Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6093
13.2.10 20:46

Saxano, to já chci zase něco dlouhého.
Strašně moc dlouho jsem na záda vázala jen nudný batoh a před nedávnem jsem objevila, co vše, se dá navázat, takže potřebuji aspoň 4,2m , v případě Zary 4,7m - kvůli dlouhým cípům.

Jinak z těch kratších na nD teď v poslední době frčelo tuším Rebozzo :think: Nevím, jestli to píšu správně :oops:
Ultra krátký šátek na RS a jednoduché úvazy nepočítám, ten na léto pořídím 100% :mrgreen:

Takže to už máme v mém případě celkem 3 budoucí nové kousky do sbírky - to už zní fajnově, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
13.2.10 20:52

Saxano asi jo :lol: sem spokojena, hlavne mi vyhovuje, ze kdyz usne, tak ji pretahnu pres hlavu jeden ten popruh. Ale ted me laka dvojity kriz, tim ze si ho predvazu......uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
13.2.10 21:06

Holky, tak ja myslela, ze jdu fakt do Dolcina, ale Zara me fakt dostava tema barvama a eleganci :-D
Ted jsem cetla diskusi na ND (taky vim Chuanitko jakou barvu :mrgreen: ) a jsem nahlodana :oops:

Chuanitko, nezapomen poreferovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
13.2.10 21:09

Evelíno, já mám Zaru Ocean, myslím, že není třeba nic spát, snad jen - JDI DO NÍ :lol: :lol:

Jsem Zarou tak unešená, že musím mít ještě jednu :oops:
POTŘEBUJI delší, kvůli dlouhým cípům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
13.2.10 21:27

Cappy, to mi ani neříkej :lol: A jakou máš konfekční velikost, že jdes do té 4,7?
A jakou barvu budes jeste porizovat? (nebo jsi to uz psala? :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
13.2.10 21:30

Evelíno, jsem postavově tak nějak normální (doufám, že se ale do léta ještě trochu smrsknu :oops: ).
Konf. velikost 38-40, výška cca 174cm.
A se Zarou 4,2m prostě neuvážu Dvojitý Hammock ani Smyčku :-?
Jako uvážu, ale to bych byla už na cípech a to nechci.
Zara má cípy tuším cca 60cm dlouhé - s tím je třeba počítat.
Mé srdce touží po nové jarní kolekci a zatím je na prvním místě TriGreen :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
13.2.10 21:54

Cappy, taky jsem mrkla na novou kolekci a taky bych si vybrala :-D
Ja jsem ulitla na staroruzovou az fialovou :mrgreen:
A ta velikost by asi v tom pripade taky odpovidala, zvlast kdyz budu mit po porodu zase kila navic :roll:

Holky, jak ty barevne satky resite s oblecenim? Nerikejte, ze kvuli sladeni mate tech satku vic :mrgreen: Ja si rikala, ze bych sla do neutralni Natur barvy, ale ty barvy jsou moc hezky, tak je mi lito mit „jen“ Natur…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
13.2.10 22:00

Evelíno, sladit šátky s oblečením je můj sen, třeba budu mít u třeťátka takovou sbírku, že to bude možné, zatím jsem ráda, že mám vůbec v čem nosit :roll:
Nejčastěji nosím rifle nebo se oblékám do černé, bílé barvy, takže k tomu jde snad vše, někdy to dokonce potřebuje trochu „okořenit“ a k tomu mi pomáhají šátky.
Ocean je krásně sytý, pronikavý.
Hopp Lima - kombinace zelených pruhů taky dokáže oživit.

Přírodní barva - je krásná, teď mám jeden půjčený, ale má jednu velikou mevýhodu :-(
Je na něm vše vidět.
Je potřeba počítat s tím, že se někdy stane ( v našem případě je tomu docela často), že vážeš v terénu.. Takže pokud nemáš ultra krátký šátek, taháš cípy po zemi a to není moc fajň, protože bys mohla prát klidně každý den :-?

Jinak pokud chceš univerzální šátek na skoro všechny úvazy, tak délka kolem 4,6m je nejideálnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
13.2.10 22:16

Cappy, ja prave rada vsechno ladim, tak bych se asi musela vzdy k te dane barve doladit (i kdyz jak ma clovek mimco, tak je rad, ze si obcas oblece jakz takz neco cisteho :oops: )

Tak ja jeste pockam na tu novou kolekci a uvidim. Zatim me oslovila barva Mild Spring. :-D
Ta nova kolekce je jako limitovana nebo je to rozsireni stale nabidky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
13.2.10 22:18

K te Natur barve: ja si prave rikala, ze na tom toho zase az tolik videt neni :think: Mam svetlou manducu a za rok a pul jsem ji zase tolikrat neprala. Ale zase mi nikde nevisi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
13.2.10 22:25

Vždy ladím 8-) a s přírodními/světlými šátky osobně nemám žádný problém. Nejvíc se mi špiní červený. Kraťasy nevedu.

Příspěvek upraven 13.02.10 v 22:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
13.2.10 22:25

Jarní kolekce rozšíří tu stávající.
Nejen u mimča, ale i u batolete je člověk rád, že vyrazí ven v čistém oblečení :oops:
Já bych mohla povídat :roll:
Už tolikrát se mi stalo, že jsem šla ven a na riflích jsem měla zezadu rozpatlanou sušenku :cert: A hádejte, kdo to udělal :twisted:

Manducu neválíš po zemi.
Já když vážu, tak bohužel těma cípama zametám zem :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
13.2.10 22:28
Len-til-kah píše:
Vždy ladím 8-) a s přírodními/světlými šátky osobně nemám žádný problém. Nejvíc se mi špiní červený. Kraťasy nevedu.

No nekecej 8-o Červený? Sákryš, a zrovna červené jsem chtěla Indio :think:

To jen já jsem takový čunča? :oops: Jako špiním cípy všech šátků, jen mám pocit, že u toho přírodního to zákonitě musí jít víc vidět :think:
Pájo, neboj, chovám se k tvému šátku s úctou, s ním bych si nedvolila vázat v kaluži 8-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
13.2.10 22:33

Rozpatlane susenky a krupky jsou chutka :twisted:

Lentilko, Ty se svymi -nacti satky ladit musis :lol:

Tak budu barvu vybirat srdcem :srdce: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
13.2.10 22:37

Evelíno - tož baj :lol: . Já jsem na barvy krapet úchylná, oblečení ve skříni mám jaksi seřazeno spektrálně…

Cappy - on nebude červený jako červený. Špiní se mi červené Leo. Na té zářivé barvě je vidět každý kypanec. Ale zase barva je to krásná.
Na cípy si celkem dávám pozor, ať to neometám v nějaké extrovní špíně, pokud to jde, tak je třeba pohodím aspoň na lavičku nebo tak. Nejvíc mě stresuje vázání na parkovišti, protože to člověk ošmrdlá o špinavé auto nebo olejovou skrvnu, ani neví jak :? .
Ono i záleží, pro koho to je - miminko špiní blinkanci, které nejsou vidět na světlém, a chodič zase špínou z bot, která není vidět na tmavém :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí