Roční dítě a mráz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
20.1.16 21:19

@julie74 @Chrissy taky mi naše Dr říkala, že nos a ruce nejsou signálem, že je dítěti zima. Musí mít hlavně teplo za krkem a na prsou.

Jinak obličej do mrazu dcerce mažu už od narození krémem, který neobsahuje vodu. No a když si vzpomenu, tak mi spávala jako mimi na balkóně v -5 i víc, klidně 2,5 hodiny ( jen jsem přivřela ty posuvná skla), a jak pak byla do růžova vyspaná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
20.1.16 21:23
@julie74 píše:
no já si nevšimla jak dlouhé spaní, taky jsme venku tak hodinu, třeba 3× za den, ona byla řeč o delším pobytu? Tak to pardon, to taky hlasuji ne :oops:

Brala jsem to tak, ze kdyz spi, tak nechat spat jakkoliv dlouho - to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
20.1.16 21:24

Mamka mi říkala, že jsem venku spala i při -10 a ničím mě nemazala.
Také mi prý nedávla nic přes kočár, jen mě pořádně zahrabala do peřin a byla jsem spokojená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
20.1.16 21:26
@Pomka píše:
Brala jsem to tak, ze kdyz spi, tak nechat spat jakkoliv dlouho - to ne.

já bych mohla, přes den vydrží maximálně 45 minut :mrgreen: :mrgreen: spíš míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
20.1.16 21:29

Mám červený nos a studený i když je +5 a dcera je to samé, je nám teplo a ukazatel toho, že by ji byla zima to není. Pediatra říkala, jak píší holky - teplota zátylku. to by jsme nemohli ven od podzimu do jara, máme ho studenej po 5minutách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
20.1.16 21:31
@ilaa píše:
Mám červený nos a studený i když je +5 a dcera je to samé, je nám teplo a ukazatel toho, že by ji byla zima to není. Pediatra říkala, jak píší holky - teplota zátylku. to by jsme nemohli ven od podzimu do jara, máme ho studenej po 5minutách :)

trochu mě o na naši pediatru štve, že je mimo v tak triviální věci, říkám si, kde ještě??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
20.1.16 21:35

Holky a čím konkrétně mažete do mrazu? Dá se použít třeba i bepanthen co se normálně maže na zadečky, nebo lékařská vazelína?

• Citovat
  • Upravit
667
20.1.16 21:37

@julie74 bych se řídila podle sebe, moje má občas taky zcestný názory, tak ji to neříkám, vyslechnu názor a dělám to podle sebe. A manžel z toho má srandu, s holkou jsme oblečený o hodně víc než on a říká snad pokaždý : ááá kontrolky svítí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
20.1.16 21:39

@Elenentka neměl by obsahovat vodu, my používáme od Saloosu bambucké máslo. a nemá tolik červený nos ani tváře. Opravdu super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
20.1.16 21:42
@ilaa píše:
@julie74 bych se řídila podle sebe, moje má občas taky zcestný názory, tak ji to neříkám, vyslechnu názor a dělám to podle sebe. A manžel z toho má srandu, s holkou jsme oblečený o hodně víc než on a říká snad pokaždý : ááá kontrolky svítí :lol:

já spím v šortkách a tričku vedle muže co má na sobě tři trika a někdy ještě svetr a samozřejmě NIKDY nespí v krátkých kalhotách :mrgreen: takže my naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
20.1.16 21:45
@ilaa píše:
@Elenentka neměl by obsahovat vodu, my používáme od Saloosu bambucké máslo. a nemá tolik červený nos ani tváře. Opravdu super.

Díky za tip! Já dneska koukala v lékárně na nějakej „spešl“ krém, a když jsem si přečetla složení, řekla jsem si že takovou tunu chemie teda ani náhodou.

• Citovat
  • Upravit
16178
20.1.16 21:50
@Elenentka píše:
Díky za tip! Já dneska koukala v lékárně na nějakej „spešl“ krém, a když jsem si přečetla složení, řekla jsem si že takovou tunu chemie teda ani náhodou.

Jestli nechceš chemii, tak stačí máznout sádlem (moje kožařka s úsměvem říká, že vepřové sádlo je pro lidskou kůži všelék, a sama se tím maže třeba na celodenní lyžovačku). Podstatou prostě je, aby to byl tuk, ne nic s vodou, protože krystalky vody mrznou a vlastně tu kůži spálí, kdežto tuk vytvoří ochrannou vrstvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
20.1.16 21:53

Já nemažu nikoho ničím a je to taky dobré :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
20.1.16 21:53

Namazat kremem a byt v klidu :nevim: pokud je v kocarku, chrani ji korba. ja bych teda plenu nedala, protoze bych se bala vdechovani vlhkeho a studeneho vzduchu :think:
cervenej nos a tvare jsou normalni :nevim: moje vypada v zime jak Julia Roberts a ja aspon nemusim pouzivat tvarenku :oops:

• Citovat
  • Upravit
667
20.1.16 21:54

@Elenentka v dm jsem za to dala 140Kč /50ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat