Poradna duly
Jana Čurdová
Ja fakt nevim, co holky, pujdem k Missorce ???
ja osobne bych asi jeste chvilku pockala,az se to rozjede…ale klidne…
noc hrozna. cau D
Hmmm, moc tomu všemu nerozumím, připadá mi to od Missorky nefér. Když si udělala vlastní stránky, tak by neměly být kopií emimina a neměla by krást klientelu.
Nebo jsem to pochopila blbě?
Nevím holky, co si o tom mám myslet ......, ale jestli někam půjdete, tak jdu s váma ![]()
i.
Mě vůbec nepříjde, že krade klientelu, ta klientela prostě jde za ní. Já to zákulisí moc neznám, jen jsem četla pár těch článků ke změnám (i ty komentáře) a příjde mi to jako jediné možné východisko. Nikomu nic nevnucovala, ani tu adresu nikam nedávala, kdo chtěl, tak si našel. Já teda založím „naší“ diskusi a uvidíme - buď to půjde nebo ne …
Mě vůbec nepříjde, že krade klientelu, ta klientela prostě jde za ní. Já to zákulisí moc neznám, jen jsem četla pár těch článků ke změnám (i ty komentáře) a příjde mi to jako jediné možné východisko. Nikomu nic nevnucovala, ani tu adresu nikam nedávala, kdo chtěl, tak si našel. Já teda založím „naší“ diskusi a uvidíme - buď to půjde nebo ne …
Majitelé a zakladatelé stránek jsou Zdeněk a Šárka, Petra = jejich zaměstnanec, který řekla bych s emiminem i dýchal
, zažila jsem emimino před 2 roky a pořád to padalo, dlouhé načítání a kolapsy.
Missorka se hodně věnovala uživatelům i osobně, vždy mi odpověděla na dotaz týkající se stránek či pomohla s čím bylo potřeba. Nikdy se nestalo, že by mi nepřišla obratem odpověď.
A jako každý zaměstnanec má nárok dát výpověď, pokuď ji již tato práce nepřínáší radost, není spokojená s činností svého zaměstnavatele či se chce realizovat sama.
Takže je to asi jen její věc, zda se rozhodla ukončit tuto práci a začít třeba dělat na vlastním písečku. A co se týče přetažení uživatelů.....hmmm, zda právě nebude problém v tom, že ona se jim opravdu věnovala a tak ji budou rádi a nadšeně následovat.
A konkurence je přeci zdravá ne? Každý půjde nakoupit kde je lepší poměr kvalita x přínos a cena. Takže teď záleží na ni, jaká bude kvalita jejich stránek a zda si uživatele udrží nebo vznikne někde jinde třeba i další web podobného zaměření a přetáhne uživatele. Prostě vyhrává ten lepší a já si myslím, že zaslouženě. Kdo to nakonec bude…je asi ve hvězdách ![]()
Sem se zase rozkecala.....tak sorry.
Ahoj,
já tomu taky nerozmumím. Ale myslím si, že když si někdo udělá vlastní stránky, neměly by být přesnou kopií jiných. Je to stejně řazené, všechno až na trochu té grafiky vypadá naprosto totožně… a to mi nepřije fér.
V přetažení klientů bych problém neviděla, ale tohle se mi nelíbí.
carsa
Podobné řazení a vzhled - třeba to je díky tomu, jak je to narychlo (že se s tím tak „nematlá“, prostě aby to „jelo“ co nejdřív, změny později) nebo je to částečně úmysl, aby se z počátku lépe orientovalo - těžko říct, kdo ví …
Tak se z Pepíčka stává horolezec - leze do zvýšenýho psího pelechu (klidně i Kerinu vystrnadí, když tam zrovna nutně potřebuje
) a pak ještě objevil takovou bedýnku, tak na tu taky leze - ale z tý mu to ještě nejde dolů, tak na mě huláká
. No je to dílo ![]()
A začaly ho bavit klíče - jo, máme je pověšený tak, že na ně dosáhne - tak jsem mu jedny nepoužívaný vydrhla a vyvařila (když to strká do pusy), ale stejně si sáhne pro jiný
. A snad nejradši má klíček od auta, blbý ale je, že je jedinej - leze s ním a někde ho nechá …
Mě zas Ivan všechno hází do odpadkovýho koše. Asi jak vidí, že my tam taky vyhazujeme věci. Vždycky vezme nějakou hračku a šup s ní tam. Normálně musím před vysypáním prohlížet koš, jestli tam nevyhodil něco cennýho.
carsa
Tadeášek má teď nějak období, která bych mohla nazvat „návrat ke hračkám“
Alespoň z té větší části. No z těch nehraček vedou plastové flašky a jejich kutálení po naší vdtupní hale-kuchyni ( po parketách) a pak asi aktuální program TV. Vždy mu podsouvám ten z minulého týdne již neaktuální a s ten ho absolutně nezajímá, prostě by rád vždy zmachal a potrhal ten aktuální ![]()
Ju tak mi případně napiště kde Vás najdu, pokuď se někam přesunete. Jinak na mě Skype je pod nickem lucik_j či ICQ 192 287 607 jako LCF, tak dkyž mě někdo proťukne určitě si Vás ráda uložím a budu mít na příjmu.
Nu nic, jdeme ven za Ivou a Ráchelkou, je tam krásně
Hezký den
Jako chápu, že Missorka mohla být nespokojená, ale když už chtěla založit vlastní stránky, tak měly být úplně jiné a ne až na grafiku stejné, a neměla přetahovat celé diskuse, fotogalerie a tak.......
Ale to je fuk, jdu s váma klíďo i k Missorce ![]()
lamargarito - když má někdo webové stránky, má nějaké peníze za to, že mu na ně lidi choděj??? Počítačové problematice moc nerozumím a docela mě to zajímá.
Biba - ne takhle úplně to nefunguje, samozřejmě je podstatné kolik lidí tam chodí, protože podle toho tam i budou chtít inzervovat firmy ( a ty podle toho si můžeš stanovit kolik inzerent za to zaplatí, čím víc lidí tím vyšší cena). to máš jak se sledovaností televize - a nebo může uživatel zpeněžit přístup, třeba za registraci zaplatíš nějaký poplatek, což myslím zatím není moc rozšířené, důležitá je ta reklama a efekt z toho
Aspoň si to myslím, taky nejsem až tak zběhlá - jinak moje stránky na Blogu jsou grátis jak pro Vás…tak já z toho nemám taky nic, je to jen koníček ![]()
Ale velikost a obsah stránek např. emimina už nejsou koníček, to už je pěkná pakárna a maglajs.....a placené většinou nic moc, záleží na té velikosti inzerce - tj. dotyčný musí být i schopný obchodník a shánět inzerenty
Podobnost stránek - záleží kdo je autor a kdo má autorská práva, pokuď ty stránky na emiminu ( struktůru) tvořila Missorka má na ně autorská práva samo že si je může přetáhnout a emimino si dost možná bude muset vytvořit nové - nebo pokuď jim prodá práva zůstanou stejná - a nebo na to práva nikdo nemá autorizovaný a pak si může každý udělat takový stránky, třeba i Ty
A pak i na internetu existují tzv.šablony ( tu i já sjem třeba používla na svých stránkách neb až tak zběhlá v html kódu nejsem ) …takže si stáhneš šablonu a rozpracuješ - pozměníš už jen barvy, velikost a styl písma. Řada šablon je na internetu k dipozici jako free soft.
Můžete mi, prosím, někdo poslat SZ s www stránkama Missorky?
Díky