Seznamka – výběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kutil Tom
23.9.21 18:03
@Jemnonick píše:
Ty kraso, jestli se jeste nekdy budu seznamovat, tak snad svuj ksicht vystavím tady :mrgreen:. Tady je to pole neorane a na jednu zenskou by tu nemuselo byt 50 nadrzencu :mrgreen:.

Vystav asi rovnou, podle toho, co jsi psal, že sis našel :mrgreen: :andel: :dance:

• Citovat
  • Upravit
241
23.9.21 18:04
@Kutil Tom píše:
Vystav asi rovnou, podle toho, co jsi psal, že sis našel :mrgreen: :andel: :dance:

Vole :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
23.9.21 18:09
@topazio píše:
Hodně mužů na seznamkách má Staffordy nebo podobná plemena psů.

Stafford by mi ani nevadil, když by mi nesežral mého mopse a kocoura. Ale pavouky ani hady, natož nějaký byť krmný hmyz, to bych nedala. Ono to fakt není lehký, já mám taky svoji zvěř a děti 3 a to opravdu nikdo nehledá :mrgreen: nebyla bych dost dobrá ani pro toho ulhanýho páprdu, o kterýho bych si sama ani kolo neopřela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106811
23.9.21 18:11
@jednoslunicko píše:
To jsem nějak nepochopila - přece na seznamce má každý svůj inzerát, takže co je odpověď a co obesílání?

Ja jsem nikdy zadny inzerat nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.9.21 18:23
@safina píše:
Stafford by mi ani nevadil, když by mi nesežral mého mopse a kocoura. Ale pavouky ani hady, natož nějaký byť krmný hmyz, to bych nedala. Ono to fakt není lehký, já mám taky svoji zvěř a děti 3 a to opravdu nikdo nehledá :mrgreen: nebyla bych dost dobrá ani pro toho ulhanýho páprdu, o kterýho bych si sama ani kolo neopřela…

Já mám 1 syna, 1 kocoura a 1 kočku. 😂
Muži kočky nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106811
23.9.21 18:23
@topazio píše:
Je to tak. Najít muže kolem 45 let je těžké. Chtějí ženy věkově 20, 30 let. A o ženy, které zůstaly na dítě samotné nechtějí už vůbec. Když napíšu, že tatínek syna zemřel, tak se stáhnou úplně. Myslí si, že hledám otce pro syna. Ale tak to není. Syn nového otce nepotřebuje.A nebo se chtějí hned stěhovat. Mysli si, že jsem nějaká zoufalka. Ale nejsem.

Anebo i starsi… Ja jsem treba mela prevahu mladsich, ale nebylo to zase az tak na vazno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
23.9.21 18:46
@topazio píše:
Muži kočky nemusí.

No tak ale máš lepší skóre než já :mrgreen: 1 dítě ještě skousnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
23.9.21 18:51
@topazio píše:
Muži kočky nemusí.

Já jsem s kočkama v pohodě, spíš jde o to, jak je o ně postaráno, když se jede treba na dovču…

• Citovat
  • Upravit
56505
23.9.21 19:05
@Kutil Tom píše:
Já jsem s kočkama v pohodě, spíš jde o to, jak je o ně postaráno, když se jede treba na dovču…

Na dovolenou se synem jezdím. O kočky je postaráno. 2× denně mají návštěvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106811
23.9.21 19:16
@topazio píše:
Hodně mužů na seznamkách má Staffordy nebo podobná plemena psů.

A ten zbytek je totalne zpruzenej z toho, ze by zena mela nejake to zviratko.
Skoro bych rekla, ze jich mnohem vic nez tech se staffordy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.9.21 19:16

V Praze existuje firma, ktera jezdi zvirata krmit a hrat si s nima. Kazdy den posílají fotky, jak si s nima hrajou a kratky popis, jak se zvirata maji. Syn mam teda taky kocku, toleruju ji, nestaram se o ni a kdyz mam dobrou naladu, nekdy na ni i sahnu a pohladim :mrgreen:. Spis ho teda nahanim, protoze nesnesu zvire (mam 2 cuby) u stolu a na stole/kuchynisky lince uz vubec ne.

Tak co, @Bespi, uz jsi moudrejsi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106811
23.9.21 19:18
@Kutil Tom píše:
Já jsem s kočkama v pohodě, spíš jde o to, jak je o ně postaráno, když se jede treba na dovču…

Se nejezdi, protoze by jim bylo smutno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.9.21 19:22
@Venetia píše:
A ten zbytek je totalne zpruzenej z toho, ze by zena mela nejake to zviratko.
Skoro bych rekla, ze jich mnohem vic nez tech se staffordy

Ano to je pravda. Zvířata jim vadí. Hlavně kočky a malí psi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
23.9.21 19:27
@Kutil Tom píše:
Se tam schválně podívej, dej si třeba 40-45, kolik bude štíhlých a nedejbože k tomu hezkých ;) Jak říkám, nevim Badoo a Tinder, ale treba to Štěstí, no podle fotek bych fakt odpověděl tak jedné ze sta.Ale zároveň jak už jsem psal dřív, přítelkyni bych podle fotky asi taky nenapsal, měla ji děsnou (co posala). Takže ten prvotní filtr podle fotek je hodně ošidný :andel:

Tak to neke, to se musím mrknout, jestli mezi 40-45 je tam štíhlá jedna ze sta.
Jak to, že jsi té tvojí nakonec napsal, když měla tak děsnou fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
23.9.21 19:33
@bigl píše:
Tak to neke, to se musím mrknout, jestli mezi 40-45 je tam štíhlá jedna ze sta.
Jak to, že jsi té tvojí nakonec napsal, když měla tak děsnou fotku?

Tvl. už jsem to psal asi pětkrát. To neumíte číst? :roll:
Neměla ŽÁDNOU fotku. Ani já jsem neměl žádnou fotku. Napsala mi ONA na základě mého textu. Poté, co jsme si nějakou chvíli psali a padli si po psaní do noty, jsme se dohodli, že se sejdem. A až teprve poté, abychom se u setkání snáze poznali, jsme si navzájem poslali fotky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky