Sestra mě nemá ráda?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9918
14.8.19 15:53

Pokud si myslis, ze to dela schvalne, tak ji priste dej balicek s uklidovyma prostredkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
14.8.19 15:54

Dárky dávám proto, že chci, ne proto, že se to očekává. Takže pro mě za mě, ať si s tím každej dělá co chce, nezkoumám to. I když u sourozenců už jsme davno přesedlali na symbolický dárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
14.8.19 15:57
@Anonymní píše:
@a12
Ona není primitivní, a moc dobře pozná kvalitní víno. Ale jak jsem psala, je to polorodá o hodně let proti mně starší sestra. I kdybych se na hlavu postavila, pořád je tam proti mně ten osten. Že jako moje máma odvedla jejího tátu od rodiny. A jak zachází s dárky ode mě, tím mi to chce dát asi najevo :think:

Možna na tom neco bude, tak si priste neutrhuj od ust a tu drahou kosmetiku kup sobe…nesnažila bych se ji zavdecit drahymi dary…když to tak cítíš… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.19 16:03

Já tu Kristýnu mám ráda, vážím si jí a nechci ji pomlouvat. Když můj syn dělal Cambridge zkoušky, ona sama se nabídla, ať k ní přijde, že s ním procvičí konverzaci. A moc ho chválila, jak má Davídek jazykový cit, že utčitě po dědovi, jako našem otci. No ale hned po mně střelila pohledem, aby mně asi připomněla, co udělala moje máma…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.19 16:06

Ale možmá to tak není a fakt jsem paranoidní. Ale s těmi dárky je mi to fakt líto :(

• Citovat
  • Upravit
Verun83
14.8.19 16:06
@Anonymní píše:
Já tu Kristýnu mám ráda, vážím si jí a nechci ji pomlouvat. Když můj syn dělal Cambridge zkoušky, ona sama se nabídla, ať k ní přijde, že s ním procvičí konverzaci. A moc ho chválila, jak má Davídek jazykový cit, že utčitě po dědovi, jako našem otci. No ale hned po mně střelila pohledem, aby mně asi připomněla, co udělala moje máma…

Tak se s ni nestykej. Nebo ji to rekni narovinu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.19 16:09

@Verun83
Jiné sourozence nemám. Ona má taky jen mě. A otec už zemřel.

• Citovat
  • Upravit
11226
14.8.19 16:12
@j.a.n.i1 píše:
Uprimne, o vine i sprchacich si myslim, ze jsou darky typu „nechce se mi řešit, co dotycnemu koupit“, takze nemam potrebu byt za ne vdecna.

Jako jo, i když já třeba kosmetiku tohoto typu oceňuji, neb si to pak nemusím kupovat sama. Ale budiž, jen si myslím, že každý průměrně inteligentní člověk ví, že je neslušné dárek před tím, kdo mi ho daroval takto shazovat. I kdyby mi někdo dal sebesmradlavější sprcháč, tak ho fakt neotevřu před ním a nepoužiju na umytí podlahy. Pěkně poděkuju a v nepřítomnosti onoho člověka ho třeba vyhodím nebo využiju jinak… Nejde o to, že se jí nelíbil, nevoněl, ale o to, že se teda fakt chová neuctivě atd. Toto by se teda dotklo i mě.

Zakladatelko, sestra se prostě nechová pěkně a basta. Toto by neudělal někdo, kdo tě má rád a váží si tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
14.8.19 16:14
@Bábrdl píše:
Tak, když tvoji přátelé neví, co piješ, tak to máš blbý. :lol:

Ja snad neco takoveho psala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.19 16:15

@Fazulina
Ten dárek jsem jí dala toho 24.7. a ta návštěva s mytím podlahy byla včera, takže to nebylo tak, že by to rozbalila a hned lila do kbelíku. Třeba si neuvědomila, že to bylo ode mě, fakt nevím.

• Citovat
  • Upravit
102087
14.8.19 16:18

@Fazulina A to si mam popisovat, co jsem od koho dostala, abych to nahodou nevhodne nepouzila pred nim 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
14.8.19 16:25
@j.a.n.i1 píše:
@Fazulina A to si mam popisovat, co jsem od koho dostala, abych to nahodou nevhodne nepouzila pred nim 8o

No asi dostáváš hodně dárků, já si pamatuju každou blbost, co mi kdo dal:-). A fakt si dárků spíš vážím. Neodvedu si představit nějaký příklad nevhodného použití. Ok, třeba mi někdo dá hořkou čokoládu, kterou nemám ráda… No tak to pak před ním nebudu třeba házet prasatům že… No prostě si pamatuju, že kdo mi co dal. Neb mi zase tak častro lidi dary nenosí:-). A víno výběr z hroznů bych ocenila, pokud nepiju, dám někomu, kdo ano. Když už mi někdo dá drahé víno, tak asi chtěl mě uctít… A sprcháč bych prostě na zem nepoužila žádnej, takže by se mi to nestalo. Max. bych ho dala na mytí rukou do zásobníku, tam by to nikdo nepoznal:-).

Nevím, pro mě je toto chování oné sestry nepochopitelné. Ale každý jsme jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
14.8.19 16:26
@Anonymní píše:
@Fazulina
Ten dárek jsem jí dala toho 24.7. a ta návštěva s mytím podlahy byla včera, takže to nebylo tak, že by to rozbalila a hned lila do kbelíku. Třeba si neuvědomila, že to bylo ode mě, fakt nevím.

Ok, ale i tak. Já bych si prostě pamatovala, že mi toto dala moje sestra. Prostě tohle nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
14.8.19 16:29

@divine woman bud v klidu, ja vim co je Manufactura, ale zase nevim a v zivote jsem neslysela nazev vina Dorn…uz ani nevim, jak to bylo. Takze ja bych si z toho klidne taky udelala svarak a s chuti :), jsem tedy asi taky takovej analfabet jako jeji sestra. Nebot to bych musela s kazdou lahvi projet google, co je to za znacku…ja vina rozlisuju na dobra a spatna chuti :P…a je mi jedno jestli je za 39,90 kc z Penny marketu nebo za 1399 kč kvalitní z vinotéky - stejne to nepoznam, bud mi chutná nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
14.8.19 16:36

Pokud chceš aby dotyčný měl skutečnou radost z dárku, udělej si čas a prozkoumej co skutečně potřebuje. Jak s darky nakládá bych vůbec neřešila. Já 11 let nepiju, přesto od známých i rodiny dostávám po různu flašky s chlastem, taky si to neberu osobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová