Poradna duly
Jana Čurdová
Zdivočelou zemi stíhám sledovat i u počítače ![]()
Sraz - zrovna jsem psala kamarádce, že bysme se sešli i s váma někde na obídku na zahrádce u kofolky a na sluníčku, takže mi písne co a jak. Se těším ![]()
Golfáč - slintám nad různýma na internetu, ale ještě vystačíme se sporťákem a do golfáče půjdeme asi až příští jaro. U táty by nám to stejně asi ještě neprošlo. Ale některý jsou fakt super, že?
i.
Dalif, Biba - díky za info ohledně toho křtu, tak snad to do Pepíkových 18tin zvládneme ![]()
Dneska bylo zase krásně, drandili jsme si to venku, už přemýšlím o úpravě kočárku na „ležící sporťák“ - už se do tý vložný tašky Pepík nějak nevejde, roste jako z vody (i když na některé dlouhány tady teda nemá ani náhodou!). Tak jsem teda zvědavá, co bude říkat na popruhy, jak se mu to bude „líbit“
. A hlavně mu to zkusím dát do pololehu/polosedu, tak by teoreticky mohl mít i lepší rozhled a o to mu asi taky jde
.
Jo, a taky jsem mu objevila na zádech po obou bocích, tak nějak v místech, kde měl přes dupajdy druhý kalhoty na gumu - tak nějak pod tou gumou asi (ale neškrtí, spíš že to prostě těsněji naléhá na kůži) - takovou červenou krupičku - že by teda byl zpocenej nebo znad zapařenej????
Já totiž nějak nezvládám oblíkat sebe, natož chudáka Pepíčka. Tak příště asi radši jen deku přes něj (když už) a jinak ho nechat jako doma, ne?! Odpoledne, dopoledne ty gaťata navíc snad ještě snese … Já nevím. Uf.
![]()
Klíšťata - tak na chatě se Kerině (náš psí mazlíček, teď teda hoooodně vzádu na druhém místě za Pepíkem
) jedno přicuclo a 3! jsem chytla ještě lezoucí. No, síla! Tak doufám, že Kerina bude dostatečným lapačem a všechno lapne ona, chudák
(nevím, jestli psi jsou takoví lapači, ale od tý doby, co jí máme, tak každoročně přes léto je z chaty zaklíšťatovaná - přicuclý i lezoucí snad denně likviduju). A nebo to tam máme extrémně zamořený …
My ten sporťák tak už máme. Malej je tam ale na břichu a je maximálně spokojen. Přikšírovanej je taky a taky pohoda. Furt to žužlá ![]()
Dneska dostal malej body s krátkým a kraťasy, protože tam bylo teplo. Pak jsme dorazili na dětský hřiště a tam všichni navlíknutý , tak jsem koukla na malýho a on v pohodě. Připadala jsem si jako ta nejhorší matka, protože neumím oblíknout dítě (i tak na mě koukali), ale co, testujeme. Hlavně, že malej v pohodě, nééé? ![]()
i.
i510 - na břichu - a jak kouká ven - přes okýnko? Nebo se musí tak vzepřít, aby viděl přes okraj? To by mohlo být taky zajímavý, ale Pepík by asi moc dlouho nevydržel.
Ahojík holky,
mohla bych se mezi vás přidat?? Mám dcerku Elišku narodila se 14.10.2005. Nevím co tu přesně probírate postupně třeba dočtu.
Dík za info pa Petra a Eli
Vítej Peťo i Eli!!
Franezo - normálně má hlavu pod boudou a leží na zádech. Třeba když spí. Když je vzhůru, tak moc dlouho nevydrží na zádech a chce vidět. Tak jsem to vyřešila tak, že ho vždycky otočím (hlavu má vlastně u noh) a dám na břicho. Čučí a vydrží na břichu fakt dlouho. Různě se zvedá na rukách, čučí kolem a teďka se začal zvedat i na kolenách, takže je připásanej, aby nevypadl. Má tam nějakou hračku, ale většinou ožužlává kočár a kšíry. Zkus a pak napiš. Co jsem mu udělala letní úpravu, tak kouká i na kachličky na zemi, protože vlastně vidí víc ![]()
Jo a samozřejmě mám přehozenou rukojeť, takže boudu mám u sebe, aby viděl co nejvíc. Pochybuju o tom, že by ho bavilo mi koukat na nohy
.
Okýnko tam má, ale tento výhled ho tak nebere ![]()
i.
Ahojík holky,
děkuji za přivítáníčko ![]()
Tak aby jsme se Vám představili.
Elinka se narodila 14.10.2005 v 15:00 vážila 3480g a měřila 48cm a rodila jsem v Jihlavské porodnici. Porod byl celkem v pohodě.
Bydlíme kousek od Jihlavy ve městečku Třešť.
Vlastníme kočárek Jane slalom pro nejdřív jsme jezdili v hluboké korbě, ale teď už máme též letní provoz a Elince se to moc líbí jelikož vidí a je spokojená jen já trnu hrůzou zda to ty popruhy vydží, ale to je asik o zvyku.
Chodíme do Jihlavy na plaváčka už jsme byli 3 krát a Eli se to moc líbítkuje.
Zítra razíme do centra na říkadla a cvičení pro děti od 0 do 1,5roku. Jsem zvědavá jaké to bude a zda se to Elince bude líbit jako to plaváníčko.
Jinak ještě něco o mě Jmenuji se Petra je mě 24 let. Eli se mě narodila ve 23 letech. S manželem budemě teď v květnu 6 let. Ale brali jsme se skoro před rokem 10.6.2005. Pocházím z Českých Budějovic a tady na Vysočině jsem 4 rok skoro.
Tak to je asik vše.
Pa Petra a Eliška 6měsíců a nějakej ten den
Zítra se ozvu hned jak dorazíme z toho cvičeníčka.
Mamulinko a Eliško, vítejte mezi náma
lamargarito - my už jezdíme týden naším novým golfáčem, nemůžu si ho vynachválit, opěrka zad i nohou se dá polohovat do lehu, takže je to pro děti od cca 6 měsíců. A hlavně se nám vejde do kufru našeho pidiauta.
Je to Jane Cerrera Pro 2006
http://www.a-zbaby.cz/good.php?…
My máme ten červený.
Jinak doporučuju ještě Inglesina Zippy New a nebo Zippy 4season, má ho kamarádka a je moc spokojená.
http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…
Ale to Jane má vyhodu ve spojené rukojeti, bezvadně se ovládá. Nevýhodou je,. že se k němu vůbec nedělá nánožník.
Příspěvek upraven 17.12.11 v 18:56
Mamulinko - já pocházím z Havlíčkova Brodu, ted bydlím v Bohumíně- 300 km daleko. Ach jo, šíííííííleně se mi stýská a moc se mi tu nelíbí, ale co se dá dělat.......
Biba
děkuji za přivítání.
Je mě moc líto, že malou trápí ekzém. Já nevím co to je jelikož nás takové věci minuli. Tak ať se Vám to brzy zlepší.
Pa pa Petra a Eli
V Třešti jsem byla asi dvakrát na dovolené. Potom ale známý prodali chajdaloupku a bylo po srandě. Líbilo se mi tam ![]()
Tak jsi tady zřejmě nejmladší
.
Už se těším jak s náma budeš kecat o mimčách. Hlavně buďte všichni zdravý!!!
Biba - ach, jo
To je hrůza! Ať se z toho už dostanete. Určitě se to musí jednou zlepšit!!!!
i.
Biba
jo jo to stěhování je fakt na nic. Vím jak se cítíš mě se tu taky moc nelíbí taky bych nejradši do těch našich teploučkých krajin kam odlétaj vlaštovky na zimu.
páčko