Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kutil Tom píše:
Dajána a Stánky, to je tak na lovení důchodkyň, ne? A na ty už by mohly zabírat i klapací zuby![]()
Jj, na mne by to zabralo ![]()
Rozhodne vic nez paragliding apod
@Venetia píše:
Jj, na mne by to zabralo
Rozhodne vic nez paragliding apod
Ty nestandardni veci vzdy bud vydesi a nebo nadchnou. Vetsinou spis vydesi, tak je lepsi davkovat po kapkach, pokud dotycna nepatri do stejne „komunity“.
@Bespi píše:
Ty nestandardni veci vzdy bud vydesi a nebo nadchnou. Vetsinou spis vydesi, tak je lepsi davkovat po kapkach, pokud dotycna nepatri do stejne „komunity“.
Co s takovou, kterou to vyděsí, to je lepší ji vyděsit rovnou a neztrácet s ní čas
![]()
@Kutil Tom píše:
Co s takovou, kterou to vyděsí, to je lepší ji vyděsit rovnou a neztrácet s ní čas![]()
Tak to neni. Muze se stat ze se brzo prida.
Já nevím, turistika mi přijde dostatečně cool, ženy chodí po výletech obvykle rády… A hlavně je to i fotogenický koníček, a to i v českých luzích hájích.
@Bespi píše:
Tak to neni. Muze se stat ze se brzo prida.
Až tak? Dobrá, budu věřit zkušenějšímu
![]()
Co se seznamek tyce pochopil jsem tedy, ze se jedna o vyberove rizeni, u ktereho neni zrejme, co je nabizeno, a ani co je pozadovano. Losuje se nahodne hlavne na zaklade zaslaneho vtipneho textu. Tj. sance na vyber nejlepsiho adepta je nula, protoze se jedna jen o nahodu, kdo se zrovna trefi do vkusu a aktualni nalady. Zvyseni sance je mozne zalozenim nekolika profilu a z kazdeho zaslat jiny text
Idealne pak v profilu lhat/pribarvovat, jinak k zadne dalsi komunikaci nedojde. K cemu to vede je videt, a pak si zeny stezuji, ze na seznamkach neni zadny normalni muz. Bomba
.
Tohle pripada hodne vtipny i smutny zaroven.
Uz slysim, ze se na to divam moc technicky, jenze internetova seznamka je technicky postup uz z principu.
@Bespi píše:
Co se seznamek tyce pochopil jsem tedy, ze se jedna o vyberove rizeni, u ktereho neni zrejme, co je nabizeno, a ani co je pozadovano. Losuje se nahodne hlavne na zaklade zaslaneho vtipneho textu. Tj. sance na vyber nejlepsiho adepta je nula, protoze se jedna jen o nahodu, kdo se zrovna trefi do vkusu a aktualni nalady. Zvyseni sance je mozne zalozenim nekolika profilu a z kazdeho zaslat jiny textIdealne pak v profilu lhat/pribarvovat, jinak k zadne dalsi komunikaci nedojde. K cemu to vede je videt, a pak si zeny stezuji, ze na seznamkach neni zadny normalni muz. Bomba
.
Uz slysim, ze se na to divam moc technicky, jenze internetova seznamka je technicky postup uz z principu.
Je to tak.
Prvni kontakt zaujme nebo naopak
@Freeandwild píše:
Já nevím, turistika mi přijde dostatečně cool, ženy chodí po výletech obvykle rády… A hlavně je to i fotogenický koníček, a to i v českých luzích hájích.
Jo jo… po 500m… Ja uz nemuzu, vratime se?
Po ZOO s fotografickou vybavou, dokaze tataz osoba nabehat kilometry, ale ZOO neni nekonecny pocet a opakovana navsteva teze uz nema ten efekt
.
Bezne vidim i dovoz deti do skoly 300m vzdalene autem. Kdo vi kolik z tech, co maji v profilu aktivni sport (sportovkyne) jsou ty, co jednou za rok jedou na lyze nebo neco jineho stejne casto.
@Bespi píše:
Co se seznamek tyce pochopil jsem tedy, ze se jedna o vyberove rizeni, u ktereho neni zrejme, co je nabizeno, a ani co je pozadovano. Losuje se nahodne hlavne na zaklade zaslaneho vtipneho textu. Tj. sance na vyber nejlepsiho adepta je nula, protoze se jedna jen o nahodu, kdo se zrovna trefi do vkusu a aktualni nalady. Zvyseni sance je mozne zalozenim nekolika profilu a z kazdeho zaslat jiny textIdealne pak v profilu lhat/pribarvovat, jinak k zadne dalsi komunikaci nedojde. K cemu to vede je videt, a pak si zeny stezuji, ze na seznamkach neni zadny normalni muz. Bomba
.
Kdybych si já vybíral na seznamce, tak se podívám se na nějaké základní fyzické parametry, co jí baví, a pokud stále budu mít zájem přečtu si ten „text“. Pokud mě nějak osloví a zaujme a bude se na to dát nějak reagovat (myšleno trochu šířeji, než „ahoj“), oslovil bych jí. Nevím, jak to udělat jinak ![]()
Přijde mi, jako bys nám tady chtěl sdělit, že to vlastně nejde, že je úplně jedno, kdo tam co o sobě napíše…
@opulus píše:
Kdybych si já vybíral na seznamce, tak se podívám se na nějaké základní fyzické parametry, co jí baví, a pokud stále budu mít zájem přečtu si ten „text“. Pokud mě nějak osloví a zaujme a bude se na to dát nějak reagovat (myšleno trochu šířeji, než „ahoj“), oslovil bych jí. Nevím, jak to udělat jinakPřijde mi, jako bys nám tady chtěl sdělit, že to vlastně nejde, že je úplně jedno, kdo tam co o sobě napíše…
Ne, je to o tom, jak jsou holky úplně blbý, protože si nevyberou toho nejlepšího (jeho), ale nějakého blbce, co náhodou napíše vtipný text (třeba mě)
![]()
@Kutil Tom píše:
Ne, je to o tom, jak jsou holky úplně blbý, protože si nevyberou toho nejlepšího (jeho), ale nějakého blbce, co náhodou napíše vtipný text (třeba mě)![]()
![]()
Tak nerikam, ze blbce, jen rikam, ze ten vyber je zvlastne zjednoduseny.
@opulus píše:
Kdybych si já vybíral na seznamce, tak se podívám se na nějaké základní fyzické parametry, co jí baví, a pokud stále budu mít zájem přečtu si ten „text“. Pokud mě nějak osloví a zaujme a bude se na to dát nějak reagovat (myšleno trochu šířeji, než „ahoj“), oslovil bych jí. Nevím, jak to udělat jinakPřijde mi, jako bys nám tady chtěl sdělit, že to vlastně nejde, že je úplně jedno, kdo tam co o sobě napíše…
Mozna to jedno je. Ja to nevim. Jen popisuji co vidim. Duvody jsou cista a neoveritelna spekulace.
@Kutil Tom píše:
Dajána a Stánky, to je tak na lovení důchodkyň, ne? A na ty už by mohly zabírat i klapací zuby![]()
Možná na důchodkyně a mě těsně po dvacítce.
Je teda pravda, že už je to nějaký pátek
![]()
@Kutil Tom píše:
Náhodou - Morčata na útěku ty Stánky zpívají moc hezky ![]()
Dajána a Stánky, to je tak na lovení důchodkyň, ne? A na ty už by mohly zabírat i klapací zuby