Revize květen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
30.5.13 20:54

Holky, dneska se loučím, jdu do lůžka :mavam: :D

• Citovat
  • Upravit
555
30.5.13 20:55

@Kleofasek
No to je neskutečné! To je vůbec možné? No holka musí být na prášky. Teď aby to mimi zvládlo.. takovýhle zákrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
30.5.13 20:57
@Neliska píše:
Holky přemýšlím o tom, že bych hlídala při rodičovské nějaké mamince v okolí ještě jedno dítko, co vy na to?ˇŠly byste do toho? Třeba mě to zaměstná hlavu a bude sranda.

Jestli máš čas a nervy na to, tak já bych do toho šla.. Aspoň někomu pomůžeš a vyděláš si nějakou korunu :-) taky bych pak potřebovala takovou kamarádku.. budu muset chodit do práce, vydělávám víc než manžel a tak zůstane doma on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MCH
175
30.5.13 20:58

@Kleofasek
té historce se mi ani nechce věřit! síla, kde to jsme, co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
30.5.13 21:02
@MCH píše:
@Verifikation
No jo, prirode neporucis, az to prijde, tak to prijde. A dva roky sem a tri roky tam nehrajou v rodicovstvi u chlapa zejmena az tak velkou roli myslim.

Asi jo, ale můj muž to bere jinak. Měli jsme spolu trochu problémy a tím, že je v tomhle problém u mě, mám pocit, že mi to trochu vyčítá. Ale nahlas nic neřekne, jen si párkrát rýpl, že nechce být starý táta… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MCH
175
30.5.13 21:02
@Neliska píše:
Holky přemýšlím o tom, že bych hlídala při rodičovské nějaké mamince v okolí ještě jedno dítko, co vy na to?ˇŠly byste do toho? Třeba mě to zaměstná hlavu a bude sranda.

Podle mě to je dobrý nápad, když se na to cítíš. A když se povede, že budou prcci blízko od sebe, tak se i sami spolu zabaví. Nějakou korunu taky vyděláš, a budeš mít jiné myšlenky. Akorát pak bych se bála trochu v tvém dalším těhotenství, i ranném, zvedání a péče o další batole např. na pohodovém průběhu těh. moc nepřidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
30.5.13 21:25

@MCH no jde mi vlastně hlavně o to, že ona se se mnou dost nudí a když vidí dítě, tak je v sedmém nebi, je hodně společenská, ale já už jí fakt nestačím, no takže mě to naopak usnadní práci, a třeba to někomu pomůže, jinak asi bych si za to nechala zaplatit, ale vůbec nevím kolik si mám říct, asi si dám inzerát, napíšu, že dohodou a oni mi něco navrhnou. Tedy holky, já mám práci, co musím ještě dnes do půlnoci odevzdat a furt se do toho ne a ne pustit, mě to teď po té revizi nějak nemyslí jiným směrem, než k dětem a povídání si o nich. Fakt mi asi hrabe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MCH
175
30.5.13 21:27

@Verifikation
Neboj, do jeho 40tky deti stihnete :) A to je v klidu vek, pokud jste zdravi, bez nemoci. V 60ti mu deti pujdou z baraku, no a dnes se hranice duch. veku a tim i predpokladane fyz. zdatnosti posunuje nad tuto hranici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MCH
175
30.5.13 21:31
@Neliska píše:
@MCH Tedy holky, já mám práci, co musím ještě dnes do půlnoci odevzdat a furt se do toho ne a ne pustit, mě to teď po té revizi nějak nemyslí jiným směrem, než k dětem a povídání si o nich. Fakt mi asi hrabe.

Já jsem na tom stejně, jak vidíš podle četnosti mých příspěvků. Sama sebe překvapuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MCH
175
30.5.13 21:39
@Neliska píše:
@MCH jinak asi bych si za to nechala zaplatit, ale vůbec nevím kolik si mám říct, asi si dám inzerát, napíšu, že dohodou a oni mi něco navrhnou.

Zalezi odkud jsi a na cetnosti hlidacich hodin v souctu. Ja parkrat vyuzila hlidacibabicky.cz, berou 100 kč/hod, a jde v Praze o nejlevnější agenturu co lze sehnat. Jinak ja mam holcinu na hlidani soukrome za 70 Kč/hod a to je na Prahu taky dost dobrá cena. A po revizi mi hodne pomohla, byla u nas cele dva dny po zakroku, chodila s malou ty 4 patra dolu ven a nahoru, a to chtela i zadarmo, ale ja dala aspon 50 Kč/hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
30.5.13 23:18

Ještě jsem chtěla zeptat, zda byste nechtěli tuto diskusi na konci května uzavřít? Přeci jenom je to dost intimní záležitost, nemusí to každej číst, ale nechám to na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
31.5.13 07:24

@Neliska Když se na hlídání hned dvou dětí cítíš, tak proč ne? Malá se zabaví a ty přivyděláš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
31.5.13 07:28

@Neliska No každý to má jinak s tou chutí na sex. Hlavně aby se ti dva ve vztahu na tom shodli. Bohužel kolem mě je dost opačných případů. Neříkám, že vztah stojí na sexu, ale je to jeho důležitá součást. Jako odstrašující příklad je můj nejlepší kamarád - manželka odmítá nejen sex, ale i jiné intimnosti kromě polibku. V životě se prý nedočkal toho, že by mu třeba sáhla na zadek apod. Mají dvě děti, o početí druhého se snažili loni, kdy byl kamarád prostě „připuštěn“ podle ovulačního testu. Byl docela zklamaný z toho, že se to povedlo napoprvé, že si nic „neužil“. Chudák, musel si připadat jak pouhý dárce genetického materiálu :(
@Kleofasek Téda to zní neuvěřitelně! Znám podobný příběh, kdy žena měla zavedené antikoncepční tělísko, selhalo a otěhotněla. Tak jí „zadarmo“ udělali interrupci, která se ale nepovedla. Dopadlo to dobře, donosila a porodila zdravou holku, pak byli šťastní, že ji mají, jak to bývá…
Holky, jak jste tu probíraly vaše první děti, já tu vlastně nemám co dělat, jestli vás tady jako těhotná irituju, nebudu psát, jenom vás číst, protože vám všem moc držím palce. Chápu, že to některé z vás může být nepříjemné, když máte za sebou čerstvou ztrátu…

• Citovat
  • Upravit
1590
31.5.13 07:31

@Kleofasek aha, tak to mi uniklo, že je holčička z umělka. Taky jsme po něm čekali holčičku a dokonce jsme měli vybrané stejné jméno ;) V mrazáku máme prozměnu kluka, jen se dost bojím, aby vydrželo rozmrazení, doufám, že ano..
Tak když se teď zadařilo přirozeně, tak proč by nemělo zase, to je paráda :)

@Verifikation nechceš přece jen ten KET ještě podstoupit, však není nikde psáno, že embryo horší kvality se nemůže chytnout a všechno to dohnat :) A když ti ho zamrazili? V mém CAR mrazí jen ta embrya, u kterých předpokládají, že jsou kvalitní a přežijou rozmražení, tak třeba to vaše není tak špatné??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
31.5.13 07:47

@DaMaThe mně osobně to nevadí, ale já na revizi byla teda už dřív. Jsem ještě v jedné skupině s holkama, se kterýma jsem začala v Repromedě tak nějak nastejno, otěhotněla jsem první a jediné mně to nakonec nevyšlo a ostatní jsou tam těhotné, ale jenom přece proto, že mě to nevyšlo, jim to nebudu přát :) Je teda pravda, že tam teď moc nepřispívám, protože právě řeší pohyby a k tomu nemám tak nějak co říct :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí