Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kutil Tom píše:
To je právě to. Hezká holka na seznamce, to je jak hezký byt na realitním serveru. Buď okamžitě zmizí a ještě se zájemci porvou, a nebo je tam déle a v tom případě to značí nějaký skrytý průser
Já bych to nehrotila podle pohlaví. Prostě použitelní lidi jsou tam jen chvíli. Buď se na to vykašlou nebo se rychle seznámí. Většinou se nevracejí.
@topazio píše:
Nebrat a zablokovat. Podobný mi také psal. Tito muži spíše hledají druhou maminku.
To ze po rozvodu je u matky je asi ten posledni problem.
@Bespi píše:
Ta hlaska je automaticka, nijak ji ovlivnit nemuzu. Chapu proc to tam davaji.
U žen to chápu. Myslela jsem si, že si to tam můžeš zapnout/vypnout.
Ty vidíš i anonymní uživatele co a kde rozkliknou?
@jednoslunicko píše:
Já bych to nehrotila podle pohlaví. Prostě použitelní lidi jsou tam jen chvíli. Buď se na to vykašlou nebo se rychle seznámí. Většinou se nevracejí.
Tak s chlapama nemám zkušenosti
ale věřím, že to bude podobné…
Když jsem prohlížel to Štěstí, padla mi tam do oka jedna podle fotky docela hezká, tak zhruba jedna z padesáti bývá. Tak koukám do profilu, datum registrace někdy snad 2007, počet přihlášení asi 15 tisíc… no, nevím, jestli bych odepsal.
@topazio píše:
Nebrat a zablokovat. Podobný mi také psal. Tito muži spíše hledají druhou maminku.
jo, chce se přistěhovat, takže to bude nějaký lúzr,
já sice potřebuji chlapa, který se bude chtít přistěhovat - časem - ale ne, když jsme se ještě ani neviděli
@Bespi píše:
To ze po rozvodu je u matky je asi ten posledni problem.
Vždyť to bude nějaká troska. Nemá na kredit?
Vždyť chodí do práce. A s tím řidičákem je to taky síla.
@topazio píše:
Vždyť to bude nějaká troska. Nemá na kredit?Vždyť chodí do práce. A s tím řidičákem je to taky síla.
Zrovna jsem si říkala, že sebrat řidičák na 4 roky - to udělal co? ![]()
@stinga píše:
já sice potřebuji chlapa, který se bude chtít přistěhovat - časem - ale ne, když jsme se ještě ani neviděli
Vždyť to říkám, hledá bydlení. A ten kredit? Smrdí korunou. O řidičák většinou přijdou podivíni.
@stinga píše:
Potřebuju chlapa, co se přistěhuje, ale neberu lůzry, co se chtěj přistěhovat
![]()
@jednoslunicko píše:
Zrovna jsem si říkala, že sebrat řidičák na 4 roky - to udělal co?
Podle mě způsobil vážnou nehodu a někoho zranil. Na tak dlouho odebírá řidičák jen soud.
@jednoslunicko píše:
To bude opakované přistižení po zákazu, tam k tomu bude ještě nějaký flastr, možná podmínka, co zatím cudně zamlčel…
@topazio píše:
Podle mě způsobil vážnou nehodu a někoho zranil. Na tak dlouho odebírá řidičák jen soud.
Taky si myslím, že to bude velký průser, protože třeba za alkohol - bez nehody - měl kolega řidičák sebraný na rok. Takže pokud velká nehoda a zranění, tak tam bude asi i nějaké placení náhrady škody, ne? Nebo to pokrývá povinné ručení? ![]()
@jednoslunicko píše:
prý za rychlost
já jsem slyšela jen, že někomu sebrali řidičák na 2 roky,
a vůbec je to zajímavé, že na těch seznamkách chlapi buď nemají řidičák vůbec nebo sebraný ![]()
já chápu nemít řidičák v Praze, ale já jsem z malého města na Moravě a nedovedu si život bez řidičáku představit
@stinga píše:
prý za rychlostjá jsem slyšela jen, že někomu sebrali řidičák na 2 roky,
a vůbec je to zajímavé, že na těch seznamkách chlapi buď nemají řidičák vůbec nebo sebraný
já chápu nemít řidičák v Praze, ale já jsem z malého města na Moravě a nedovedu si život bez řidičáku představit
Známá má manžela, který nemá řidičák, protože jak sám říká, ho nepotřebuje. Zajímavé - při 3 dětech.
@Kutil Tom píše:
Potřebuju chlapa, co se přistěhuje, ale neberu lůzry, co se chtěj přistěhovat![]()
![]()
no tak tam je těch divných indicií víc - ty bys psal holce, ještě než bylo první rande, opakovaný dotaz, jestli se můžeš přistěhovat?
nemá kredit na mobilu
, ten řidičák sebraný na 4 roky - tak to budu asi raději dál bydlet sama (s dcerou)