Seznamka – výběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22566
23.9.21 21:29
@Kutil Tom píše:
Kočka, woe, ber chlapy, dokud jsou, se podívej po emiminu, jak si ženský všude stěžujou, že nejsou :D :* :dance:

Ježíš, musím přece dělat trochu fóry, ne, kutile :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
23.9.21 21:29
@Kockazvysocan píše:
Ježíš, musím přece dělat trochu fóry, ne, kutile :mrgreen:

Ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22566
23.9.21 21:31
@Kutil Tom píše:
Ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No hele, moc času ti teda nezbývá, tak šup sem s termínem :mrgreen:. Takovej @Jemnonick ten bude k mání i za 5 let :mrgreen:, ten spěchat nemusí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
23.9.21 21:41
@Kockazvysocan píše:
No hele, moc času ti teda nezbývá, tak šup sem s termínem :mrgreen:. Takovej @Jemnonick ten bude k mání i za 5 let :mrgreen:, ten spěchat nemusí :P

Termínem, termínem, to už je skoro jak v práci :D

• Citovat
  • Upravit
22566
23.9.21 21:42
@Kutil Tom píše:
Termínem, termínem, to už je skoro jak v práci :D

Tak chceš si tu svíčkovou přece odmakat, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
24.9.21 02:43
@topazio píše:
Je to tak. Najít muže kolem 45 let je těžké. Chtějí ženy věkově 20, 30 let. A o ženy, které zůstaly na dítě samotné nechtějí už vůbec. Když napíšu, že tatínek syna zemřel, tak se stáhnou úplně. Myslí si, že hledám otce pro syna. Ale tak to není. Syn nového otce nepotřebuje.A nebo se chtějí hned stěhovat. Mysli si, že jsem nějaká zoufalka. Ale nejsem.

Třeba jim vadí, že musíš mít dítě u sebe 24/7. Nemůžeš ho pravidelně o prázdninách a víkendech posílat k otci. Žádná pravidelná „okna“ o samotě jen pro vás dva (tebe a nového partnera).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
24.9.21 03:03
@Bábrdl píše:
Dobrý je vidět se realisticky, ne jako ten mrňavý šeredný obézní šestapadesátiletý pán v seznamovací reality show, který na kameru o ženě o tři roky mladší řekl, že očekával třicátnici max čtyřicátnici a ne takovou tlustou barku.

A pak se číšníka ptal ‚Prosím tě, podívej se na mě, copak jsem takovej ubožák, ty vole?‘“

To se člověk fakt ptá, jestli mají ti lidé doma zrcadlo :lol:

https://www.extra.cz/…evlezl-42aa1

To jsem viděla v televizi. Bylo to v pořadu První večeře, televize Prima. Tuším 3. epizoda.

https://prima.iprima.cz/…ro-ani-slovo#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
24.9.21 08:09
@Kutil Tom píše:
Kočka, woe, ber chlapy, dokud jsou, se podívej po emiminu, jak si ženský všude stěžujou, že nejsou :D :* :dance:

chlapi jsou, ale lůzr střídá socku, a v poslední řadě dva exekuovaní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.9.21 08:12
@Pajka2020 píše:
Třeba jim vadí, že musíš mít dítě u sebe 24/7. Nemůžeš ho pravidelně o prázdninách a víkendech posílat k otci. Žádná pravidelná „okna“ o samotě jen pro vás dva (tebe a nového partnera).
Vždyť v příspěvku píšu, že jeho tatínek zemřel. Čti pořádně.

O víkendu chodí k dědovi a babi. Ale ne vždy. Jezdí s nimi o prázdninách na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
24.9.21 08:25
@topazio píše:
Vždyť v příspěvku píšu, že jeho tatínek zemřel. Čti pořádně.O víkendu chodí k dědovi a babi. Ale ne vždy. Jezdí s nimi o prázdninách na dovolenou.

Pajka se neptala, jestli muze jezdit k otci, ale konstatovala, ze nemuze pravidelne jezdit k otci, protoze tatinek zemrel, a to muze potencionalni zajemce odrazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
24.9.21 08:44
@Jemnonick píše:
Pajka se neptala, jestli muze jezdit k otci, ale konstatovala, ze nemuze pravidelne jezdit k otci, protoze tatinek zemrel, a to muze potencionalni zajemce odrazovat.

Já jsem to tu nechtěl rozpitvávat, přišlo mi to příliš citlivé téma, ale když už jste to stejně rozpitvali… mně to přijde zvláštní, že by zrovna tohle mělo odrazovat. Resp. mně by to teda neodradilo, mnohem horší je, když ex je a dělají si naschvály a nějak spolu bojují - což je bohužel velmi časté. To by mě odradilo spíš.

• Citovat
  • Upravit
3121
24.9.21 10:15
@topazio píše:
Vždyť v příspěvku píšu, že jeho tatínek zemřel. Čti pořádně.O víkendu chodí k dědovi a babi. Ale ne vždy. Jezdí s nimi o prázdninách na dovolenou.

Já to tady na emimino četla už několikrát (v tomto Tvém příspěvku samozřejmě taky). Je mi to líto, musí to být pro Tebe velmi těžké :hug:

Jen jsem chtěla napsat svůj názor, proč se muži po tomto sdělení mohou úplně stáhnout.

Podle mě muži hledají hlavně partnerku pro sebe. U Tebe je ten čas pro vás dva (Tebe a nového partnera) bohužel mnohem omezenější než u rozvedených, kde má žena „volno“ od dětí každý druhý víkend, část prázdnin a státních svátků.

Bylo to srovnávání mezi: rozvedenou ženou s dobrými vztahy s ex a s pravidelným stykem s otcem vs. vdovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
24.9.21 10:16
@Jemnonick píše:

Ano🌹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
24.9.21 10:20
@Kutil Tom píše:
Já jsem to tu nechtěl rozpitvávat, přišlo mi to příliš citlivé téma, ale když už jste to stejně rozpitvali… mně to přijde zvláštní, že by zrovna tohle mělo odrazovat. Resp. mně by to teda neodradilo, mnohem horší je, když ex je a dělají si naschvály a nějak spolu bojují - což je bohužel velmi časté. To by mě odradilo spíš.

Já žiju taky v domnění, že tohle by se chlapům mohlo spíš líbit, takový kamarádsko tatínkovský vztah, kdy si to ten chlap zavede podle sebe a nikdo mu do toho ( kromě maminky) nekecá. Chlapec bude rád za chlapského kámoše a může to být fakt pěkný. Navíc jedno dítě akceptuje téměř každý. Ale to jsou moje domněnky, já odmítačka chlapů žijících s dětmi, se můžu mýlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
24.9.21 12:22
@drewlet píše:
musíš psát to, co ženy chtějí číst. ;)

A co ženy chtějí číst? Mohly byste poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí