Seznamka – výběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22566
23.9.21 20:05
@Kutil Tom píše:
No, to asi je, ale co vím, až mi bude 56, jestli taky nebudu shánět pětačtyřicítku :mrgreen:

Hele, klídek, ještě mi 13 dnů bude 44, tak neurážej :mrgreen:. Tím jsem ti dala jasně najevo, kdy mi máš popřát :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.9.21 20:05
@Jemnonick píše:
Diky za uznání :mrgreen:

Nemýlím tebe. Ale ten od Kočkyzvysočan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
23.9.21 20:06
@topazio píše:
Nemýlím tebe. Ale ten od Kočkyzvysočan.

Já to takhle pochopila, @Jemnonick bude v pořádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
23.9.21 20:07
@Kockazvysocan píše:
Hele, klídek, ještě mi 13 dnů bude 44, tak neurážej :mrgreen:. Tím jsem ti dala jasně najevo, kdy mi máš popřát :P

Sakra, to jako že už mám jen 12 dnů stihnout tě ošu… před 45? :D

• Citovat
  • Upravit
76891
23.9.21 20:13
@topazio píše:
Já mám 1 syna, 1 kocoura a 1 kočku. 😂
Muži kočky nemusí.

já mám 1 dceru a 3 kocoury :mrgreen:

• ale jo, někteří chlapi kočky můžou, předposlední ex, co jsem bydlela u nich měl kocoura, který se dožil 19,5 let - zemřel v kočárku pro panenky mé dcery - pak jsem dovezla kočku z útulku, pak jsme ještě našli zubožené kotě v hospodě - to kotě už samozřejmě vyrostlo a ztratilo se :nevim:, tak si pořídil nové kotě - kocourka, to už jsme byli od sebe

a jeho rodičům se také kočka ztratila současně a pořídili kocourky dva,

• a teď jsem třeba měla „objeva“, který teda kočky nechoval, ale nevadily mu - akorát on byl furt pro mě jen kamarád na pivo, nikam se to neposunovalo, tak to oboustranně vyšumělo od ničeho nikam - ale s dcerou si vyhrál úžasně, asi si lepší rozuměl s ní, jak se mnou :nevim:

Příspěvek upraven 23.09.21 v 20:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
23.9.21 20:14
@Kutil Tom píše:
Sakra, to jako že už mám jen 12 dnů stihnout tě ošu… před 45? :D

Jo, hochu, kdo zaváhá, nežere, :mrgreen:. 3× jsem jí pro Tebe měla připravenou a vždycky si to vzdal :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
23.9.21 20:19
@Kockazvysocan píše:
Jo, hochu, kdo zaváhá, nežere, :mrgreen:. 3× jsem jí pro Tebe měla připravenou a vždycky si to vzdal :P

OK, jdu vyluxovat dodávku, vytřepat matraci a načechrat spacáky :* :srdce: :D :dance:

• Citovat
  • Upravit
76891
23.9.21 20:22
@topazio píše:
Já mám 1 syna, 1 kocoura a 1 kočku. 😂
Muži kočky nemusí.
já mám 1 dceru a 3 kocoury :mrgreen:
@safina píše:
No tak ale máš lepší skóre než já :mrgreen: 1 dítě ještě skousnou

taky mám tu zkušenost, že 1 dítě moc nevadí - já byla na seznamce v roce 2017, to mi přišlo, že tam byli docela fajn chlapi, letos je to fakt tragédie - samé sociální a asociální případy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
23.9.21 20:26
@Kockazvysocan píše: :mrgreen: zdravím známé i neznámé ve věčném tématu :mavam:, hlásím se po delší době.
Koukám, že seznamování a tragédi stále frčí. Tak já taky přispeju… 56 let, 5 let rozvedený, bydlící u matky. Nemá wi-fi a po pracovní době nepíše, protože šetří data. S velkou slávou mi oznámil, že má televizi na zdi :mrgreen: Auto nemá, jen motorku a pracovní dodávku, do níž mě pozval na romantický víkend ve spacáku. :zed: Takže jo, je to průšvih a voser v tom věku 45+. Ale naštěstí tohle neni jediný exemplář. :mavam:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak ten předčí toho mého, ale tak zas má nesebraný řidičák :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
23.9.21 20:35
@Kutil Tom píše:
OK, jdu vyluxovat dodávku, vytřepat matraci a načechrat spacáky :* :srdce: :D :dance:

No hurá, ses konečně rozhoupal :mrgreen:. Ale nemám to chápat tak, že v 45 už budu ta Zenitem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
23.9.21 20:36
@stinga píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak ten předčí toho mého, ale tak zas má nesebraný řidičák :palec:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
23.9.21 20:42
@Kockazvysocan píše:
No hurá, ses konečně rozhoupal :mrgreen:. Ale nemám to chápat tak, že v 45 už budu ta Zenitem :P

Nó… jak bych to tak řekl, nějak hezky, citlivě… prostě, kdo by chtěl píchat takovou starou bábu? :D :*

• Citovat
  • Upravit
22566
23.9.21 20:44
@Kutil Tom píše:
Nó… jak bych to tak řekl, nějak hezky, citlivě… prostě, kdo by chtěl píchat takovou starou bábu? :D :*

Určitě jich bude ještě dost :mrgreen: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
23.9.21 20:45
@Kockazvysocan píše:
Určitě jich bude ještě dost :mrgreen: :mrgreen: :P

Ale tak nepochybuju, že jich dáš k dobru pro pobavení ještě spoustu :palec: :dance:

• Citovat
  • Upravit
22566
23.9.21 20:52
@Kutil Tom píše:
Ale tak nepochybuju, že jich dáš k dobru pro pobavení ještě spoustu :palec: :dance:

No to snad už nebude nutný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria