Seznamka – výběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1704
23.9.21 13:15

Jak to tak čtu, tak mi přijde, že jsi, zakladateli, sám sebe přesvědčil o tom, že jsi jiný (lepší?) a málokdo je hoden tě pochopit (možná nějak obrana před zraněním?). Já bych ti doporučila hledat někoho, s kým ti bude lidsky dobře, bude se ti líbit, budete si rozumět, budete se na sebe těšit atd. A to může být klidně prodavačka, která je spokojená, baví ji třeba vařit a péct, bude spokojená jako matka, bez ambicí něco dokazovat světu. I když - teď mě napadá - ta prodavačka může ve volném čase třeba trénovat na půlmaraton, to my vlastně nevíme, když ji hned na začátku vyloučíme jako nezajimavou „jen“ prodavačku.
Takže prostě oslovuj aktivně ženy na seznamce i na živo, které ti budou sympatické, nabízej lásku a porozumění a třeba se časem něco vyvine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
23.9.21 13:16
@topazio píše:
Po dlouhé době jsem otevřela seznamku a to samé. Chtěli by se hned nastěhovat a to jsme se ještě ani nesešli. Asi zase tu seznamku zavřu. Nebo mi píší pánové kolem 55 let.

hrozné, že? a pak, když hledají ženské 40+ chlapa, tak nic, protože oni si dělají zálusk na nás mladé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15825
23.9.21 13:17
@topazio píše:
47 let muž se hodí věkově ke mně, je mi 42 let. Ae ke Stinze ne. Ta je od dost mladší.

Ok, ozvu se ti, až se rozvedu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
23.9.21 13:19
@topazio píše:
47 let muž se hodí věkově ke mně, je mi 42 let. Ae ke Stinze ne. Ta je od dost mladší.

ahá, já jsem myslela, že jsi nějak jako já :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
23.9.21 13:27
@řeřicha píše:
Jak to tak čtu, tak mi přijde, že jsi, zakladateli, sám sebe přesvědčil o tom, že jsi jiný (lepší?) a málokdo je hoden tě pochopit (možná nějak obrana před zraněním?). Já bych ti doporučila hledat někoho, s kým ti bude lidsky dobře, bude se ti líbit, budete si rozumět, budete se na sebe těšit atd. A to může být klidně prodavačka, která je spokojená, baví ji třeba vařit a péct, bude spokojená jako matka, bez ambicí něco dokazovat světu. I když - teď mě napadá - ta prodavačka může ve volném čase třeba trénovat na půlmaraton, to my vlastně nevíme, když ji hned na začátku vyloučíme jako nezajimavou „jen“ prodavačku.
Takže prostě oslovuj aktivně ženy na seznamce i na živo, které ti budou sympatické, nabízej lásku a porozumění a třeba se časem něco vyvine.

Ano chci primarne nekoho s kym si budu rozumet a s kym si popovidam. Ja tu vubec neresim o to kdo je me hoden, to je jen vyplod neci fantasie. U te prodavacky ze supermarketu, je to jen hodne silne nepravdepodobne. Co je na tom k nepochopeni. Stejne zadny filtr na to neni, takze podle toho asi tezko muzu filtrovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.9.21 13:27
@stinga píše:
ahá, já jsem myslela, že jsi nějak jako já :palec:

Ne, já jsem už stará větev. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.9.21 13:32
@stinga píše:
hrozné, že? a pak, když hledají ženské 40+ chlapa, tak nic, protože oni si dělají zálusk na nás mladé ;)

Je to tak. Najít muže kolem 45 let je těžké. Chtějí ženy věkově 20, 30 let. A o ženy, které zůstaly na dítě samotné nechtějí už vůbec. Když napíšu, že tatínek syna zemřel, tak se stáhnou úplně. Myslí si, že hledám otce pro syna. Ale tak to není. Syn nového otce nepotřebuje.

A nebo se chtějí hned stěhovat. Mysli si, že jsem nějaká zoufalka. Ale nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
23.9.21 13:40
@Bespi píše:
Ne, podle ceho by slo trasovat anonymni uzivatele? Teda ono by to slo, ale bylo by tam uvedeno, ze to byl anonymni uzivatel. U tech registrovanych vidim i na jake dalsi profily koukaji. Coz mi pripada „trosku“ za hranou…

Myslela jsem to tak, že za poslední týden profil navštívilo třeba 150 anonymních a poctivě prohlédlo všechno.

Lidi asi berou seznamky takto: Vezmu osobnost - přifouknu klady a upozadím zápory.

Pokud po této „retuši“ vyjde profil jako je ten tvůj, tak mi bleskne hlavou, co to bude asi v reálu za člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.9.21 13:44
@topazio píše:
Je to tak. Najít muže kolem 45 let je těžké. Chtějí ženy věkově 20, 30 let. A o ženy, které zůstaly na dítě samotné nechtějí už vůbec. Když napíšu, že tatínek syna zemřel, tak se stáhnou úplně. Myslí si, že hledám otce pro syna. Ale tak to není. Syn nového otce nepotřebuje.A nebo se chtějí hned stěhovat. Mysli si, že jsem nějaká zoufalka. Ale nejsem.

A kolik je synovi? To je treba pro me docela rozhodující. Deti mi nevadi, ale uz nechci partnerku s malymi detmi a bez deti, ktera chce jednou děti už taky ne. Takze pokud chci, aby mela dite aspon skolniho veku, tak dneska musim hledat partnerku kolem 40 let, ale spis vic. Na seznamkach jsem si napsal s hodne holkama a fakt jich je mraky do 40 let, co maji deti male nebo zadne. Takze ja jdu v tomhle proti proudu a naopak dite vyzaduji :mrgreen:. Reknem ve veku 8 +.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
23.9.21 13:52
@topazio píše:
Je to tak. Najít muže kolem 45 let je těžké. Chtějí ženy věkově 20, 30 let. A o ženy, které zůstaly na dítě samotné nechtějí už vůbec. Když napíšu, že tatínek syna zemřel, tak se stáhnou úplně. Myslí si, že hledám otce pro syna. Ale tak to není. Syn nového otce nepotřebuje.A nebo se chtějí hned stěhovat. Mysli si, že jsem nějaká zoufalka. Ale nejsem.

Já bych teda hledal cca ve svém věku, nebo tak třeba o 5-7 let míň, čili v těch zmíněných 45 dejme tomu od 38 výš. Ale zase ne starší, než jsem já :D Pokud někdo hledá v 45 nějakou 20-30, je šílenec, to si chce dát druhé kolo? Nebo doufá, že si stihne užít a vyměnit ji, než bude chtít děti? Znám i takové, co si v 50+ našli o hodně mladší a udělali si s ní dítě. Doufám, že až mi bude stejně, něco takového mě nenapadne, jestli náhodou přeci jen není lepší nechat si včas udělat vasektomii, aby pak nebylo o čem :dance:

• Citovat
  • Upravit
12741
23.9.21 14:25
@jednoslunicko píše:
@catch-22 Mně se ale FB jako seznamka nějak neosvědčil. Je pro tyto účely dost nepřehledný. I když tam pokusy o nějaké seznamovací skupiny byly, tak to moc nefungovalo. Lepší je fakt klasická seznamka, kde máš ty inzeráty v podstatě vedle sebe je to mnohem lepší uživatelské prostředí. Tedy pokud je člověk aspoň trochu schopný psaného dialogu.

FB má přímo aplikaci „SEZNAMKA“.
Takové srdíčko v hlavní liště.
Nevím, jak to funguje teď, jestli třeba nějak neměnili podmínky, pravidla, atd. Ale před tím cca rokem to bylo zdarma a principiálně podobné jako např. TINDER.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
23.9.21 14:58
@Bespi píše:
Ne, podle ceho by slo trasovat anonymni uzivatele? Teda ono by to slo, ale bylo by tam uvedeno, ze to byl anonymni uzivatel. U tech registrovanych vidim i na jake dalsi profily koukaji. Coz mi pripada „trosku“ za hranou…

A FB se bojíš… :lol:
Na té seznamce, aby se bál kdokoliv na cokoliv kliknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
23.9.21 15:03
@topazio píše:

Třeba si myslí, že jsi muže odkráglovala a bojí se. 8)
(ber to jen jako vtip)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
23.9.21 15:16
@Kutil Tom píše:
To je právě to. Hezká holka na seznamce, to je jak hezký byt na realitním serveru. Buď okamžitě zmizí a ještě se zájemci porvou, a nebo je tam déle a v tom případě to značí nějaký skrytý průser :pankac:

Jako fakt jo?? 8o Tak já tam teda du. Překecali jste mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
23.9.21 15:18
@Mora Čamuška píše:
Jako fakt jo?? 8o Tak já tam teda du. Překecali jste mě :mrgreen:

Pošli odkaz na profil :D :palec: :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek