Seznamka – výběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6930
23.9.21 19:34
@bigl píše:
Tak to neke, to se musím mrknout, jestli mezi 40-45 je tam štíhlá jedna ze sta.
Jak to, že jsi té tvojí nakonec napsal, když měla tak děsnou fotku?

Simte, uz psal, ze mu ji poslala az po vzajemnem okouzleni psanym slovem.. :jazyk:
On keca, všude vidi telnaty obryne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
23.9.21 19:35
@Venetia píše:
Se nejezdi, protoze by jim bylo smutno

No tak to asi bude ten důvod, proč jim to vadí. Jako zakopat se doma a nejezdit nikam, protože má dotyčná psa/kočku, to fakt nechceš :roll:

• Citovat
  • Upravit
22566
23.9.21 19:41

:mrgreen: zdravím známé i neznámé ve věčném tématu :mavam:, hlásím se po delší době.
Koukám, že seznamování a tragédi stále frčí. Tak já taky přispeju… 56 let, 5 let rozvedený, bydlící u matky. Nemá wi-fi a po pracovní době nepíše, protože šetří data. S velkou slávou mi oznámil, že má televizi na zdi :mrgreen: Auto nemá, jen motorku a pracovní dodávku, do níž mě pozval na romantický víkend ve spacáku. :zed: Takže jo, je to průšvih a voser v tom věku 45+. Ale naštěstí tohle neni jediný exemplář. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
23.9.21 19:42
@Kutil Tom píše:
Tvl. už jsem to psal asi pětkrát. To neumíte číst? :roll:
Neměla ŽÁDNOU fotku. Ani já jsem neměl žádnou fotku. Napsala mi ONA na základě mého textu. Poté, co jsme si nějakou chvíli psali a padli si po psaní do noty, jsme se dohodli, že se sejdem. A až teprve poté, abychom se u setkání snáze poznali, jsme si navzájem poslali fotky.

Soráč, každý tu není pečený vařený, aby měl prolustrované všecky příspěvky. No a když měla tu fotku tak hroznou, tak se ti na to rande chtělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
23.9.21 19:49
@bigl píše:
Soráč, každý tu není pečený vařený, aby měl prolustrované všecky příspěvky. No a když měla tu fotku tak hroznou, tak se ti na to rande chtělo?

Tak ona to nebyla zas až taková hrůza, aby mě napadlo ježišmarja to nikdy, radši se z toho rande vymluvím a smažu kontakt :D Ale prostě kdyby měla profil či inzerát ona, měla tam tuhle fotku a já roloval seznamem s takovým tím vteřinovým pohledem na náhled fotky, jestli to vůbec rozkliknu a přečtu, jak to tak lidi „fotka je základ“ dělají, tak bych ji asi přeskočil. O tom tu píšu od úplného začátku furt dokola - že s tím sortováním podle fotek na základě své zkušenosti moc nesouzním.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
23.9.21 19:51
@Kockazvysocan píše: :mrgreen: zdravím známé i neznámé ve věčném tématu :mavam:, hlásím se po delší době.
Koukám, že seznamování a tragédi stále frčí. Tak já taky přispeju… 56 let, 5 let rozvedený, bydlící u matky. Nemá wi-fi a po pracovní době nepíše, protože šetří data. S velkou slávou mi oznámil, že má televizi na zdi :mrgreen: Auto nemá, jen motorku a pracovní dodávku, do níž mě pozval na romantický víkend ve spacáku. :zed: Takže jo, je to průšvih a voser v tom věku 45+. Ale naštěstí tohle neni jediný exemplář. :mavam:
Čert to vem, hlavně že má tu MOTORKU :srdce: To ani já nemám :nevim: Ale dodávku se spacákem bych uměl taky, dokonce moc hezkou, osobní :* :dance: V době lockdownu a zákazu ubytování jako když ji najdeš :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
241
23.9.21 19:53
@Kockazvysocan píše: :mrgreen: zdravím známé i neznámé ve věčném tématu :mavam:, hlásím se po delší době.
Koukám, že seznamování a tragédi stále frčí. Tak já taky přispeju… 56 let, 5 let rozvedený, bydlící u matky. Nemá wi-fi a po pracovní době nepíše, protože šetří data. S velkou slávou mi oznámil, že má televizi na zdi :mrgreen: Auto nemá, jen motorku a pracovní dodávku, do níž mě pozval na romantický víkend ve spacáku. :zed: Takže jo, je to průšvih a voser v tom věku 45+. Ale naštěstí tohle neni jediný exemplář. :mavam:

Pockej, pockej, tak to jsem taky traged :mrgreen:. Mam malou dodávku, VW Caddy pro 7 lidi, a kdyz byl lockdown, tak jsem randil s jednou slecnou. Ona po rozchodu bydlela doma u rodicu, takze k ni neslo jit, u me doma syn, takze ke me to taky nešlo. Takze jsem nakoupil kempingovy zidle a stul, svicky, polozil jsem sedacky, zajeli jsme do restaurace pro jidlo, nasledne na prijezdovou cestu do lesa a servirovalo se v aute. Po jidle jsme vytáhli spacaky a mrkli na nejakej film na notasu. Jo a sex nebyl, na sex v aute uz jsem starej :mrgreen:. Takhle jsme to praktikovali asi mesic, vzdycky 1× tydne a rad na to vzpomínám a ona udajne taky, jestli nekeca. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
23.9.21 19:53
@Kutil Tom píše: Čert to vem, hlavně že má tu MOTORKU :srdce: To ani já nemám :nevim: Ale dodávku se spacákem bych uměl taky, dokonce moc hezkou, osobní :* :dance: V době lockdownu a zákazu ubytování jako když ji najdeš :mavam:

Jooo, tak motorka je asi to jediné ok na tomhle typoňovi. Ale Beztak už je pro mě starej :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.9.21 19:55
@Kutil Tom píše: V době lockdownu a zákazu ubytování jako když ji najdeš :mavam:

Hele, nechodils nas smirovat? To byl muj nápad :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.09.21 v 19:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
23.9.21 19:55
@Jemnonick píše:
Pockej, pockej, tak to jsem taky traged :mrgreen:. Mam malou dodávku, VW Caddy pro 7 lidi, a kdyz byl lockdown, tak jsem randil s jednou slecnou. Ona po rozchodu bydlela doma u rodicu, takze k ni neslo jit, u me doma syn, takze ke me to taky nešlo. Takze jsem nakoupil kempingovy zidle a stul, svicky, polozil jsem sedacky, zajeli jsme do restaurace pro jidlo, nasledne na prijezdovou cestu do lesa a servirovalo se v aute. Po jidle jsme vytáhli spacaky a mrkli na nejakej film na notasu. Jo a sex nebyl, na sex v aute uz jsem starej :mrgreen:. Takhle jsme to praktikovali asi mesic, vzdycky 1× tydne a rad na to vzpomínám a ona udajne taky, jestli nekeca. :mrgreen:

Neee, nemusíš být nutně tragéd, ale bydlet u maminky a chlubit se televizí v 56 tragický fakt je, to uznej :mrgreen:
A, tys to navíc uogradoval židlemi, stolem a svičkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
23.9.21 19:59
@Kutil Tom píše:
Tak ona to nebyla zas až taková hrůza, aby mě napadlo ježišmarja to nikdy, radši se z toho rande vymluvím a smažu kontakt :D Ale prostě kdyby měla profil či inzerát ona, měla tam tuhle fotku a já roloval seznamem s takovým tím vteřinovým pohledem na náhled fotky, jestli to vůbec rozkliknu a přečtu, jak to tak lidi „fotka je základ“ dělají, tak bych ji asi přeskočil. O tom tu píšu od úplného začátku furt dokola - že s tím sortováním podle fotek na základě své zkušenosti moc nesouzním.

S těma fotkama je to těžké. Nikdy jsem se tak neseznamovala, ale kdyby jo, tak by mi bylo trapné, dát tam nějakou, kde vypadám echt dobře (jednou za uherák se taková zadaří) nebo nějakou profi vystajlovanou (takovou ani nemám :mrgreen: ). Asi bych dala nějaký střed, aby chlap byl v reálu spíš příjemně překvapený, než zklamaný. A taky abych vyselektovala tu úplnou povrchnost.

Jo a jinak mi jednou jeden známý vyprávěl, jak šel na rande z nějaké seznamky, na fotce štíhlá kočka a v reálu se k němu valila zavalitá machna, foto tam prý dala před asi 10-ti lety a 50-ti kily. No on ji prý tehdy usadil ke stolu a pak prý z té hospody zdrhl po cestě ze záchodu, ale toto teda nechápu, to je trapas non plus ultra. To už je lepší si na té fotce přihoršit, ale zas chápu, že někdo by se pak neseznámil vůbec, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.9.21 19:59
@Kockazvysocan píše:
Neee, nemusíš být nutně tragéd, ale bydlet u maminky a chlubit se televizí v 56 tragický fakt je, to uznej :mrgreen:
A, tys to navíc uogradoval židlemi, stolem a svičkama.

To je ultra tragéd. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
23.9.21 20:01
@Jemnonick píše:
Hele, nechodils nas smirovat? To byl muj nápad :mrgreen:Příspěvek upraven 23.09.21 v 19:56

No to těžko, já to mám bez těch kempinkovejch židliček, zato se sexem :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
23.9.21 20:02
@Kockazvysocan píše:
Jooo, tak motorka je asi to jediné ok na tomhle typoňovi. Ale Beztak už je pro mě starej :P

No, to asi je, ale co vím, až mi bude 56, jestli taky nebudu shánět pětačtyřicítku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
241
23.9.21 20:04
@topazio píše:
To je ultra tragéd. :zed:

Diky za uznání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...