holky, jak jste se tu bavily o nutném sexuálním půstu, tak my to včera už nevydrželi. No to se ví, bylo to extrémně opatrné, zase spíš nervy než do jiného… ach jo. Pak samozřejmě máme oba výčitky. Si fakt někdy připadám, že bych ve svém věku měla mít víc rozumu :zed:

• Citovat
  • Upravit
555
30.5.13 20:32
@Kleofasek píše:
@Verifikation jj, čím dřív to budeš mít za sebou, tím dřív budete moct na další pokus. A půjdeš na ještě KET nebo do IVF?
Mě vyšlo až druhé. A kam chodíš, do kterého CARu?

No chceme jít do celého IVF znova. Máme teda jedno zamraženo, ale prý je horší kvality, tak nechceme nic riskovat.
Chodím do Pronatalu v Teplicích, ale na OPU a ET jezdím do Prahy, jelikož mi to moje pojišťovna proplatí jen v Praze… ale jsem radší, myslím, že v tý Praze ví co dělají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
30.5.13 20:34

@DaMaThe
Tak to je super, že nekrvácíš… s tím sexem tě chápu, taky to bez toho nevydržíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
30.5.13 20:43

No docela vám závidím ten apetit na sex, já bych vážně nemusela nikdy, snad jen jednou za rok, když si dám skleničku a je dobrá nálada, tak mám jakože nálady, ale jinak jsem těžká frigidka, takže pro mě to dělání mimina není moc žůžo. Nevím co to se mnou je, že mě to tak nebaví, a to se manžel snaží, ale já to spíš chci mít za sebou. Dřív, než jsme se vzali, tak to ještě nepatrná chuť byla, ale teď už nějak vůbec, je mi to docela líto, že se v životě o něco připravuju. NO a moje ségra je úplnej divoch, tak ve výchově to asi nebude, ale v nátuře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
30.5.13 20:44

Holky, napíšu vám historku, co mi teď psala kamarádka, je to tady zdr. sestřička v nemocncici.
Tak její kámoška byla minulý týden na revizi. Udělali jí výškrab a dneska šla na kontrolu po 10 dnech.
Normálně tam měla miminko v 6+2tt aj se srdíčkem 8o takže čekala vlastně dvojčata. To jedno zamlklo a to duhé prostě přehlédli :cert:
Jako to co žije, mělo neuvěřitelné štěstí. Jen nevím jak to bude se sliznicí, když jí jí kus vzali :think: No toto je už vrchol. Právě zjišťuju, jestli to udělali tady v nemocnici nebo v Uh. Hradišti.

• Citovat
  • Upravit
2559
30.5.13 20:46

Holky přemýšlím o tom, že bych hlídala při rodičovské nějaké mamince v okolí ještě jedno dítko, co vy na to?ˇŠly byste do toho? Třeba mě to zaměstná hlavu a bude sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
30.5.13 20:46

Holky přemýšlím o tom, že bych hlídala při rodičovské nějaké mamince v okolí ještě jedno dítko, co vy na to?ˇŠly byste do toho? Třeba mě to zaměstná hlavu a bude sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
30.5.13 20:48

@Kleofasek cožeeeeee??? A chápu to dobře, že to druhé tu revizi přežilo a nadále jej čeká???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
30.5.13 20:49

@Andrej29 ano, malá je z druhého IVF v Olomouci. Na Et jsem byla přesně před rokem 28.5. :mrgreen: Tohle těhotentví, co zamlklo, bylo přirozeně, to jsem tady už psala. Prostě jsme nechápali.
@Verifikation třeba se vám poštěstí taky to druhé. Už víš, do čeho jdeš, půjde to jedna báseň :)
@DaMaThe super kočko :potlesk: :hug: jsi tady takový náš maskot, takže se držte s bobkem :kytka:
No můj měl dneska taky chutě, ale já dodržím těch 14 dní porevizní abstinence kvůli možné infekci, takže jsem na jeho blahu zapracovala jiným způsobem :mrgreen: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
30.5.13 20:51
@Neliska píše:
@Kleofasek cožeeeeee??? A chápu to dobře, že to druhé tu revizi přežilo a nadále jej čeká???

jo, chápeš to dobře. Podle mě jí doktor před zákrokem neudělal kontrolní UZ, protože oni to porstě někdy nedělají, kor když je to tak v začátku. Mě u první revize to malé taky už nezkontrolovali, teďkom jo. Takže fakt záleží, na koho člověk natrefí :cert:
prostě je to šílené štěstí. No ale jak se asi ta maminka může cítit?!
tady jsou fakt řezníci :cert:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
30.5.13 20:53
@Neliska píše:

já bych do toho nešla, ale je to od tebe hezké. Jestli bude mít někdo zájem, tak jdi do toho :palec:

• Citovat
  • Upravit
555

@Neliska
To je škoda, že to máš takhle.. hele a nezkoušela jsi nějaké bylinky nebo nějakou chemii?
Já měla taky chvilku období, kdy mi to nic neříkalo, ale poslední rok bysme mohli každý den. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MCH
175

@Verifikation
No jo, prirode neporucis, az to prijde, tak to prijde. A dva roky sem a tri roky tam nehrajou v rodicovstvi u chlapa zejmena az tak velkou roli myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí