Rozchod, nebo zůstat spolu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.4.14 23:24

Podle me by si ani malou nevzal..Ono by ho to brzy preslo, az by zjistil, jaka to je prace a ze by se musel omezit v jeho zalibach… Doma mam neco podobneho, i kdyz ne tak brutalniho, ale jak pises, vecne v praci, kdyz je doma, tak chce mit klid u pc. Byt sam pro sebe. Kdyz reknu, at si vsima syna, rekne, ze je unaveny. Neni to tak hrozne, ale musim rici, ze se taky kvuli toho dost casto hadame..:-/ kazdopadne z Vaseho prispevku mi spise prijde, ze jemu takovy zivot vyhovuje… Vsechno ma a nechce nic menit… Chlapi jsou obcas nenarocny..Hlavne, kdyz maji vyprano, uvareno atd. Proc to menit, kdyz je zena nestastna…Pro ne zbytecny.. No ja bych asi odesla, ale v dnesni dobe je to spise o financich, i kdyz povolenka za 5000,– to by me stvalo.. No ale jak jsem rekla, mam neco podobneho, ale zatim se drzim.

• Citovat
  • Upravit
140244
6.4.14 07:34

Přítel je asi jestě moc mladý a nemá smysl pro rodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanlitun
6.4.14 08:32

@Pulpy ahoj, z osobni zkusenosti doporucuji vyjet s partnerem na nejaky 2/3 denni wellness vikend. Malou nechat babicce - pokud tedy nekojis, a stravit pohodovy cas s partnerem mimo domov. Popvidate si, uzijete si sami sebe a treba to pomuze. Drzim ti palce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
82
6.4.14 08:40

@Sanlitun praveze kojim a obavam se, ze ani tak by to neslo..nemame nikoho, kdo by nam pohlidal malou na blbe 2hodiny, natoz tak na 2 dny. Jeho rodice by mohli, ale jelikoz bydli daleko a malou videli tak 4×, tak na ne vubec neni zvykla, tak nevim jestli by to byl dobry napad :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.4.14 08:42

@Sanlitun ale jinak ano, tohle by pomohlo, uz jsme to tak praktikovali driv, ale jakmile jsme zpet na domaci pude, tak je vse ve starych kolejich..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
6.4.14 09:09

V tom pripade je to jen chlap do pohody, takze k nicemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.15 09:49

Ahoj holky du si pro radu, v prosinci se ke mnr naszehoval pritel, koncen ledna se od nas odstehovala mami, a ja ted nejak nevim zda snim byt nebo ne. Sex jsme meli naposled na silvestra od te doby niv, vymlouval se ze se nechce milovat kdyz vedle spi moje matka.. Ta uz je pryc a nic, ze je unaven a nema na to chut… Za den vypije 2 flasky piva.. Vse zapomina, nebo mi tvrdi ze sem mu to nerekla, vecne si stezuje sestre… Mela sem dany kde budu mit nadoby, a pak zjistim ze hrnce mam jinde, poklicky taky.. Takze nez du varit tak si to nejdriv musim najit. Mam psa a o tom taky zrovna hezky nemluvy… Porad uklizi i kdyz neni co me vycita ze sem furt na netu a na FB… Ze se nestaram o malou ze ji zanedbavam.. Ma navareno umyti nadoby a uklizeno, tudle see dival pod poatel a povida no zrovna si moc dobre neuklidila..prat pradlo si chce sam..uz fakt nevum, chtela sem po nem papiry a on mi povida ze mu sestra rekla ze je to blbost ze je nepotrwbuje, jednalo se o papiry na socialky, jelikoz je cizinec..

• Citovat
  • Upravit
6499
8.2.15 09:52

Nebýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
8.2.15 09:52

Mokrým hadrem přes tlamu, až bude zase čučet pod postel a hledat prach a pak vykopnout za dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
8.2.15 09:56

Dcera je toho přítele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
8.2.15 09:56

Odstehovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
8.2.15 10:06

Odejít:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
8.2.15 10:12

Tohle přečíst mi dalo zabrat…
co chceš slyšet? přečti si to po sobě znovu a zkus přemýšlet ;)
nedovedu si představit, že chlap koukne pod postel, jestli jsem dobře uklidila, bych ho v tu chvíli kopla do zadku tak, že by tam zajel jak po másle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.15 10:30

Neni jeho, mam ji z predesleho vztahu..

• Citovat
  • Upravit
26270
8.2.15 10:39

Není to podstatné, ale proč si pere prádlo sám? Dík, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí