Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše:
to nevím, ale na Badoo mi teď píše 37letý, bydlí s matkou údajně po svém rozvodu, řidičák má prý sebraný na 4 roky pro rychlost, bydlí od nás 50 km a na druhou stranu mého bydliště mají s matkou chatu 20 km, tam kde mají chatu, bude pouť - tak se tam máme setkat, ale musím mu zavolat já, protože nemá na mobilu kredit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
v 37 letech, wtf - hlášku, že nemám kredit jsem naposledy použila ve 14ti, kdy mi to platili rodiče
Tak to je síla.
Když mně bylo 14, mobily nebyly
Hele, toho 47letýho mi můžeš přihrát, ho prubnu ![]()
@Kutil Tom píše:
Tak s chlapama nemám zkušenostiale věřím, že to bude podobné…Když jsem prohlížel to Štěstí, padla mi tam do oka jedna podle fotky docela hezká, tak zhruba jedna z padesáti bývá. Tak koukám do profilu, datum registrace někdy snad 2007, počet přihlášení asi 15 tisíc… no, nevím, jestli bych odepsal.
Ty jo, Ty budeš mít teda laťku hošane ![]()
@Mora Čamuška píše:
Ty jo, Ty budeš mít teda laťku hošane
Hele, ani ne, nečekám modelku, ale ty seznamky jsou podle fotek fak dost obludárium… ![]()
@Kutil Tom píše:
Hele, ani ne, nečekám modelku, ale ty seznamky jsou podle fotek fak dost obludárium…
To už jsme řešili, já si to teda nemyslím.. ![]()
@Jemnonick píše:
A kolik je synovi? To je treba pro me docela rozhodující. Deti mi nevadi, ale uz nechci partnerku s malymi detmi a bez deti, ktera chce jednou děti už taky ne. Takze pokud chci, aby mela dite aspon skolniho veku, tak dneska musim hledat partnerku kolem 40 let, ale spis vic. Na seznamkach jsem si napsal s hodne holkama a fakt jich je mraky do 40 let, co maji deti male nebo zadne. Takze ja jdu v tomhle proti proudu a naopak dite vyzaduji. Reknem ve veku 8 +.
Jo a myslíš, že my chcem primárně taťku s malým dítětem nebo puberťákem?
Ideál samostatný dvacetiletý dítě studující na vejšce mimo domov
Což je taky potíž, všichni studujou a pozdě začínali, tak aby měl čtyřicátník odrostlý děti taky dneska není úplně standard (jako dřív běžně)..
Na seznamkach jsou nahodou hezky holky, jen ony si to nemysli o mne
. Proste to chce najit hezkou holku se spatnym vkusem. ![]()
Kolikrat si rikam, co tahle holka dela na seznamce…
@Kutil Tom píše:
Pošli odkaz na profil![]()
![]()
No znáš mě, já než se dokopu ![]()
@Mora Čamuška píše:
To už jsme řešili, já si to teda nemyslím..
Jenže tohle posuzují chlapi
stejně jako vy máte svůj náhled na to, kterej chlap se vám líbí a kterej ne, a nám to třeba přijde mimo. Vy v hodnocení nadržujete ženským, my chlapům, ale když pak jde o výběr, ukáže se to nemilosrdně ![]()
@Mora Čamuška píše:
Jo a myslíš, že my chcem primárně taťku s malým dítětem nebo puberťákem?Ideál samostatný dvacetiletý dítě studující na vejšce mimo domov
![]()
Což je taky potíž, všichni studujou a pozdě začínali, tak aby měl čtyřicátník odrostlý děti taky dneska není úplně standard (jako dřív běžně)..
Je to ja rikas. Mne je 38 a usoudil jsem, ze na seznamovani je tohle proste nejblbejsi vek. Ale az mi bude 45, to bude synovi prave 20, tak uz o me nikdo nezavadi. Tim teda nechci rict, ze o me ted nekdo zavadi. ![]()
@Jemnonick píše:
Na seznamkach jsou nahodou hezky holky, jen ony si to nemysli o mne. Proste to chce najit hezkou holku se spatnym vkusem.
No já si to říkám taky, mně příde, že jsou tam hezký holky
A co dělá na seznamce, to je takový.. no zavádějící..
@Jemnonick píše:
Je to ja rikas. Mne je 38 a usoudil jsem, ze na seznamovani je tohle proste nejblbejsi vek. Ale az mi bude 45, to bude synovi prave 20, tak uz o me nikdo nezavadi. Tim teda nechci rict, ze o me ted nekdo zavadi.
No já bych řekla, že pokud chlap nejni úplně mladý ucho nebo nezdědkovatěl, tak je pro něj ideální věk pořád. Hlavně si může vybírat o 20 let mladší až třeba o 10 let starší, dle preferencí. Pro ženskou je v tomhle věk mnohem blbější. Pokud je synovi 13, tak je to sice puberta, ale pokud je fajnovej, moh by si macechu i oblíbit ![]()
@Kutil Tom píše:
Jenže tohle posuzují chlapistejně jako vy máte svůj náhled na to, kterej chlap se vám líbí a kterej ne, a nám to třeba přijde mimo. Vy v hodnocení nadržujete ženským, my chlapům, ale když pak jde o výběr, ukáže se to nemilosrdně
Tohle si vůbec nemyslím, naopak bych řekla, že ženský jsou na ženský hodně kritický, což je i logický, protože u nic moc muže dokáže hodně uhrát humor a charisma, ženská ženský se musí líbit a mít šmrnc, tam jí ani humor nezachrání, pokud je to totálně nudně nešmrncovní baba.
A mnohdy co chlapi považujou za hezkou ženskou, tak to teda promiň..
Chlapi třeba nějakej vkus a šmrnc často o dost blbějc rozlišujou.
@Jemnonick píše:
Na seznamkach jsou nahodou hezky holky, jen ony si to nemysli o mne. Proste to chce najit hezkou holku se spatnym vkusem.
Jestli jsou na Badoo a Tinderu, prosím, tam tu zkušenost nemám a psal jsem proč. Když se podívám na seznamka.cz, Rande, Štěstí a kouknu na profily s fotkama, tak fakt nejsou ![]()
No a otázka co dělá na seznamce má často velmi jednoduchou odpověď, zvláště straší-li tam už dlouho - je prostě nesnesitelná a nikdo s ní nevydrží, už jsem to psal jak s tím bytem, prostě nějaký skrytý průser
![]()
@Mora Čamuška píše:
A mnohdy co chlapi považujou za hezkou ženskou, tak to teda promiň..Chlapi třeba nějakej vkus a šmrnc často o dost blbějc rozlišujou.
To je klasika, chlapům se něco líbí ale to si jen špatně myslí, protože ještě nějaká žena nevysvětlila, co se jim správně líbit má.
![]()
Jako nic proti, já jen, že z tohohle přístupu pak naopak ženské pláčou, jak to, že chlapi nemají zájem, ačkoliv všechny kamarádky jim potvrzují, jaké jsou kočky.
@Mora Čamuška píše:
Tohle si vůbec nemyslím, naopak bych řekla, že ženský jsou na ženský hodně kritický, což je i logický, protože u nic moc muže dokáže hodně uhrát humor a charisma, ženská ženský se musí líbit a mít šmrnc, tam jí ani humor nezachrání, pokud je to totálně nudně nešmrncovní baba.A mnohdy co chlapi považujou za hezkou ženskou, tak to teda promiň..Chlapi třeba nějakej vkus a šmrnc často o dost blbějc rozlišujou.
Především hodně bagatelizujete tloušťku, to je tady asi vůbec nejčastější, přitom to je hodně důležitý parametr. Ne že by nebyli chlapi, kterým se to líbí, ale nabídka tlustých výrazně převyšuje poptávku, kdežto u štíhlých je to přesně naopak ![]()