Poradna duly
Jana Čurdová
já zatím obelču všechno a dokonce se mi zdá že hodne veci mi je velkých, jenom to briško vyskakuje.
Izi,já zatím jen dvoje kalhoty a proto že jsou to roury a bobovky,tak mě škrtí a já nechci malému dávat málo místa ![]()
Kitty **- jsem zvědavá co mi řekne Mudr. Právě proto jsem si myslela, že mě objedná na dřív
Sestřička jedna p...... - stejně si myslím, že to doktorce nevyřídila a někam mě tam vsunula sama - to se za těch 14 dní bude mudra asi divit. Mám 100 chutí jí napsat mail, ale nechci jí moc otravovat.
Já se do oblečení zatím vejdu do všeho, ale už se těším na léto, jak se zase budu moct pyšnit bříškem. Dneska jsem si už koupila krém a začnu mazat - v lékárně byl ten lékárník k sežrání - říkal mi, že je to krém pro těhulky, tak jsem mu řekla, že to vím a proto si ho beru. Pak se mě zeptal jestli jsem těhu a pogratuloval mi.Ještě měl starost jestli malá už chodí
**
vystouplé bříško - na mně bylo vidět i při prvním těhu velmi brzo. teď mi vylezl špek
nevolnosti - tak dnes celý den jím, jinak je mi blivno, tak to asi nepřiberu jen 12 kg jako minule ![]()
kojení - taky jsme přestali v 11 měsících, Filda už neměl zájem
nízký tlak - taky mám nižší a někdy je to nic moc, ale dnes mi hodně pomohlo vyrazit ven na prochajdu
těhu oblečení - mám pár věcí z předchozího těhu, do práce jsem si koupila jedny kalhoty z tveretu a 2 tuniky (drahý, ale do práce jsem v tričku XXL chodit nemohla) a pak v sekáči kraťasy, džíny, letní kalhoty + 1 nové tričko + legíny na mmb. Teď jsem doma, takže najedu na manželova trička a kalhot mám dostatek. V létě se to dá řešit volnýma šatama. Mně škrtily i bokovky. Zatím oblíknu všechno, ale já doma převážně chodím v teplákách ![]()
gratuluji k srdíčku (bohužel už nevím komu, pardon)
Barulátko píše:
Kitty **- jsem zvědavá co mi řekne Mudr. Právě proto jsem si myslela, že mě objedná na dřívSestřička jedna p...... - stejně si myslím, že to doktorce nevyřídila a někam mě tam vsunula sama - to se za těch 14 dní bude mudra asi divit. Mám 100 chutí jí napsat mail, ale nechci jí moc otravovat.Já se do oblečení zatím vejdu do všeho, ale už se těším na léto, jak se zase budu moct pyšnit bříškem. Dneska jsem si už koupila krém a začnu mazat - v lékárně byl ten lékárník k sežrání - říkal mi, že je to krém pro těhulky, tak jsem mu řekla, že to vím a proto si ho beru. Pak se mě zeptal jestli jsem těhu a pogratuloval mi.Ještě měl starost jestli malá už chodí
**
to je moc hezký. A kolik je malé??
já se poprvé mazala a moc mi to nepomohlo teda spíš vůbec, tak teď občas namažu a jsem zvědavá co to udělá
ahoj holky
já jsem se při prvním taky mazala, a nepomohlo to , myslím že když k tomu holt jsou předpoklady tak tomu nepomůže nic, břicho mi ale popraskalo až na konci osmého měsíce, no a pak už to bylo jen horší, takže tak.
Ale mazat se je rozhodně dobré to ano ![]()
KITTY
Malej je kouzelný, kokám taky má pořádný čertíky v očích
![]()
Kitty,malej je kouzelnej ![]()
holky je to moje první těhotenství,takže je vážně lepší se mazat hend od začátku
holky ted čtu že o víkendu má být ař 12 stupňu..že by jaro přišlo dřív ![]()
Ahoj holky, nezlobte se, že vám sem lezu, chci pozdravit Cácorku
![]()
Cácorko, hooodně potichu gratuluji a přeji,aby to tentokrát dopadlo dobře a ty jsi se dočkala vytouženého miminka
.
Ahoj holky, jsem ze snažilek jako Iza. Byly jsme nejdéle se snažící. Mě to trvalo 20.měsíců, Ize o měsíc déle. Já našla své vytoužené // 21.1.2009. Termín porodu podle MS 30.9.2009, ale doktor říkal, že mimčo je tak o dva, tři dny menší. To by tak odpovídalo, protože OVU mívám lehce za půlkou, tak asi budu mít termín spíše 2. nebo 3.10.2009. Pokud vám to nevadí, ráda bych občas nakoukla.
Simiki píše:
holky já se mazat ještě nezačala..je to špatně?0
ne, začít můžeš dycky
cacorka píše:KITTY
Malej je kouzelný, kokám taky má pořádný čertíky v očích![]()
![]()
má a nejen tam ![]()