Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
Ja beru sezeni jako sezeni… ty si u toho klidně sbírej co chces, hlavně at je tam nejaky pekny kytaristanemas pristresek?
Kde ze to je?
Na kytáru hraje soused, ale že by byl pělnej…
Přístřešek máme, ale pod tím zase nezatopíš
. Pardubický kraj ![]()
@jednoslunicko píše:
Na kytáru hraje soused, ale že by byl pělnej…Přístřešek máme, ale pod tím zase nezatopíš
. Pardubický kraj
no dobre, tak peknej byt nemusi ![]()
@Kutil Tom píše:
Jako že kamarádka vystupuje jako drsná sporťačka, ale oni ji na základě toho bohužel berou jako drsnou sporťačku? No to je ovšem prekérka![]()
Nevím, zda drsná, psala jsem „velká“. Já tam s ní nejezdim, tak nevím. Ale dovedu si představit, že když je parta, kde jsou fakt větší sportovní výkony (na to pak taky potřebujou tyhle lidi někoho shánět, páč to není každej v běžným davu), tak pak Tě tam vnímaj spíš jako parťáka..
Chlapi si tam chtěj, nevím, zajezdit na kole a jedou a neřešej, že Ty to nezvládáš, nevnímaj v tu chvíli v Tobě tu holku… oni tam nejsou proto, aby je někdo zdržoval na chvostě peletonu.
@jednoslunicko píše:
Bylo by lepší, kdyby vystupovala taková, jaké je. Ale že by se trvale dokázala přetvářet v drsnou sporťačku, to se mi nezdá, protože u takového přetvařování já bych brzy vypustila duši. Ona nejspíš sporťačka a kamarádka bude.
Jak říkám, ne drsná, ale velká. Obecně povahově je ostřejší, to nepopírám, ale muži by také měli chtít nahlédnout pod tu slupku, kde bývají často ty něžný kuřata
A to je pak mazec. Ono takovej ten roztomilej kukuč bejvá občas taky pěkně protivnej ![]()
@Mora Čamuška píše:
Jak říkám, ne drsná, ale velká. Obecně povahově je ostřejší, to nepopírám, ale muži by také měli chtít nahlédnout pod tu slupku, kde bývají často ty něžný kuřataA to je pak mazec. Ono takovej ten roztomilej kukuč bejvá občas taky pěkně protivnej
Jak já tyhle křehké bezbranné dívenky každého věku nesnáším! Stejně je to vylhaný, prvoplánový a promyšlený.
Ale jinak si myslím, že najít partnera v zaběhnuté neměnící se partě, asi moc nejde. Pokud se někdo nechytí celkem rychle, tak už se nechytí. Ale jinak je fajn mít takovou partu ![]()
Příspěvek upraven 22.09.21 v 11:15
@Mora Čamuška píše:
Nevím, zda drsná, psala jsem „velká“. Já tam s ní nejezdim, tak nevím. Ale dovedu si představit, že když je parta, kde jsou fakt větší sportovní výkony (na to pak taky potřebujou tyhle lidi někoho shánět, páč to není každej v běžným davu), tak pak Tě tam vnímaj spíš jako parťáka..Chlapi si tam chtěj, nevím, zajezdit na kole a jedou a neřešej, že Ty to nezvládáš, nevnímaj v tu chvíli v Tobě tu holku… oni tam nejsou proto, aby je někdo zdržoval na chvostě peletonu.
Já tomu moc nerozumím, zvlášť v kontextu toho dalšího příspěvku, že je „povahově ostřejší“
.
Ona tam je na lovu? Kdežto oni jsou tam, aby si zajezdili v pelotonu? To bych asi viděl jako problém spíš. Teda pocitově, já nevím, jak to v takových grupách chodí, nikdy jsem takové grupy moc nemusel a když už jsem se někde v takovém prostředí vyskytl, tak jedině s cílem nějakou tu samičku co nejrychleji a nejefektivněji odloudit, od skupiny oddělit a vyrazit s ní sám ![]()
@Kutil Tom píše:
Já tomu moc nerozumím, zvlášť v kontextu toho dalšího příspěvku, že je „povahově ostřejší“.
Ona tam je na lovu? Kdežto oni jsou tam, aby si zajezdili v pelotonu? To bych asi viděl jako problém spíš. Teda pocitově, já nevím, jak to v takových grupách chodí, nikdy jsem takové grupy moc nemusel a když už jsem se někde v takovém prostředí vyskytl, tak jedině s cílem nějakou tu samičku co nejrychleji a nejefektivněji odloudit, od skupiny oddělit a vyrazit s ní sám
Já jen reagovala na to, že jsi předělal velkou sporťačku na „drsnou“ sporťačku..
Povahově ostřejší asi není dobře napsáno, ale nechci mlžit, že je snad taková ufňukaná jemnounká holčička, ale spíš taková přímá holka. Zkrátka znám třeba protivný holky, který si pořád na něco stěžujou, ale okolí jim to odpustí, páč mají něžnej princeznovskej ksichtík
Ale v tom si nestěžuju, ono třeba těm krasavcům holky taky ledacos na první dobrou odpustí, i když jsou to blbové.. Ale to už jsme zaběhli jinam.. Jen že třeba chápu, že tady ty FB skupiny aktivních nejsou úplně pro každýho, já se tam třeba taky neženu, překonávám velmi zvolna trochu odpor ke kolektivnímu sdružování ![]()
Jo a ještě odpověď - prvoplánově na lovu tam není, je fakt velká sporťačka.. jsou to „aktivní nezadaní“ - tudíž smyslem je aktivně fungovat a přitom se třeba seznámit, s tím se tak trochu počítá bych řekla..
@Mora Čamuška píše:
To je sice možný, ale v tomhle zakladatele chápu. Pokud někdo soc. sítě nemá, má k tomu většinou důvod a v zásadě odmítavej postoj a ten se těžko překlenuje i za cenu, že by tam byly příležitosti k seznámení. Kamarádka je v těhle všemožných skupinách nezadaných aktivních, ale je velká sporťačka a bohužel jí i ti muži jako sporťačku - rozuměj chlapa, co zvládne vše, berou. Tam tě jako křehkou květinu moc nevnímaj, leda by tam člověk šel fakt cíleně jako sportovní lempl s očekáváním, že Tě někdo bude chtít tahat z bláta..
Kámoška je s tímto rovnocenným postavením ve skupině mužů spokojená, nebo by tam chtěla být vnímána jako žena (nechat se balit)?
Někdo vidí cyklistiku🚴🏼♀️ jako sport pro fyzické vybití energie, jiný se chce přiblížit na okraj cyklostezky autem/vlakem a potom se z kola kochat přírodou
![]()
@Mora Čamuška píše:
Já jen reagovala na to, že jsi předělal velkou sporťačku na „drsnou“ sporťačku..Povahově ostřejší asi není dobře napsáno, ale nechci mlžit, že je snad taková ufňukaná jemnounká holčička, ale spíš taková přímá holka. Zkrátka znám třeba protivný holky, který si pořád na něco stěžujou, ale okolí jim to odpustí, páč mají něžnej princeznovskej ksichtík
Ale v tom si nestěžuju, ono třeba těm krasavcům holky taky ledacos na první dobrou odpustí, i když jsou to blbové.. Ale to už jsme zaběhli jinam.. Jen že třeba chápu, že tady ty FB skupiny aktivních nejsou úplně pro každýho, já se tam třeba taky neženu, překonávám velmi zvolna trochu odpor ke kolektivnímu sdružování
Jo a ještě odpověď - prvoplánově na lovu tam není, je fakt velká sporťačka.. jsou to „aktivní nezadaní“ - tudíž smyslem je aktivně fungovat a přitom se třeba seznámit, s tím se tak trochu počítá bych řekla..
No, ale tak to mi přijde celkem v pohodě. Není z cukru, není prvoplánově na lovu, má partu podobně postižených, tak jen trochu vybalancovat, co už je pro ni moc… Na druhou stranu má velký výběr chlapů, protože v takových sportovních grupách bývá těžká převaha chlapů a použitelná ženská je velká vzácnost
![]()
@Pajka2020 píše:
Kámoška je s tímto rovnocenným postavením ve skupině mužů spokojená, nebo by tam chtěla být vnímána jako žena (nechat se balit)?
Někdo vidí cyklistiku🚴🏼♀️ jako sport pro fyzické vybití energie, jiný se chce přiblížit na okraj cyklostezky autem/vlakem a potom se z kola kochat přírodou![]()
Hele, já nevím, já to nechtěla tak pitvat
Jen vyprávěla, že jí nechaj tahat to kolo a tak, i když je na dně.. prostě oni jí tam v tu chvíli berou asi jako chlapa. Asi by chtěla, aby jí vnímali také jako ženu, která sice hodně fyzicky dá, ale přesto je to ženská.
@Kutil Tom píše:
No, ale tak to mi přijde celkem v pohodě. Není z cukru, není prvoplánově na lovu, má partu podobně postižených, tak jen trochu vybalancovat, co už je pro ni moc… Na druhou stranu má velký výběr chlapů, protože v takových sportovních grupách bývá těžká převaha chlapů a použitelná ženská je velká vzácnost![]()
![]()
No tak ona se pohybuje v prostředí, kde je asi nejvíc chlapů z republiky, což jí docela závidím..
No vidíš a stejně to ňuňavý zítřky nezaručí.
@Mora Čamuška píše:
No tak ona se pohybuje v prostředí, kde je asi nejvíc chlapů z republiky, což jí docela závidím..No vidíš a stejně to ňuňavý zítřky nezaručí.
No jo, tak ono víš jak, kdo moc vybírá, přebere
![]()
@Kutil Tom píše:
No jo, tak ono víš jak, kdo moc vybírá, přebere![]()
Tak voni by jí chtěli, jenže povětšinou jsou zadaný s malýma dětma ![]()
@Mora Čamuška píše:
Tak voni by jí chtěli, jenže povětšinou jsou zadaný s malýma dětma
No počkej, předtím jsi psala, že jsou to „aktivní nezadaní“ ![]()
@Kutil Tom píše:
No počkej, předtím jsi psala, že jsou to „aktivní nezadaní“
To je ta FB skupina.. Ona se jinak pohybuje hlavne v praci mezi x milionem chlapu a ti maj povetsinou ten nedostatek, jak jsem psala.. ![]()