Seznamka – výběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
catch-22
18.9.21 16:00
@opulus píše: Řekl bych, že na to je potřeba se naučit reagovat.

Sorry, s kolegy nerandím. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
76918
18.9.21 16:01
@lilith1 píše:
Proc divny taky jsem ji posilala na pozadani, proc by meli mi kolegove, kamaradi, atd. vedwt ze jsem na seznamce.

no tak zadaní kolegové asi na seznamku nechodí, a ti, co tam chodí, jsou též nezadaní, takže nevím, proč by ses za to měla stydět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
18.9.21 19:00
@stinga píše:
no on je nemastný neslaný, takže ten inzerát je v pořádku

Tak moh by tam hodit jeste odkaz na tuhle diskuzi, to by bylo vzruso :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
18.9.21 19:05
@Bespi píše:
Kazdopadne zatim jsem vzdy narazil na nezajem u vseho - napr. muzea, pamatky, ruzne vystavy, i s tou turistikou atd.

Když Tě nekdo zajímá, zajímá se zpravidla i o to, co děláš a pokud to neni uplne mimo, tak to muze delat s Tebou. Ale pokud nekdo fakuje vse, co nekdo provozuje, bych rekla, ze ho ten clovek moc nezajima :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
18.9.21 19:40
@Bespi píše:
Mluvite o tom, ze nemam koukat tak vysoko? Proc? Za prve co o me vite? Za druhe, nevite ani co chci. Za treti nejste tak trochu namyslene? Me ma dle vas stacit nekdo bez vzdelani, ale naopak to jako neni divne?
@Bespi píše:
Kazdy je vyjimecny.K tomu proc bych si nerozumel s prodavackou ze supermarketu se nebudu vyjadrovat, proste zkusenosti rikaji, ze to nemuze fungovat.

Já myslela, že lidi se dají dohromady z důvodu vzájemných sympatií, přitažlivosti, zamilovanosti, lásky a tím, že jim je spolu dobře.
Vidím, že mám naivní představu :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30947
18.9.21 21:00
@meduzza píše:
Já myslela, že lidi se dají dohromady z důvodu vzájemných sympatií, přitažlivosti, zamilovanosti, lásky a tím, že jim je spolu dobře.
Vidím, že mám naivní představu :lol:.

To tak je když si někdo dává nesmyslné požadavky. Tydle veci jako vzdělání či profese jsou opravdu druhorade a moc to ani neřekne. VS už má dneska kdejaký trouba. Komu není rady… :jazyk:. Do té doby, kdy bude ke vztahům přistupovat technicky, jak to dělá doposud, tak bude prostě v háji. Tedle svět funguje jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.9.21 21:06

Ale zase na jednu stranu, vetsinou zeny chteji muze se spolecenskym postavenim, s lukrativnim zaměstnáním, s „cool“ konicky a musi umet hrat na kytaru, jak jsem se tu docetl. :mrgreen:

Pro me je to teda taky nepochopitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30947
18.9.21 21:51
@Jemnonick píše:
Ale zase na jednu stranu, vetsinou zeny chteji muze se spolecenskym postavenim, s lukrativnim zaměstnáním, s „cool“ konicky a musi umet hrat na kytaru, jak jsem se tu docetl. :mrgreen:Pro me je to teda taky nepochopitelné.

Mám pocit, že na muže sou tlačeny větší požadavky než dřív :). Že to skoro žádný muž nesplní, to už je věc jiná :D Od ženy se vesměs čeká furt to stejné.
Mimochodem na kytaru hraju :pankac: :pankac:… ne neperte se o mě holky to není potřeba :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
19.9.21 01:32
@Mora Čamuška píše:
Když Tě nekdo zajímá, zajímá se zpravidla i o to, co děláš a pokud to neni uplne mimo, tak to muze delat s Tebou. Ale pokud nekdo fakuje vse, co nekdo provozuje, bych rekla, ze ho ten clovek moc nezajima :nevim:

Nerikam, ze vsechno. Pak taky zalezi na povaze toho cloveka, proste pokud nema o nejakou vec zajem sam/sama, tak bez sance.

@Lorre píše:
Mám pocit, že na muže sou tlačeny větší požadavky než dřív :). Že to skoro žádný muž nesplní, to už je věc jiná :D Od ženy se vesměs čeká furt to stejné.
Mimochodem na kytaru hraju :pankac: :pankac:… ne neperte se o mě holky to není potřeba :jazyk:

Neni pravda, ze od zeny se ceka porad to same. Uplne stejne by se to dalo pausalizovat na muze. To ze maji zeny dnes na muze nesmyslne naroky je pravda, stejne jako v nabidkach prace jsou mnohdy nesplnitelne pozadavky. V praci to lze resit rozdelenim na vic lidi, ale ve vztahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30947
19.9.21 10:46
@Bespi píše:
Neni pravda, ze od zeny se ceka porad to same. Uplne stejne by se to dalo pausalizovat na muze. To ze maji zeny dnes na muze nesmyslne naroky je pravda, stejne jako v nabidkach prace jsou mnohdy nesplnitelne pozadavky. V praci to lze resit rozdelenim na vic lidi, ale ve vztahu…

Které naroky máš na mysli? Nebo co ti přijde nesmyslné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
19.9.21 13:40
@Lorre píše:
Které naroky máš na mysli? Nebo co ti přijde nesmyslné?

To by me taky zajimalo, co dneska ženy tedy chtějí.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30947
19.9.21 14:52
@Mora Čamuška píše:
To by me taky zajimalo, co dneska ženy tedy chtějí.. :think:

Ať si sebere ponožky a uklízí mléko. Ale pro nás je to moc těžké :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
19.9.21 15:30
@Bespi píše:
Diky za pohled na vec.

Sice ja za nevyzrale povazuji neco jineho, jako stridani partneru po prvnim drobnem problemu, nebo neschopnost rict, ze mi neco vadi, ze existuje nejaky problem atd. Proste obecne dnesni castou nesnahu na vztahu vubec nejak pracovat.

Porad tu kde kdo pise, ze bych tam mel dat dalsi veci, ktere delam. Ok, ale ja mam zajmu vic nez dost a je nemozne se vsem venovat. Takze se pripadne rad prizpusobim partnerce, detem. Je celkem jedno, ktery ze svych zajmu budu dal provozovat, pripadne se necham i inspirovat necim novym. Kazdopadne zatim jsem vzdy narazil na nezajem u vseho - napr. muzea, pamatky, ruzne vystavy, i s tou turistikou atd.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
20.9.21 08:51
@Jemnonick píše:
Ale zase na jednu stranu, vetsinou zeny chteji muze se spolecenskym postavenim, s lukrativnim zaměstnáním, s „cool“ konicky a musi umet hrat na kytaru, jak jsem se tu docetl. :mrgreen:Pro me je to teda taky nepochopitelné.

Co jsou cool zájmy? Můžeš uvést nějaké příklady nebo existuje nějaký seznam?

Co je opak cool zájmů? Příliš obyčejné zájmy, nebo rovnou traaapnýýý zájmy? :nevim:

Nechci rýpat, jen jsem to nikdy neslyšela.

Umět zahrát pár akordů na kytaru 🎸 opravdu může přidat několik plusových bodů.

Já v tom třeba vidím romantiku oheň 🔥, Dajána, Stánky,… Koukání na noční hvězdnou oblohu 🎇 🎆 Trochu tulení kvůli chladu a ochraně před netopýry, a pak možná i něco víc… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
20.9.21 09:42
@Pajka2020 píše:
Co jsou cool zájmy? Můžeš uvést nějaké příklady nebo existuje nějaký seznam?Co je opak cool zájmů? Příliš obyčejné zájmy, nebo rovnou traaapnýýý zájmy? :nevim:

Vzdyt si to tady precti. Jedna z rad je, aby se vyfotil u nejakeho zajímavého konicku, aby zaujmul konickem. Mne to fakt taky nejde do hlavy a nikdy to pro me nebylo rozhodujici, i kdyz ted teda mam pritelkyni, ktera jezdi na motorce, ale to se mi líbí z toho duvodu, ze ja jezdim taky.

Je to samozrejme individualni, ale „cool“ zajem si predstavuju jako surfareni, paragliding, letadla, mozna ty motorky (i kdyz to nekdy spis odrazuje).

A ty nudný konicky pro zenu? Zahradnicemi, hospodarska zvířata, vyšívání? :mrgreen:

Myslim, ze nekde v seznamce bylo tema a mluvilo se tam o tom, co zensky na chlapech bere a prave jedna z veci tam byla ta kytara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí