Seznamka – výběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kutil Tom
20.9.21 09:47
@Pajka2020 píše:
Co jsou cool zájmy? Můžeš uvést nějaké příklady nebo existuje nějaký seznam?

Co je opak cool zájmů? Příliš obyčejné zájmy, nebo rovnou traaapnýýý zájmy? :nevim:

Nechci rýpat, jen jsem to nikdy neslyšela.

Umět zahrát pár akordů na kytaru 🎸 opravdu může přidat několik plusových bodů.

Já v tom třeba vidím romantiku oheň 🔥, Dajána, Stánky,… Koukání na noční hvězdnou oblohu 🎇 🎆 Trochu tulení kvůli chladu a ochraně před netopýry, a pak možná i něco víc… :D

Dajána a Stánky, to je tak na lovení důchodkyň, ne? A na ty už by mohly zabírat i klapací zuby :D :mavam:

• Citovat
  • Upravit
106507
20.9.21 11:11
@Kutil Tom píše:
Dajána a Stánky, to je tak na lovení důchodkyň, ne? A na ty už by mohly zabírat i klapací zuby :D :mavam:

Jj, na mne by to zabralo :D
Rozhodne vic nez paragliding apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
20.9.21 11:26
@Venetia píše:
Jj, na mne by to zabralo :D
Rozhodne vic nez paragliding apod

Ty nestandardni veci vzdy bud vydesi a nebo nadchnou. Vetsinou spis vydesi, tak je lepsi davkovat po kapkach, pokud dotycna nepatri do stejne „komunity“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
20.9.21 11:36
@Bespi píše:
Ty nestandardni veci vzdy bud vydesi a nebo nadchnou. Vetsinou spis vydesi, tak je lepsi davkovat po kapkach, pokud dotycna nepatri do stejne „komunity“.

Co s takovou, kterou to vyděsí, to je lepší ji vyděsit rovnou a neztrácet s ní čas :D :pankac:

• Citovat
  • Upravit
103
20.9.21 11:41
@Kutil Tom píše:
Co s takovou, kterou to vyděsí, to je lepší ji vyděsit rovnou a neztrácet s ní čas :D :pankac:

Tak to neni. Muze se stat ze se brzo prida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
20.9.21 11:45

Já nevím, turistika mi přijde dostatečně cool, ženy chodí po výletech obvykle rády… A hlavně je to i fotogenický koníček, a to i v českých luzích hájích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
20.9.21 11:46
@Bespi píše:
Tak to neni. Muze se stat ze se brzo prida.

Až tak? Dobrá, budu věřit zkušenějšímu :srdce: :dance:

• Citovat
  • Upravit
103
20.9.21 11:46

Co se seznamek tyce pochopil jsem tedy, ze se jedna o vyberove rizeni, u ktereho neni zrejme, co je nabizeno, a ani co je pozadovano. Losuje se nahodne hlavne na zaklade zaslaneho vtipneho textu. Tj. sance na vyber nejlepsiho adepta je nula, protoze se jedna jen o nahodu, kdo se zrovna trefi do vkusu a aktualni nalady. Zvyseni sance je mozne zalozenim nekolika profilu a z kazdeho zaslat jiny text :D Idealne pak v profilu lhat/pribarvovat, jinak k zadne dalsi komunikaci nedojde. K cemu to vede je videt, a pak si zeny stezuji, ze na seznamkach neni zadny normalni muz. Bomba :D.

Tohle pripada hodne vtipny i smutny zaroven.

Uz slysim, ze se na to divam moc technicky, jenze internetova seznamka je technicky postup uz z principu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106507
20.9.21 12:01
@Bespi píše:
Co se seznamek tyce pochopil jsem tedy, ze se jedna o vyberove rizeni, u ktereho neni zrejme, co je nabizeno, a ani co je pozadovano. Losuje se nahodne hlavne na zaklade zaslaneho vtipneho textu. Tj. sance na vyber nejlepsiho adepta je nula, protoze se jedna jen o nahodu, kdo se zrovna trefi do vkusu a aktualni nalady. Zvyseni sance je mozne zalozenim nekolika profilu a z kazdeho zaslat jiny text :D Idealne pak v profilu lhat/pribarvovat, jinak k zadne dalsi komunikaci nedojde. K cemu to vede je videt, a pak si zeny stezuji, ze na seznamkach neni zadny normalni muz. Bomba :D.

Uz slysim, ze se na to divam moc technicky, jenze internetova seznamka je technicky postup uz z principu.

Je to tak.
Prvni kontakt zaujme nebo naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
20.9.21 12:08
@Freeandwild píše:
Já nevím, turistika mi přijde dostatečně cool, ženy chodí po výletech obvykle rády… A hlavně je to i fotogenický koníček, a to i v českých luzích hájích.

Jo jo… po 500m… Ja uz nemuzu, vratime se? :zed: Po ZOO s fotografickou vybavou, dokaze tataz osoba nabehat kilometry, ale ZOO neni nekonecny pocet a opakovana navsteva teze uz nema ten efekt :D.

Bezne vidim i dovoz deti do skoly 300m vzdalene autem. Kdo vi kolik z tech, co maji v profilu aktivni sport (sportovkyne) jsou ty, co jednou za rok jedou na lyze nebo neco jineho stejne casto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
20.9.21 12:20
@Bespi píše:

Kdybych si já vybíral na seznamce, tak se podívám se na nějaké základní fyzické parametry, co jí baví, a pokud stále budu mít zájem přečtu si ten „text“. Pokud mě nějak osloví a zaujme a bude se na to dát nějak reagovat (myšleno trochu šířeji, než „ahoj“), oslovil bych jí. Nevím, jak to udělat jinak :nevim:

Přijde mi, jako bys nám tady chtěl sdělit, že to vlastně nejde, že je úplně jedno, kdo tam co o sobě napíše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
20.9.21 12:23
@opulus píše:
Kdybych si já vybíral na seznamce, tak se podívám se na nějaké základní fyzické parametry, co jí baví, a pokud stále budu mít zájem přečtu si ten „text“. Pokud mě nějak osloví a zaujme a bude se na to dát nějak reagovat (myšleno trochu šířeji, než „ahoj“), oslovil bych jí. Nevím, jak to udělat jinak :nevim:Přijde mi, jako bys nám tady chtěl sdělit, že to vlastně nejde, že je úplně jedno, kdo tam co o sobě napíše…

Ne, je to o tom, jak jsou holky úplně blbý, protože si nevyberou toho nejlepšího (jeho), ale nějakého blbce, co náhodou napíše vtipný text (třeba mě) :mrgreen: :srdce: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
103
20.9.21 12:50
@Kutil Tom píše:
Ne, je to o tom, jak jsou holky úplně blbý, protože si nevyberou toho nejlepšího (jeho), ale nějakého blbce, co náhodou napíše vtipný text (třeba mě) :mrgreen: :srdce: :pankac:

Tak nerikam, ze blbce, jen rikam, ze ten vyber je zvlastne zjednoduseny.

@opulus píše:
Kdybych si já vybíral na seznamce, tak se podívám se na nějaké základní fyzické parametry, co jí baví, a pokud stále budu mít zájem přečtu si ten „text“. Pokud mě nějak osloví a zaujme a bude se na to dát nějak reagovat (myšleno trochu šířeji, než „ahoj“), oslovil bych jí. Nevím, jak to udělat jinak :nevim:Přijde mi, jako bys nám tady chtěl sdělit, že to vlastně nejde, že je úplně jedno, kdo tam co o sobě napíše…

Mozna to jedno je. Ja to nevim. Jen popisuji co vidim. Duvody jsou cista a neoveritelna spekulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
20.9.21 13:45
@Kutil Tom píše:
Dajána a Stánky, to je tak na lovení důchodkyň, ne? A na ty už by mohly zabírat i klapací zuby :D :mavam:

Možná na důchodkyně a mě těsně po dvacítce. :mrgreen: Je teda pravda, že už je to nějaký pátek :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
20.9.21 13:58
@Kutil Tom píše:

Náhodou - Morčata na útěku ty Stánky zpívají moc hezky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria