Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na každého to působí jinak, respektive každý jsme jiná osobnost. Je blbost na tom ujíždět, to by byla cesta do pekel.. Ma osobní zkušenost: Při rozvodu jsem byl chodící mrtvola, známa doktorka mi doporučila Neurol, at se postavím na nohy. Dodnes ji za to děkuji. Bral jsem ho asi týden. Za tu dobu jsem se uklidnil, konečně vyspal a hlavně jsem začal díky tomu uklidnění vše brát smířlivěji. Poté už jsem neměl potřebu tohoto dopingu. Po X letech podobná životní situace.. Plácal jsem se podobně, řekl jsem si u MUDr o něj sám. Bral jsem ho zase cca ten týden, po tom uklidnění, jsem ho zase vysadil. Svou službu udělal a dekuji za to, myslim, ze v začarovaném kruhu trápení dovede pomoci, ale je důležité dál pracovat sám se sebou a toto brát jen jako první pomoc, která u mě zafungovala a byla velmi prospěšná. Držím palce, vše chce čas!
Zbytečně tu neurol demonizujete. Kolik z vás, kteří píšete, jak je hrozný a je na něm závislost, ho bralo více než týden v kuse a mělo závislost? Osobně - pokud potřebují, beru i 14 dní v kuse, pak klidně rok nic. Takže ne, není to hned závislost.
Děkuji za vysvětlení a přeji sílu a vytrvalost, to se zlepší a zase bude dobře.