Poradna duly
Jana Čurdová
kitty, zavidim, ja musela varit
takjsem rychle splacla spenat, nez se mladej probudi.
my si taky nechame rict pohlavi. sice to zas urco bude kluk, ptz v manzelove rodine se holka narodila snad nekdy v 20.letech min. stoleti, alemanza furt tak nejak doufa v holku… ![]()
Zari, hladina HCG klesá postupně. I když už jsem měla mimčo v čoudu, v krvi furt nějakejch 80 HCG bylo. Takže // jsou spíš psychologická podpora. Nejradši bych taky furt testovala. Své // jsem měla dost slabé.
Holky, jste taky v práci? Tady to frčí, že nestíhám vůbec číst a přitom markýruju usilovnou kancelářskou činnost ![]()
Markos ja žiju s pritelem 10 let v Mariboru, ale pochazim z Prostejova, kam se taky chci vratit.
U me možnost dvojčatek je, jsem po umelem a mam v sobe 2 bobky
Zari když jsem byla tehotna a mimi na ultarvuku nebyli, mi trvalo 3 tydny než jsem mela tehotensky hormon na 0, ale byla jsem v rannem stadiu
Zari , to je krásnej pohled na ty proužky. To jsou nějaké levné testy, ne? Já používala ty „s okýnkem“.
Renatiko : a já zrovna vytáhla turistickou mapu Slovinska a začala plánovat letní vandr po horách. Nějak si člověk to snažení a čekání zpříjemnit musí, ne?
Tak te´d teda nevím, jak to s vandrováním dopadne. Ale ráda bych se do přírody vypravila, i když bych třeba spala v nějaký chatě. Loňské léto jsme totiž strávili v sutinách, neboť jsme přestavovali z gruntu byt. A takový portrat bez záchodu, fakt zážiteček… Radši nevzpomínat.
Markos Slovinsko je maly,pekny a čisty.
Ja koukam z okna na sjezdovku, venku pekne sneži.
Jinak se tady krasne v lete…takovy vylet do Apl a potom na kolo…relax
Ale doma je doma
zari píše:
Kytti25: a myslíš, že kdyby něco nebylo v pořádku, že by druhá čárka zmizela? Já už jsem taky nad tím přemýšlela, testů mám udělaných asi 5 a vždy sílila. Ale kdyby bylo něco špatně, nevím, jestli by zmizela. Přece jen ty hormony z tebe jen tak nevyprchají, celkem by mě to zajímalo.
to nevim, nad tím jsem teda neuvažovala. já jen spíš pro jistotu, abych věděla, že tam mimi opravdu je ![]()
Reni - já koukám z okna do Celetný, ve vzduchu poletuje cosi. Buď je to sníh nebo kapky deště.
každopádně zdravím na jih a možná se tě ke Slovinsku ještě na něco poptám ![]()
Holky valim ven…jdu se se svym pejsem koulovat..
…to jsem zvedava kdo to vyhraje…
Tak se mejte a dik že jste me vzali mezi sebe
tady to jede, to je paráda ![]()
ty vyfocené testíky jsou super. VÍTÁM nové těhulky a je super, že se začínáte odtajňovat.
testy jsem dělala jen 2, teď už počkám na Dr.
tak se mějte hezky
já ještě koupila čtyři, chci se trošku pokochat testíkama, než půjdu k dr.
Kitty : moc se mi líbí tvůj zvířátkovej metřík, můžu se zeptat, odkud je?