Sestra mě nemá ráda?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2276
14.8.19 15:30

Tak na takovou segru bych se s prominutim priste vykaslala :D je nevdecna a nevazi si veci. Myslim, ze dnes kazda trubka vi presne, co je Manufactura :D
My si od urcite doby darky nedavame!

Neco podobnyho jsem mela s mamkou, prala si krem, tak ja ji koupila ultra drahy krem a za 5 let jsem ho u ni nasla nacatej, tak jsem ji rekla, ze se muzu vyprdnout na to davat ji drahy darky a dostava vzdy hromadu prostredku do domacnosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
14.8.19 15:30

Je mi to fuk. Jejich věc. A vděk tedy necekam, dárky se snad dávají pro radost ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
14.8.19 15:31

@peta1003 Já nevím, co je Manufactura. Fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
14.8.19 15:31
@Anonymní píše:
@a12
Ona není primitivní, a moc dobře pozná kvalitní víno. Ale jak jsem psala, je to polorodá o hodně let proti mně starší sestra. I kdybych se na hlavu postavila, pořád je tam proti mně ten osten. Že jako moje máma odvedla jejího tátu od rodiny. A jak zachází s dárky ode mě, tím mi to chce dát asi najevo :think:

Tak si s darkama pro ni nedělej starost, dej ji něco symbolicky za 200 korun, ať si myslí co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
14.8.19 15:34

@peta1003 A co, ze je to manufaktura, kdyz to otevru a bude mi to smrdet, tak co s tim, nikomu dalsimu uz to nedam, takze bud to využít jinak nebo vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
14.8.19 15:38
@Anonymní píše:
@a12
Ona není primitivní, a moc dobře pozná kvalitní víno. Ale jak jsem psala, je to polorodá o hodně let proti mně starší sestra. I kdybych se na hlavu postavila, pořád je tam proti mně ten osten. Že jako moje máma odvedla jejího tátu od rodiny. A jak zachází s dárky ode mě, tím mi to chce dát asi najevo :think:

Mně připadá, že tu chceš politovat, jak je sestra strašná, když jí dáváš tak báječné dárky. Pokud Ti to vadí musíš si to vyřešit s ni anebo to neřešit. Hlavně se nelitovat - já za nic nemůžu, to ona :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
14.8.19 15:38
@divine woman píše:
@peta1003 Já nevím, co je Manufactura. Fakt ne.

Ja jsem to zjistila az tady, protoze emimino tomu dela reklamu a obcas naky soutěže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
14.8.19 15:39

Zakladatelko, myslím, že to moc hrotíš a váš vztah příliš zkoumáš. Co by se stalo, kdybys ji jen popřála všechno nej a nic k tomu? Mě by to stačilo.

Taky nepoznám dobré víno od krabičáku, nepiju ho. A kosmetiku jako dárek dostávám nerada. Je tedy zajímavé, že rodina tohle o mě ví, stejně tak, jako já vím o nich, co si nepřejí dostat.

V rodině jsme se dohodli, že když nevíš jaký dárek koupit, tak nekupuj blbosti a nevymýšlej kraviny, ale přijď na kafe a pokecat. Jo něco na zub přinést můžeš. Kytku jedině hrnkovou nebo takovou, kterou můžeme zasadit na zahradě. Pro nás je důležitý to, že si dotyčný vzpomněl a ne dárek.

Já to dělám tak, že si průběžně nenápadně zjišťuji, po čem daný člověk touží, o čem hodně mluví, co by si rád koupil, ale třeba na to nedosáhne finančně atd. Mám pak plno inspirace na narozeniny i vánoce a nevymýšlím blbosti na poslední chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
14.8.19 15:41
@Anonymní píše:
@divine woman
Sestra pracuje v cestovním ruchu, mluví několika cizími jazyky a myslím, že jednoduchá není :mrgreen: Možná trochu namyšlená…

Dohodněte se a dárky si nedávejte. Ušetříte si starosti i peníze. Já se takto dohodla se sestrou hned v 18 a je pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309

Dávám v prvé řadě dárky pro radost obdarovanému, ne proto, že z toho chci mít vděk zpátky a nějaký pocit zadostiučinění že jsem jakože udělala něco extra… co se jí narovinu zeptat příště co by chtěla, nebo co má ráda anebo se poptat někoho, kdo ji zná? Hledat za tím, že to dělá naschvál… beztak i naschvál něco vylila aby naschvál mohla podlahu vytřít tvým dárkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
@j.a.n.i1 píše:A k cemu, kdyz clovek nevi jake dotycnemu chutna… Ja treba nepiju zadne, takze kdo mi ho da, tak o me nevi vubec nic nebo nic nechtel resit. Jako jo, jako slusnostni dar na navstevu ok.

Tak, když tvoji přátelé neví, co piješ, tak to máš blbý. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
14.8.19 15:42
@peta1003 píše:
Myslim, ze dnes kazda trubka vi presne, co je Manufactura :D

Asi jsem trubka, ale nechodit na emimino, tak netuším, co je Manufactura. Tady občas proskočila reklama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
14.8.19 15:46

Zakladatelko, připadá mi spíš, že jí nemáš ráda ty. Pokud spolu nemáte dobré vztahy, tak jí nekupuj takové drahé dárky a radši si to sérum za 590Kč kup sama ;-).

Ale připadá mi, že nechceš radu, že chceš jen pomlouvat sestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
14.8.19 15:48
@LaPaloma píše:
Dohodněte se a dárky si nedávejte. Ušetříte si starosti i peníze. Já se takto dohodla se sestrou hned v 18 a je pokoj.

Když já třeba dávám dárky ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
14.8.19 15:50

Možná ses jí netrefila do vkusu. Koupila bych příště jiný dárek, nebo pokud myslíš, že to dělá schválně, tak levné mýdlo a levný alkohol ;) ale já třeba nepiju a dostala jsem hodně drahou palenku. Hodlám to nalít první návštěvě, co bude mít zájem. žádná neúcta k dárci v tom není, prostě to není dárek pro mě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová