Rodíme v dubnu 2014 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
887
3.9.13 12:43

@maminkajajis teda to byl kus princezny. To sis musela pekne maknout ze :)
Taky bych chtela prozit prirozeny porod musi to byt krasny pocit kdyz to male vyprdnes. Syn by mel na prirozeny porod skvele miry 3.3 kila a 52cm takze dlouhej a hubenej. Na pokoji se mnou pak byla holka co mela kluka 4.5 kg a ten nas vedle nej vypadal jak anorektik.
Ja si to ze sem tehotna nejak nechci pripustit protoze sem kuracka. Definitivne jsem zkoncila az minuli tyden tak se bojim aby bylo vse ok.
Sem zvedava jestli se tady nekomu povedou dvojcatka u nas v rodine je to takovi strasak ale uz si to vybrala segra tak sem v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.13 13:12

@jeřáb Jo, je to krasny pocit. Manzel tenkrat rikal, ze uz NIKDY nebude u porodu a ja jsem mu na to rekla: ja uz NIKDY rodit nebudu :P :D
No a ted uz se nemuzem dockat, az budem vedet pohlavi, az mimi uvidime na velkem UZ a az bude miminko s nami :dance: :srdce:
Je dobre, ze jsi prestala s kourenim. Ja jsem prestala pred 3 lety, kdyz jmse se pokouseli o mimi. A kdyz se narodila, mela jsem chute na cígo. Chtela jsem si aspon potahnout, ale byla jsem na sebe tvrda a nedovolila jsem si to! Jeste k tomu jsem kojila, tak to uz vubec ne ;) Pak jsem si rekla, co vyhodim penize za cigarety, to radsi koupim neco Dominicce.
No det jak jsem tehu, tak zacitim cigaretovy pach a jdu :poblion: proste to nemuzu ani citit :poblion: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
3.9.13 13:18

@maminkajajis no tak to je supr ze si prestala. Ja u syna jednu dve cigarety denne dala a jak sem prestala kojit tak jsem se rozjela nanovo. Ted chci ale prestat uplne porad je to desne tezke musim na cigo myslet snad stokrat denne ale tentokrat to chci zvladnout. U syna sem z toho mela silene depky a to uz nechci zazit.
Jinak po porodu sem taky prohlasila ze uz nikdy ale na jare me to zacalo v hlave srotovat ze by bylo hezky aby mel mladej sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.13 13:30

@jeřáb Uvidis, ze to zvladnes. Chce to opravdu silne nervy. Ja nevim, kolik cigarety stoji 70kč? Uz jen to me odrazuje :poblion: :pankac:
Ale vim, jake to je. Ja jsem vykourila krabku za 2 dny. Kdyz jsem sla ven (patek, nebo sobota) 2 krabky/den :poblion: :poblion: :poblion: nechapu to :nevim:
Cigarety jsou svinstvo, ale ja verim, ze tobe se to podari. Uz jenom kvuli penezum a zdravi :mavam: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
3.9.13 13:58

Holky ja jsem přestala na začátku minulyho tehu a vůbec největší krizi jsem měla po porodu. No nezapalila jsem si a teď uz vím ze nezacnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
3.9.13 14:01

A termíny máme tedy jak? Já dle data oplodnění asi 21 dubna. Asi v polovině tehu uděláme tabulku a budem se vybarvovat modré a růžově kdo uz je na světě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.13 14:14
@123l
@123l píše:
A termíny máme tedy jak? Já dle data oplodnění asi 21 dubna. Asi v polovině tehu uděláme tabulku a budem se vybarvovat modré a růžově kdo uz je na světě :dance:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
3.9.13 16:16

@123l ja mam termin 22.4 podle posledni ms a ta tabulka je supr napad
Prave jsem odpeckovala s oloupala asi 2 kila malejch broskvi a delam presnidavky letos uz toho mam plne zuby doufam ze tohle je posledni varka. Ale v zime jako kdyz najdem ze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
3.9.13 17:31
@jeřáb píše:
@123l ja mam termin 22.4 podle posledni ms a ta tabulka je supr napad
Prave jsem odpeckovala s oloupala asi 2 kila malejch broskvi a delam presnidavky letos uz toho mam plne zuby doufam ze tohle je posledni varka. Ale v zime jako kdyz najdem ze :lol:

Jo my jsme takovou tabulku měly v minulém tehotenstvi a to bylo vzruso jak některá treba porodila dřív tak psaala z porodky jméno mimca a míry a čas a ostatní říkaly cozeee tak ona porodila a ja nikdy neporodim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
3.9.13 17:33

Jinak ja dnes dělala pohankovy salát a cely jsem ho snedla se stydim. Meruňky maji hodně železa, ty jsou dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
4.9.13 07:32

Dobré ráno holky! kuřáci nekuřáci, to se k vám taky přidám :D já už teď neměla přes měsíc cigáro v puse :dance: když jsem nevydržela a kouřila po prvním těhu (nemohla jsem kojit takže to bylo bohužel jednodušší) tak jsem si slíbila že s druhým určitě přestanu. a než jsem otěhotněla tak mi zjistili reflux jícnu a to hulit opravdu nešlo. takže díkybohu za nemoc :mrgreen: jen se modlím ať po porodu nespadnu zase do depresí a nezačnu kouřit…děti a finance jsou přece velká motivace, ne? to už musí jít, už jsem přece dospělá… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
4.9.13 07:48

@Khalesi ahooj sem rada ze tu je nekdo kdo to ma stejne s tema zaprdenejma cigarama. U druhyho uz chci vse udelat tak jak se ma a nebejt za tupeho kuraka. Muzu se zeptat na jednu vec? Me v minulem tehu nebylo spatne ale ted mam porad zaludek jak ve sveraku myslis ze to muze byt tim ze uz nekourim? Pride mi i ze blbe spim co jsem prestala.mas taky neco takoveho?
Dneska bych si to founo teda fakt dala. Mlady mi od 6 skace po hlave v posteli. Tak sem mu pustila pohadky a sla si lehnout, jenze mi to neproslo, pry tu s nim musim sedet a koukat taky.
Jinak ja mam dneska ve 2 prvni kontrolu na gynde tak mam takove smisene pocity, uz to chci mit za sebou at to dopadne jak chce.
Preji vsem pekny den, vypada to ze dneska bude snad uz hezky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
4.9.13 08:08

@jeřáb myslím že to bude jen tím těhotenstvím, skrz cigára bych teda nic takového nemyslela. mě teda takhle nebylo. já kvůli tomu jícnu přešla veškeré problémy protože ten se fakt hlásil o slovo a necítila jsem nic jiného něž krk a hrudník… akorát teď hrnu holku do školky, nevím jak to stihneme když si tu obě sedíme v pyžamu a já si vypisuju na emiminu :mrgreen:

držím palce na kontrolu, bude to určitě krásný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
4.9.13 08:45

@Khalesi asi jo prece jen sem oproti prvnimu tehu o 3 roky starsi a nemam zlucnik. No tak to asi nebude takova pohoda jako minule. Akorat partner na me kouka jak na simulanta z minuleho tehu asi ziskal pocit ze to je prochazka ruzovou zahradou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
4.9.13 10:10

@jeřáb však jak se říká-každé těhotenství je naprosto jiné. hlavně ted na začátku to bude samé popotahování, píchání, bolení atd. než se ten pupek natáhne a přizpůsobí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí