Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@ka2ka
Já zas myslím, že jsou to hezké dárky. Co taky jiného? Čokoládu nechce, aby nepřibrala. Keramika, skleničky, toho má dost dle vlastního výběru. Zážitkové dárky - tam se tak nemusíš trefit do vkusu. A i s tím vínem mě to bylo líto, že ho dala do svařáku, přitom bylo tak kvalitní. Dlouho jsem ho vybírala.
A co nějaký dobrý kafe? Není kafařka?
@Anonymní píše:
@ka2ka
Já zas myslím, že jsou to hezké dárky. Co taky jiného? Čokoládu nechce, aby nepřibrala. Keramika, skleničky, toho má dost dle vlastního výběru. Zážitkové dárky - tam se tak nemusíš trefit do vkusu. A i s tím vínem mě to bylo líto, že ho dala do svařáku, přitom bylo tak kvalitní. Dlouho jsem ho vybírala.
Bud rada, ze ho dala do svaraku a vypila, taky se mohlo stat, ze s nim obdaruje zase nekoho jinyho..
Evidentne si nepotrpi na znackovou kosmetiku a nepozna rozdil mezi kvalitnim vinem a krabicakem
ja ostatně taky ne ![]()
Mne kdyby nekdo dal takový vino, tak za prvne vubec bych netušila jakou ma hodnotu, tu ja vybiram podle lahve ![]()
A za druhe to nepiju, takže bych to nevyuzila ani na ten svěrák ![]()
Ale to musis vědět ty jestli pije vino a ma rada dobry vino, nebo pije co tece..
To samy s tou kosmetikou
@Anonymní píše:
@ka2ka
Ale třeba má ráda kvalitní svařák a ne z krabicáku. Mám to s vínem stejně.
A jestli má sprcháčů hodně, tak to třeba podle značek nerozlišuje…
@Bábrdl píše:
Tak to prrr.
Takové dobré víno…![]()
![]()
A k cemu, kdyz clovek nevi jake dotycnemu chutna… Ja treba nepiju zadne, takze kdo mi ho da, tak o me nevi vubec nic nebo nic nechtel resit. Jako jo, jako slusnostni dar na navstevu ok.
Řeknu to takhle moje máma nad 90% dárků ohrnuje nos…nezáleží od koho jsou, já, brácha, babička…a nemyslím si, že mě nebo je nemá ráda, to je prostě blbá povaha ![]()
Příklad, zeptám se jí, co by chtěla, tak lux, dobrý koupíme s bratrem lux a ona se ofrňuje, že tam není tohle a toto…přitom předtím i řekla, co zhruba chce ![]()
Dárky typu dárkové sady drogerie většinou přerozdává
což je výhoda pro mě, já to ráda spotřebuju ![]()
já už jí to i řekla, že jestli se bude takhle ofrňovat už jí nikdo nic kromě sprcháče nedá ![]()
@Wanheda píše:
Si s ní o tom promluv. Jednoduché.
Tak pokud ji začne vyčítat, že je špatná osoba, co ji nemá ráda, protože si neváží sprcháče a nechutná jí dornfelder, tak se taky může dočkat zaslouženého poslání do háje.
Jinak manufactura nijak zázrančá kosmetika, ale zbytečně předražená drogerka s falešnou hrou na přírodu - je směs občejných základních chemických přípravků s trochou marketingu.
Hele ja mam svou tchyni rada.Ale uz jsem od ni dostala 3 drahe velke kremy na telo. Nemazu se. Jen ruce v zime. A nekolikrat jsem ji to rikala. Zname se 11 let. A vis co manzel si snima maze nohy:lol: rozhodne to nedelam schvalne, ale co snima mam delat.
@a12
Ona není primitivní, a moc dobře pozná kvalitní víno. Ale jak jsem psala, je to polorodá o hodně let proti mně starší sestra. I kdybych se na hlavu postavila, pořád je tam proti mně ten osten. Že jako moje máma odvedla jejího tátu od rodiny. A jak zachází s dárky ode mě, tím mi to chce dát asi najevo ![]()
@Anonymní píše:
@divine woman
Sestra pracuje v cestovním ruchu, mluví několika cizími jazyky a myslím, že jednoduchá neníMožná trochu namyšlená…
A to nepozná dobré víno?
Nebo pro ni nebylo dost dobré a očekávala pravé šampaňské?
@divine woman
No hlavně to víno bylo ode mě. Viz jak píšu výše. Copak za to můžu?
@Anonymní píše:
@a12
Ona není primitivní, a moc dobře pozná kvalitní víno. Ale jak jsem psala, je to polorodá o hodně let proti mně starší sestra. I kdybych se na hlavu postavila, pořád je tam proti mně ten osten. Že jako moje máma odvedla jejího tátu od rodiny. A jak zachází s dárky ode mě, tím mi to chce dát asi najevo
A kdyz tohle vis, tak proc ji tak drahe darky kupujes? Takze tam je nejaky komplex, ona te nema rada a ty proste delas vse, aby mela nebo jak?
@Ou píše:
Tak pokud ji začne vyčítat, že je špatná osoba, co ji nemá ráda, protože si neváží sprcháče a nechutná jí dornfelder, tak se taky může dočkat zaslouženého poslání do háje.Jinak manufactura nijak zázrančá kosmetika, ale zbytečně předražená drogerka s falešnou hrou na přírodu - je směs občejných základních chemických přípravků s trochou marketingu.
Samozřejmě, že když to podá takhle, tak je pravděpodobné, že to tak dopadne. Ale promluvit si jde i bez urážek a výčitek a určitě nezačínat negativními otázky.
Popravdě tady o té kosmetice slyším poprvé. Ale jde tu spíš o to, že ji používá na jiné účely než je vyrobena a to asi zakladatelku štve. Že zrovna její dárek je využíván jen tak a né jak má být. Ale těžko říct, možná za tím vězí něco jiného.
@Anonymní píše:
@a12
Ona není primitivní, a moc dobře pozná kvalitní víno. Ale jak jsem psala, je to polorodá o hodně let proti mně starší sestra. I kdybych se na hlavu postavila, pořád je tam proti mně ten osten. Že jako moje máma odvedla jejího tátu od rodiny. A jak zachází s dárky ode mě, tím mi to chce dát asi najevo
No tak ji žádný darky nedavej ![]()
Nechapu co řešíš.. Pises tady jako by te nesnasela, ale jdes k ni na kafe s darkem za 1200 ![]()
@Anonymní píše:
@a12
Tak jí přestaň podlézat a příště jí dones nějaký čůčo ![]()