Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bespi píše:
Nema koho odradit, protoze k me osobnosti se uz nedostanou, o tom to cele to vlakno je.Jako porad posloucham/ctu, jak nikde neni normalni spolehlivy chap. Ale proste na tech seznamkach je videt, ze proste tem „normalnim“ se neodepisuje, protoze neni dostatecne „cool“, a nejde o me konkretne, ale tohle bude plosny stav. Pokud zustanu sam, zustanu sam, to neni zadna katastrofa.
Nevím, jestli ti to tu už někdo psal, ale kvůli tobě jsem se na rande.cz mrkla a pustí mě to jen na tu první stranu, na ty další to už chce registraci. Tak možná většina těch nakouknutí bude prostě jen takového rázu. A máš pravdu, všichni tam sportují, cestují a to samé očekávají. Ale ono je to dnes celkem běžné, i moje invalidní máma ráda cestuje, i když jí tam v podstatě musím odvést autem, obejdeme 100m a jede se zpátky.
![]()
@stinga píše:mno, nevím, mně tam teď píše jeden 47letý
z našeho města, tak nevím, jak to ten fb vyhodnotil
47 let, co ti na tom vadí? Je moc starý, nebo moc mladý, nebo…
@jednoslunicko píše:
To jsem nějak nepochopila - přece na seznamce má každý svůj inzerát, takže co je odpověď a co obesílání?
Ona asi není seznamka jako seznamka. Já mám teda zkušenost jen s tou úplně nejklasičtější seznamka.cz, kde se dá uspět jen s textem. Na základě různých diskuzí jsem pak nakukoval i jinam a udělal si z různých střípků obrázek, že jinde to může být úplně jinak a může to dokonce vybírat i za tebe.
Koukal jsem třeba na Štěstí (už jsem někde psal, že bych to přejmenoval na Neštěstí
). Tam se sice taky nemusí nutně nacpat fotka, ale je to stavěné hodně na ni a třeba z profilu bez fotky nemůžeš odpovídat těm, co si zaškrtnou, že bez fotky jim profil psát nemůže, dtto se dá takhle omezit věk. Někdo možná řekne, že je to super, na druhou stranu čím víc podmínek, tím víc vyřazených… no každého věc. Podle mě už to tam taky svádí k tomu mrk na fotku a zahodit, vymýšlet originální text je možná zbytečné.
Pak Badoo, kde je fotka povinná. Byl jsem tam asi jeden, dva dny to tam prohlídnout. Založeno čistě na obrázcích, nic pro mě ![]()
A nakonec Tinder, tam jsem teda vůbec nelezl, ale se zájmem si přečetl detailní popisy od někoho zde, kdo se tím zjevně dost zabýval. Tak jako to už je úplný nářez, protože tam fakt rozhoduje moje fotka a její hodnocení o tom, kdo se mi vůbec nabídne k zobrazení (!). Jak psal dotyčný, zvyšuje to sebevědomí ženským a sráží chlapům, protože vyjma pár nejatraktivnějších chlapů to všechny poshazuje do odpadu a ženským naopak udělá plané naděje
Každopádně pro mě je no way už jen myšlenka, že mi počítač předvybírá podle hodnocení mé fotky to, koho vůbec mohu vidět. To bych si s dovolením v každém případě rád určil sám.
Pokud bych měl ještě někdy řešit seznámení, ani nevím, kam bych se vlastně vrtnul. Asi bych v první zase zkusil to osvědčené s pouze chytlavým textem. A jestli i něco s fotkou, to by se asi vidělo pak.
@Pajka2020 píše:
Moc chudý
![]()
@safina píše:
Nevím, jestli ti to tu už někdo psal, ale kvůli tobě jsem se na rande.cz mrkla a pustí mě to jen na tu první stranu, na ty další to už chce registraci. Tak možná většina těch nakouknutí bude prostě jen takového rázu. A máš pravdu, všichni tam sportují, cestují a to samé očekávají. Ale ono je to dnes celkem běžné, i moje invalidní máma ráda cestuje, i když jí tam v podstatě musím odvést autem, obejdeme 100m a jede se zpátky.
Mně to z mobilu ukazuje všechny záložky. Jen nefungují tlačítka ‚Poslat vzkaz‘ a ‚Seznámit se‘, to je jen pro registrované. Jen tam vyskočí hláška: „Má zájem jen o vážné seznámení. Nemá zájem o sexuální návrhy!“ To mi přišlo vtipné
(omlouvám se zakladateli).
@Kutil Tom Já zas byla na tom Štěstí. cz a přijde mi, že hned na první straně je hodně informací (pokud si je dotyčný vyplní) a i dost prostoru na vlastní psaný text, kde se, stejně jako ty, cítím dostatečně silná
. jinak nevím, Rande.cz se mi nelíbilo uživatelsky vůbec, na Badoo se nic nedozvíš, Tinder tehdá v pravěku asi nebyl
. Každopádně at tam nebu tuhle, ať na seznamce nebo v reálu, všude je potřeba aktivita a nějaké to osobní kouzlo. Nebo aspoň dostatečně prořízlá huba, aby člověk vylákal na radne dostatečný počet lidí, ze kterých si snad vybere ![]()
@Kutil Tom píše:
Moc chudý![]()
Jak je to v tom vtipu „ještě teď mi ty jeho úspory tečou po nohách“. ![]()
@jednoslunicko píše:
@Kutil Tom Já zas byla na tom Štěstí. cz a přijde mi, že hned na první straně je hodně informací (pokud si je dotyčný vyplní) a i dost prostoru na vlastní psaný text, kde se, stejně jako ty, cítím dostatečně silná. jinak nevím, Rande.cz se mi nelíbilo uživatelsky vůbec, na Badoo se nic nedozvíš, Tinder tehdá v pravěku asi nebyl
. Každopádně at tam nebu tuhle, ať na seznamce nebo v reálu, všude je potřeba aktivita a nějaké to osobní kouzlo. Nebo aspoň dostatečně prořízlá huba, aby člověk vylákal na radne dostatečný počet lidí, ze kterých si snad vybere
Ale jo, na Štěstí prostoru spousta, zpracované je to hezky, uživatelsky to vypadá příjemně, jen to má jednu velkou chybu, nejsou tam hezké ženské
![]()
@Pajka2020 píše:
to první
@Pajka2020 píše:
Mně to z mobilu ukazuje všechny záložky. Jen nefungují tlačítka ‚Poslat vzkaz‘ a ‚Seznámit se‘, to je jen pro registrované. Jen tam vyskočí hláška: „Má zájem jen o vážné seznámení. Nemá zájem o sexuální návrhy!“ To mi přišlo vtipné(omlouvám se zakladateli).
Ta hlaska je automaticka, nijak ji ovlivnit nemuzu. Chapu proc to tam davaji.
@Kutil Tom píše:
Moc chudý![]()
to nevím, ale na Badoo mi teď píše 37letý, bydlí s matkou údajně po svém rozvodu, řidičák má prý sebraný na 4 roky pro rychlost, bydlí od nás 50 km a na druhou stranu mého bydliště mají s matkou chatu 20 km, tam kde mají chatu, bude pouť - tak se tam máme setkat, ale musím mu zavolat já, protože nemá na mobilu kredit
v 37 letech, wtf - hlášku, že nemám kredit jsem naposledy použila ve 14ti, kdy mi to platili rodiče
@stinga píše:
to nevím, ale na Badoo mi teď píše 37letý, bydlí s matkou údajně po svém rozvodu, řidičák má prý sebraný na 4 roky pro rychlost, bydlí od nás 50 km a na druhou stranu mého bydliště mají s matkou chatu 20 km, tam kde mají chatu, bude pouť - tak se tam máme setkat, ale musím mu zavolat já, protože nemá na mobilu kredit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
v 37 letech, wtf - hlášku, že nemám kredit jsem naposledy použila ve 14ti, kdy mi to platili rodiče
Ale zase je aspoň upřímný ![]()
@jednoslunicko píše:
@Kutil Tom No nebylo nás tam hezkých mnoho!
To je právě to. Hezká holka na seznamce, to je jak hezký byt na realitním serveru. Buď okamžitě zmizí a ještě se zájemci porvou, a nebo je tam déle a v tom případě to značí nějaký skrytý průser ![]()
@stinga píše:
to nevím, ale na Badoo mi teď píše 37letý, bydlí s matkou údajně po svém rozvodu, řidičák má prý sebraný na 4 roky pro rychlost, bydlí od nás 50 km a na druhou stranu mého bydliště mají s matkou chatu 20 km, tam kde mají chatu, bude pouť - tak se tam máme setkat, ale musím mu zavolat já, protože nemá na mobilu kredit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nebrat a zablokovat. Podobný mi také psal. Tito muži spíše hledají druhou maminku.