Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3201
12.2.10 10:03

Ahoj Evelino, jako super zacatecnice jsem nejprve sla po materialu a barve, ted uz k tomu pridavam i zkusenosti ostatnich s kvalitou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
12.2.10 10:45

ahoj, prosím poraďte - exisuje nějaký úvaz v kterém dítě dobře vidí ven? Kamarádky 3m dítko v nosítku řve, tak zvažuje šátek - ale musel by to být úvaz kde se může chlapeček účastnit dění. Je něco takového?

zkoušely bychom to s mým Vatanai 4,5 m. Předesílám že skoro nešátkuju, takže nejlépe něco snazšího :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
12.2.10 10:53
madlicka píše:
ahoj, prosím poraďte - exisuje nějaký úvaz v kterém dítě dobře vidí ven? Kamarádky 3m dítko v nosítku řve, tak zvažuje šátek - ale musel by to být úvaz kde se může chlapeček účastnit dění. Je něco takového?zkoušely bychom to s mým Vatanai 4,5 m. Předesílám že skoro nešátkuju, takže nejlépe něco snazšího :-)

Co kriz s kaspsou …je to vertikalni uvaz na bricho, ja ho pouzivam nekolikrat denne :wink:
 http://www.youtube.com/user/vonzino1#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
12.2.10 12:45

Tak dnes poprve satkovacka venku pres zasnezene strane. Bylo to proste pohadkove nadherneeeee :-D K cemu kocar?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
12.2.10 12:58

Kříž s kapsou používám já, ale nemám pocit, že by dítě vidělo ven. tedy napřed trochu ven viděla, ale to jsem jí tam měla patrně špatně, opírala se tvářičkou o kraj úvazu a měla jí odřenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
12.2.10 13:07

Lentilko, díky, to s neprostrkováním hlavy mě napadlo, ale nějak jsem se už nedostala k realizaci, hned to vyzkouším.
Jo, podpis, už ho nepřipojuju, tyhle ozdůbky moc nezvládám, ale tvoje avatary pořád obdivuju :palec: Někde jsem tu psala, že mám vánoční miminko, necelé dva měsíce.
Magdicko, doporučila bych kolébku v kříži s kapsou venku, když kraje tolik nepřehrneš, tak vidí ven a dá se posadit do polosedu. pak ještě úvazy na bok, z těch je velký rozhled. Při vertikálním nošení děti často zaklání hlavu, aby viděly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
12.2.10 14:20

** Madlicko** tak jukni sem http://www.nosenideti.cz/navod.php snad si z toho neco vyberes :wink: Mam 3mesicni holcicku a do kolibku uz nechce, ted se ji libi na brise.....je fakt, ze se trochu zaklani, ale KsK nam z hlediska bezpecnosti vyhovuje…postupne zkusim uvazy na bok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
12.2.10 14:38

Holky, pradte prosím. Nemůžu nikde na webu najít návod na kříz s kapsu naven. Tak to nazývá Didimos ( http://www.didymos.cz/…navenek.html). Vázala jsem ho už před hodně dlouhou dobou, ještě s Tobíkem, ale s poli jsem to ještě nezkusilůa. Vážu KsK (uvnitř). Doma Ok. Ale dnes ještě nějaké pobíhání a potřebuji ji pružně přenášet mezi autem, poštou nákupem atd. A nechci šátek válet na zemi. Možná se ten úvaz jmenuje i jinak? Prostě potřebuji něco co navážu doma, a pak jí jen z auta do toho přendám a dotáhnu. Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
12.2.10 15:01

Už jsem našla. Kříž s kapsou ven. To mi nějak nedošlo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
12.2.10 18:35

Madlička: my jsme třeba na bok nevázaly nikdy, v pohodě koukala z KsK, ale jak říkám, je to na každém, taky záleží natom, jak moc je tam dítě schované :) Když byla Ninuška starší, tak pořád dávala ruce ven, tak pak už viděla dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
12.2.10 18:43

díky, zkusíme tu kapsu ven. Z těch bočních doporučujete co? Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
12.2.10 19:42

Madlicko - hodně dobře vidí dítě z kolébky v kříži na boku
http://www.youtube.com/watch?….

Z vertikálních úvazů bych doporučila pro miminko určitě kříž s kapsou uvnitř, je možné třeba jeden boční popruh stáhnout nahoře nějakou šňůrečkou, aby dítě vidělo ven.

Z úvazů na bok jsou pro mimi dobré klokan na bok nebo smyčka na bok, ale to je dost vysoký vazačský level.

Terem - na té adrese, odkud mám metry, jsou fajné nosičské ikonky, kdybyste některá chtěla metr s miminkem v šátku (šetřím si takový pro třetě). Vyšpionila jsem to na Stillen-und-Tragen fóru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.2.10 08:37

Madličko, ty to chceš na dvojčata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
13.2.10 14:20

Lentilko, dějuju, konečně jsem se donutila předělat metříky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
13.2.10 14:34

Ahoj,
mám dotaz - co dáváte dětem na nožičky? Viktorka má 12 cm dlouhá chodidla a z capáčků mi vyrostla, přemýšlím, co obout v mrazech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí