Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio píše:
On ujíždí jen na modelkách. Prý jich měl v posteli hodně.
A tu o červené karkulce tam také rozjel? ![]()
@Mora Čamuška Problém taky je, že někteří lidé, protože tohle se týká i některých žen, jaksi zamrznou a pořád se chovají jako kdyby jim bylo o generaci míň.
@Mora Čamuška píše:
No právě a už jsme zas u toho.. A pak si někoho hledej na seznamce
No já to měl ložený, když se podívám na svý fotky, řeknu si - tohle přece nemůžu nikam dát
musím zaujmout textem ![]()
Už Švandrlík v Černých Baronech psal, jak Kefalín, taky žádný model, přišel na to, že ukecanost je v balení holek mocnou zbraní. Koukl jsem se tehdy do zrcadla a usoudil, že to je cesta, kterou se chca nechca budu muset vydat
![]()
@Mora Čamuška píše:
No, tak když se Ti zdá kloudná jedna z desítek, tak to se nedivímJak vidíš, asi to s těma hezkýma holkama na seznamkách nebude tak špatný, maj třeba jen blbý fotky
Tak hlavně, že jste se našli i přes úskalí
![]()
To mně se taky zdá kloudný na seznamce tak jeden z 50 a pak když rozkliknu, tak je buď ve svém věku hodně přes 40 buď bezdětný, svobodný a touží ještě po rodině, nebo když má slušný a vtipný text, zase je ženatý, miluje swingers… když rozkliknu u někoho, kdo třeba vypadá „jen“ nefotogenicky, tak zase chová tarantule a různou žoužel a má specifické požadavky na partnerku. Já bych se snad i bála jim napsat. Kdybych byla na seznamce, tak ze stresu asi ani nespím, jak bych se o sebe bála…
@Pan Dan píše:
@Mora Čamuška Problém taky je, že někteří lidé, protože tohle se týká i některých žen, jaksi zamrznou a pořád se chovají jako kdyby jim bylo o generaci míň.
To budu já
![]()
@Kutil Tom píše:
No já to měl ložený, když se podívám na svý fotky, řeknu si - tohle přece nemůžu nikam dátmusím zaujmout textem
Už Švandrlík v Černých Baronech psal, jak Kefalín, taky žádný model, přišel na to, že ukecanost je v balení holek mocnou zbraní. Koukl jsem se tehdy do zrcadla a usoudil, že to je cesta, kterou se chca nechca budu muset vydat
![]()
![]()
![]()
Kdybys nekecal
![]()
@Zumpa píše:
A tu o červené karkulce tam také rozjel?
Rozjel. Prý je poskok Felixe Slováčka. 😂
@Mora Čamuška píše:
Kdybys nekecal![]()
No nekecám. Fakt když jsem si to přečetl, jsem si to řekl
Akorát jsem si k tomu teda kreativně přidal psaný projev, protože tehdy ještě nebyl internet ![]()
@safina píše:
To mně se taky zdá kloudný na seznamce tak jeden z 50 a pak když rozkliknu, tak je buď ve svém věku hodně přes 40 buď bezdětný, svobodný a touží ještě po rodině, nebo když má slušný a vtipný text, zase je ženatý, miluje swingers… když rozkliknu u někoho, kdo třeba vypadá „jen“ nefotogenicky, tak zase chová tarantule a různou žoužel a má specifické požadavky na partnerku. Já bych se snad i bála jim napsat. Kdybych byla na seznamce, tak ze stresu asi ani nespím, jak bych se o sebe bála…
Hodně mužů na seznamkách má Staffordy nebo podobná plemena psů.
@topazio píše:
Hodně mužů na seznamkách má Staffordy nebo podobná plemena psů.
Mně nevadí staffordi ani žoužel
Jorskir by byl horsi ![]()
@Mora Čamuška píše:
![]()
![]()
Tak to je síla.
Když mně bylo 14, mobily nebylyHele, toho 47letýho mi můžeš přihrát, ho prubnu
@jednoslunicko píše:
Mně by zajímalo, jestli vůbec ženy oslovuješ ty. Nebo jak to na té seznamce děláš. Nebo jen čekáš, která napíše tobě?
To jsem taky nepochopila ten system
@stinga píše:„z kama si?“ - jestli této hlášce nerozumíš, tak bydlíš od nás moc daleko, 47letý chce holku z blízkého okolí
Z moravske visky, jaks psala, nejsem
Tak nic ![]()
Ty kraso, jestli se jeste nekdy budu seznamovat, tak snad svuj ksicht vystavím tady
. Tady je to pole neorane a na jednu zenskou by tu nemuselo byt 50 nadrzencu
.