Seznamka – výběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15884
23.9.21 16:50
@topazio píše:
On ujíždí jen na modelkách. Prý jich měl v posteli hodně.

A tu o červené karkulce tam také rozjel? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
23.9.21 16:52

@Mora Čamuška Problém taky je, že někteří lidé, protože tohle se týká i některých žen, jaksi zamrznou a pořád se chovají jako kdyby jim bylo o generaci míň.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
23.9.21 16:52
@Mora Čamuška píše:
No právě a už jsme zas u toho.. A pak si někoho hledej na seznamce :mrgreen:

No já to měl ložený, když se podívám na svý fotky, řeknu si - tohle přece nemůžu nikam dát :mrgreen: musím zaujmout textem :palec:

Už Švandrlík v Černých Baronech psal, jak Kefalín, taky žádný model, přišel na to, že ukecanost je v balení holek mocnou zbraní. Koukl jsem se tehdy do zrcadla a usoudil, že to je cesta, kterou se chca nechca budu muset vydat :D :* :srdce: :dance:

• Citovat
  • Upravit
2777
23.9.21 17:05
@Mora Čamuška píše:
No, tak když se Ti zdá kloudná jedna z desítek, tak to se nedivím :mrgreen: Jak vidíš, asi to s těma hezkýma holkama na seznamkách nebude tak špatný, maj třeba jen blbý fotky ;) Tak hlavně, že jste se našli i přes úskalí :srdce: :andel:

To mně se taky zdá kloudný na seznamce tak jeden z 50 a pak když rozkliknu, tak je buď ve svém věku hodně přes 40 buď bezdětný, svobodný a touží ještě po rodině, nebo když má slušný a vtipný text, zase je ženatý, miluje swingers… když rozkliknu u někoho, kdo třeba vypadá „jen“ nefotogenicky, tak zase chová tarantule a různou žoužel a má specifické požadavky na partnerku. Já bych se snad i bála jim napsat. Kdybych byla na seznamce, tak ze stresu asi ani nespím, jak bych se o sebe bála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
23.9.21 17:26
@Pan Dan píše:
@Mora Čamuška Problém taky je, že někteří lidé, protože tohle se týká i některých žen, jaksi zamrznou a pořád se chovají jako kdyby jim bylo o generaci míň.

To budu já :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
23.9.21 17:27
@Kutil Tom píše:
No já to měl ložený, když se podívám na svý fotky, řeknu si - tohle přece nemůžu nikam dát :mrgreen: musím zaujmout textem :palec:Už Švandrlík v Černých Baronech psal, jak Kefalín, taky žádný model, přišel na to, že ukecanost je v balení holek mocnou zbraní. Koukl jsem se tehdy do zrcadla a usoudil, že to je cesta, kterou se chca nechca budu muset vydat :D :* :srdce: :dance:

Kdybys nekecal :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.9.21 17:31
@Zumpa píše:
A tu o červené karkulce tam také rozjel? :mrgreen:

Rozjel. Prý je poskok Felixe Slováčka. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
23.9.21 17:32
@Mora Čamuška píše:
Kdybys nekecal :mrgreen: :pankac:

No nekecám. Fakt když jsem si to přečetl, jsem si to řekl :mrgreen: :palec: Akorát jsem si k tomu teda kreativně přidal psaný projev, protože tehdy ještě nebyl internet :dance:

• Citovat
  • Upravit
56505
23.9.21 17:36
@safina píše:
To mně se taky zdá kloudný na seznamce tak jeden z 50 a pak když rozkliknu, tak je buď ve svém věku hodně přes 40 buď bezdětný, svobodný a touží ještě po rodině, nebo když má slušný a vtipný text, zase je ženatý, miluje swingers… když rozkliknu u někoho, kdo třeba vypadá „jen“ nefotogenicky, tak zase chová tarantule a různou žoužel a má specifické požadavky na partnerku. Já bych se snad i bála jim napsat. Kdybych byla na seznamce, tak ze stresu asi ani nespím, jak bych se o sebe bála…

Hodně mužů na seznamkách má Staffordy nebo podobná plemena psů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
23.9.21 17:46
@topazio píše:
Hodně mužů na seznamkách má Staffordy nebo podobná plemena psů.

Mně nevadí staffordi ani žoužel :mrgreen: Jorskir by byl horsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
23.9.21 17:52
@Mora Čamuška píše:
8o 8o 8o Tak to je síla.
Když mně bylo 14, mobily nebyly :mrgreen: Hele, toho 47letýho mi můžeš přihrát, ho prubnu :mrgreen:
:mrgreen: „z kama si?“ - jestli této hlášce nerozumíš, tak bydlíš od nás moc daleko, 47letý chce holku z blízkého okolí ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.9.21 17:56

Něco pro zasmání. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106488
23.9.21 17:56
@jednoslunicko píše:
Mně by zajímalo, jestli vůbec ženy oslovuješ ty. Nebo jak to na té seznamce děláš. Nebo jen čekáš, která napíše tobě?

To jsem taky nepochopila ten system

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
23.9.21 17:57
@stinga píše: :mrgreen: „z kama si?“ - jestli této hlášce nerozumíš, tak bydlíš od nás moc daleko, 47letý chce holku z blízkého okolí ;)

Z moravske visky, jaks psala, nejsem :nevim: Tak nic :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.9.21 18:00

Ty kraso, jestli se jeste nekdy budu seznamovat, tak snad svuj ksicht vystavím tady :mrgreen:. Tady je to pole neorane a na jednu zenskou by tu nemuselo byt 50 nadrzencu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí