Sestra mě nemá ráda?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14723
14.8.19 23:57
@Anonymní píše:
@Slečna Ferka
Mně je 35, jí 49. Ona rozvedená, bezdětná. Jo, tím pádem má celý plat jen pro sebe. Já vdaná, tři děti. Společné fotky, to kdepak, tím by se jen připomělo, že moje matka údajně může za rozpad manželství jejích rodičů. Ale myslím, že moje děti má ráda, občas pochvalně řekne, že jsou po dědovi.

Taky to všechno může být od ní promyšlené gesto a nemá tě ráda, jak si myslíš. Třeba tě jen trpí ze slušnosti, ale více se přemáhat nebude.
Ona nemá děti - možná ti je závidí. Není zadaná, možná závidí. Navíc vaše minulost. Ona podle mně nemá důvod tě mít nějak extra ráda.
NEKUPUJ JÍ DRAHÉ DARY, KUP SI JE SOBĚ. A příště jenom dortíček s kytkou, když už to musí být. Něco usoudit snad můžeš i z darů, které dostaneš od ní. Minimálně pečlivost výběru se z toho pozná. Pokud dostáváš běžné konzumní věci, dávej jí stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
17.8.19 14:02

Ahojky, mám to dost podobně a tak vím, jak se cítíš a jak tě to mrzí. Ke mě se takto zachovala vlastní matka. Pro upřesnění jsem v ČID, pracuji v chráněné dílně a peněz moc nemám. Každé vánoce jsou pro mě dost finančně náročné protože hned po nich a před nimi se mi na ně lepí narozeniny a svátky snad všech členů rodiny. Ale k věci: koupila jsem mamce k vánocům drahou kabelku, k svátku peněženku a předešlé vánoce ode mě dostala náhrdelník. Myslela jsem si, jakou jí udělám radost, náhrdelníky normálně nosí a na kabelky si potrpí. Ale… náhrdelník nenosila, protože byl krátký řetízek, když jsem jí ho vyměnila, stejně ho nenosí. Peněženku hned po rozbalení odložila, že má starou a tu je jí líto vyhodit, kabelku někam založila a nenosí jí prý aby jí nezničila. Takže jsem se naštvala, taky mi to je líto, stálo mě to dost peněz a výsledek je takový, že se jí všechno někde válí. Letos také přemýšlím co koupit, když se jí ničím nedá zavděčit. Kosmetiky má prý hodně, to jí dává každý tak už to nechce. K narozkám dostala poukaz na pedikůru a také se jí to nelíbilo, tak už fakt nevím, co jí koupit. Jo, některým lidem se holt člověk nezavděčí. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
17.8.19 16:47

@Cosmopolitan Kupuju poukázky. Asi nejvíc se mi osvědčila karta do dm (nemusíš to utratit najednou, stačí po částech), dá se za to koupit zdravé jídlo, kosmetika i praktické věci na praní apod. Ale samozřejmě můžou být i na knihy, do Tesca či LIDLu apod. A pokud by maminka i toto kritizovala, že to není dost osobní, tak to ale aspoň zužitkuje a nezaloží jen do skříně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
17.8.19 20:15

:mavam: u

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.8.19 00:04

@Cosmopolitan My meli něco podobného s babi (a vlastně i s tátou). Vyřešili jsme to zážitky. Tátovi dávám poukazy do zajímavých restaurací, pro babičku je hlavní čas s námi, tak ji vytahujem do cukrárny, na brunch, na balet, na výlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová