Říct si o kontakt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kutil Tom
14.2.23 12:19
@Anonymní píše:
Ja myslim ze z myho chovani bylo celkem jasne ze se mi libi.. Ale tak co, jsem proste uprimna. Ja bych s nekym takovym nebyla (stou zenskou). Ale znam pary co se rozchazi a davaji dohromady. Klidne to takhle udrzuji 14 let. :nevim:

Ale jo, za mě v pohodě, akorát on je holt asi ten typ, co tu upřímnost nerozdejchá, no. Je to stejně zvláštní kombinace, že tě takový přitahuje. Ale když už, holt pak musíš být iniciativnější ty, no…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.23 12:19

Nebudu tady vypisovat cely nase konverzace… Uz predtim kurzem jsme se videli na svahu, ale nemluvli jsme spolu. Jen si pamatoval moje jmeno, kdyz ho nekde zaslechl. Tak mi to prislo hezky. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.23 12:21
@Kutil Tom píše:
Ale jo, za mě v pohodě, akorát on je holt asi ten typ, co tu upřímnost nerozdejchá, no. Je to stejně zvláštní kombinace, že tě takový přitahuje. Ale když už, holt pak musíš být iniciativnější ty, no…

Asi upřímnost rozdejchal. To jsem mu rekla po par vetach o jeho vztahu. Me to prislo absurdni. Proste jsem driv mluvila nez myslela. Vzal to v pohode. Vysvetlil, rekl vtipnou prihodu, a bavili jsme se dal.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
14.2.23 12:23
@Anonymní píše:
Asi upřímnost rozdejchal. To jsem mu rekla po par vetach o jeho vztahu. Me to prislo absurdni. Proste jsem driv mluvila nez myslela. Vzal to v pohode. Vysvetlil, rekl vtipnou prihodu, a bavili jsme se dal.

Tak dobrý, holt když se ještě jednou naskytne příležitost, napřímo vypal, nemáš co ztratit :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.23 12:24
@ontarova.stara píše:
Otacis to naprosto nesmyslne. Otazka na manzelstvi a deti samozrejme neni nic tajneho. Jen netusim, proc bych mela komukoliv sdelovat peripetie daneho vztahu, kolikrat jsme se rozesli a ze si partnerka udelala v dobe odluky dite.

Ale jsou lidi co tyhle tendence maji. Chlap predtim na me vychrlil ze ma dluhy. Vesmes hned :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.23 12:28
@Kutil Tom píše:
Tak dobrý, holt když se ještě jednou naskytne příležitost, napřímo vypal, nemáš co ztratit :palec:

Asi hrozi jen odmitnuti :)

• Citovat
  • Upravit
5533
14.2.23 13:05
@ontarova.stara píše:
Otacis to naprosto nesmyslne. Otazka na manzelstvi a deti samozrejme neni nic tajneho. Jen netusim, proc bych mela komukoliv sdelovat peripetie daneho vztahu, kolikrat jsme se rozesli a ze si partnerka udelala v dobe odluky dite.

Tak se mu s ní dobře povídalo, byla mu sympatická, zajímala se, měli si co říct, tak proč ne, když na to nějak došla řeč? Já pořád nevím, co je na tom k pohoršení. Očividně s tímhle tématem neměl problém ani jeden. Je třeba soudit - co se má a co ne, protože ty to vnímáš nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
14.2.23 13:07
@opulus píše:
Tak se mu s ní dobře povídalo, byla mu sympatická, zajímala se, měli si co říct, tak proč ne, když na to nějak došla řeč? Já pořád nevím, co je na tom k pohoršení. Očividně s tímhle tématem neměl problém ani jeden. Je třeba soudit - co se má a co ne, protože ty to vnímáš nějak?

Ja nesoudim a ani se nepohorsuji, pisu svuj nazor a jak by to (nebo on) na me pusobilo. Jeste nejak to hodlas otocit?

• Citovat
  • Upravit
5533
14.2.23 13:10
@Anonymní píše:
Asi hrozi jen odmitnuti :)

Jen odmítnutí? Vždyť to je ten strašák, kterého se tak bojíme, že si nedovolíme oslovit někoho jiného. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
14.2.23 13:34
@ontarova.stara píše:
Ja nesoudim a ani se nepohorsuji, pisu svuj nazor a jak by to (nebo on) na me pusobilo. Jeste nejak to hodlas otocit?

Skutečně máš pocit, že takové jednání nesoudíš a nepohoršuje tě? Já mám z toho, co jsi napsala, pocit opačný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
14.2.23 13:38
@opulus píše:
Skutečně máš pocit, že takové jednání nesoudíš a nepohoršuje tě? Já mám z toho, co jsi napsala, pocit opačný.

Tak pokud mas pocit, ze povazuji za nevhodne a indiskretni, pokud se clovek sveruje s detaily sveho vztahu cizim lidem za pohorseni, tak ano.
Nevim jak ty, ale osobne by mi bylo lito, kdyby pripadne problemy ve vztahu partner ventiloval nekomu opacneho pohlavi po parhodinove znamosti.

• Citovat
  • Upravit
9757
14.2.23 14:25
@ontarova.stara píše:
Tak pokud mas pocit, ze povazuji za nevhodne a indiskretni, pokud se clovek sveruje s detaily sveho vztahu cizim lidem za pohorseni, tak ano.
Nevim jak ty, ale osobne by mi bylo lito, kdyby pripadne problemy ve vztahu partner ventiloval nekomu opacneho pohlavi po parhodinove znamosti.

Stane se, že se někdy někde dva lidi potkají, dají si víno a prostě vznikne atmosféra, že se lidé vzájemně svěří. A někdy je velmi obohacující znát názor někoho nezaujatého. Navíc přesně tohle děláme tady na emiminu skoro všichni. Svěřujeme své příběhy, a někteří velmi intimní, cizím lidem. Někomu se uleví, protože se o tom s blízkými nemůže/nedokáže bavit. Někdo najde radu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
14.2.23 14:39
@Maria37 píše:
Stane se, že se někdy někde dva lidi potkají, dají si víno a prostě vznikne atmosféra, že se lidé vzájemně svěří. A někdy je velmi obohacující znát názor někoho nezaujatého. Navíc přesně tohle děláme tady na emiminu skoro všichni. Svěřujeme své příběhy, a někteří velmi intimní, cizím lidem. Někomu se uleví, protože se o tom s blízkými nemůže/nedokáže bavit. Někdo najde radu :nevim:

Ja v tom vidim celkem diametralni rozdil, i kdyz jsem nikdy zadne tema na EM nezalozila. Sverit se virtualne a nekomu konkretnimu. S cim bys byla vic v pohode? Kdyby se tvuj manzel sveril tady ve virtualnim prostoru, nebo kdyby plakal na rameni nejake cizi zene na kurzu lyzovani?
Ja zarliva nejsem a vzdy jsem tu brojila proti vsem teoriim o gangbangu na ruznych skolenich atd. Ale tohle mi nevinne neprijde.

• Citovat
  • Upravit
5533
14.2.23 15:11
@ontarova.stara píše:

To tě asi musí pohoršovat a vadit ti skoro každá místní diskuze o problémech v partnerství.
Líto mi bude, když chci partnerovi naslouchat, řešit s ním problémy a on je přesto se mnou řešit nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
14.2.23 15:21
@opulus píše:
To tě asi musí pohoršovat a vadit ti skoro každá místní diskuze o problémech v partnerství.
Líto mi bude, když chci partnerovi naslouchat, řešit s ním problémy a on je přesto se mnou řešit nechce.

Ne, nepohorsuje me, kdyz nekdo anonymne zalozi diskuzi ve virtualnim prostoru oproti tomu, kdyz place na rameni nekomu konkretnimu, koho zna tri dny.
Diskuze mezi nami je naprosto zbytecna, protoze cilene obracis sdeleni mych komentaru.

A ano, dotycny pan by mel sve problemy resit se svou partnerkou, ne si stezovat nahodne znamosti na tridennim kurzu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky