Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio píše:
Podle mě způsobil vážnou nehodu a někoho zranil. Na tak dlouho odebírá řidičák jen soud.
Takový tragéd ještě navíc ani nezaplatil uloženou pokutu a už si na něj brousí zuby exekutor.
@stinga píše:
no tak tam je těch divných indicií víc - ty bys psal holce, ještě než bylo první rande, opakovaný dotaz, jestli se můžeš přistěhovat?
nemá kredit na mobilu, ten řidičák sebraný na 4 roky - tak to budu asi raději dál bydlet sama (s dcerou)
No jasně že ne, dělám si srandu
![]()
@jednoslunicko píše:
Taky si myslím, že to bude velký průser, protože třeba za alkohol - bez nehody - měl kolega řidičák sebraný na rok. Takže pokud velká nehoda a zranění, tak tam bude asi i nějaké placení náhrady škody, ne? Nebo to pokrývá povinné ručení?
no - možná proto nemá na ten kredit
@stinga píše:
prý za rychlostjá jsem slyšela jen, že někomu sebrali řidičák na 2 roky,
a vůbec je to zajímavé, že na těch seznamkách chlapi buď nemají řidičák vůbec nebo sebraný
já chápu nemít řidičák v Praze, ale já jsem z malého města na Moravě a nedovedu si život bez řidičáku představit
Někdo třeba nemá rodičák ze zdravotních důvodů. Tam to chápu.
Ale jinak asi ne.
@stinga píše:
no - možná proto nemá na ten kredit
A i bydlí s mamkou. Platí dluhy.
@topazio píše:
Někdo třeba nemá rodičák ze zdravotních důvodů. Tam to chápu.
Ale jinak asi ne.
přesně, to je jediný důvod, kdy to toleruju - může mít epilepsii, třeba,
a v těch velkých městech, kde není kam zaparkovat a jezdí tam metro, trolejbusy
@Zumpa píše:
Takový tragéd ještě navíc ani nezaplatil uloženou pokutu a už si na něj brousí zuby exekutor.
Stinga je naštěstí moudrá žena a takového muže si domu nenastěhuje.
@stinga píše:
přesně, to je jediný důvod, kdy to toleruju - může mít epilepsii, třeba,
a v těch velkých městech, kde není kam zaparkovat a jezdí tam metro, trolejbusy
Ona stačí i nějaká horší oční vada.
@topazio píše:
Stinga je naštěstí moudrá žena a takového muže si domu nenastěhuje.
To doufám. Možná ale chudák pak skončí s tím 47letým dědkem ![]()
@topazio píše:
Ona stačí i nějaká horší oční vada.
jo to také, třeba moje mamka má 7× operované oči, ta by také řídit nemohla (ani nechtěla
)
@stinga píše:
no tak tam je těch divných indicií víc - ty bys psal holce, ještě než bylo první rande, opakovaný dotaz, jestli se můžeš přistěhovat?
nemá kredit na mobilu, ten řidičák sebraný na 4 roky - tak to budu asi raději dál bydlet sama (s dcerou)
Po dlouhé době jsem otevřela seznamku a to samé. Chtěli by se hned nastěhovat a to jsme se ještě ani nesešli. Asi zase tu seznamku zavřu. Nebo mi píší pánové kolem 55 let.
@Zumpa píše:
To doufám. Možná ale chudák pak skončí s tím 47letým dědkem
uvidíme, uvidíme, řekl slepý bez řidičáku
![]()
@Pajka2020 píše:
U žen to chápu. Myslela jsem si, že si to tam můžeš zapnout/vypnout.Ty vidíš i anonymní uživatele co a kde rozkliknou?
Ne, podle ceho by slo trasovat anonymni uzivatele? Teda ono by to slo, ale bylo by tam uvedeno, ze to byl anonymni uzivatel. U tech registrovanych vidim i na jake dalsi profily koukaji. Coz mi pripada „trosku“ za hranou…
@Zumpa píše:
To doufám. Možná ale chudák pak skončí s tím 47letým dědkem
47 let muž se hodí věkově ke mně, je mi 42 let. Ae ke Stinze ne. Ta je od dost mladší.
@Bespi píše:
Ne, podle ceho by slo trasovat anonymni uzivatele? Teda ono by to slo, ale bylo by tam uvedeno, ze to byl anonymni uzivatel. U tech registrovanych vidim i na jake dalsi profily koukaji. Coz mi pripada „trosku“ za hranou…
Za hranou je tam toho víc, nebo aspoň informací, které by tam být nemusely. Třeba na štěstí. cz je vidět, kdy jsi tam byl naposledy a jestli jsi četl něčí vzkaz. To už mi přijde fakt moc, pak tě tam někdo otravuje, proč neodpovídáš, když jsi tam už 5× byl.