Seznamka – výběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4789
23.9.21 12:46
@Kutil Tom píše:
To je právě to. Hezká holka na seznamce, to je jak hezký byt na realitním serveru. Buď okamžitě zmizí a ještě se zájemci porvou, a nebo je tam déle a v tom případě to značí nějaký skrytý průser :pankac:

Já bych to nehrotila podle pohlaví. Prostě použitelní lidi jsou tam jen chvíli. Buď se na to vykašlou nebo se rychle seznámí. Většinou se nevracejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
23.9.21 12:52
@topazio píše:
Nebrat a zablokovat. Podobný mi také psal. Tito muži spíše hledají druhou maminku.

To ze po rozvodu je u matky je asi ten posledni problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
23.9.21 12:53
@Bespi píše:
Ta hlaska je automaticka, nijak ji ovlivnit nemuzu. Chapu proc to tam davaji.

U žen to chápu. Myslela jsem si, že si to tam můžeš zapnout/vypnout.

Ty vidíš i anonymní uživatele co a kde rozkliknou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
23.9.21 12:55
@jednoslunicko píše:
Já bych to nehrotila podle pohlaví. Prostě použitelní lidi jsou tam jen chvíli. Buď se na to vykašlou nebo se rychle seznámí. Většinou se nevracejí.

Tak s chlapama nemám zkušenosti :mrgreen: ale věřím, že to bude podobné…

Když jsem prohlížel to Štěstí, padla mi tam do oka jedna podle fotky docela hezká, tak zhruba jedna z padesáti bývá. Tak koukám do profilu, datum registrace někdy snad 2007, počet přihlášení asi 15 tisíc… no, nevím, jestli bych odepsal.

• Citovat
  • Upravit
76904
23.9.21 12:55
@topazio píše:
Nebrat a zablokovat. Podobný mi také psal. Tito muži spíše hledají druhou maminku.

jo, chce se přistěhovat, takže to bude nějaký lúzr,
já sice potřebuji chlapa, který se bude chtít přistěhovat - časem - ale ne, když jsme se ještě ani neviděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.9.21 12:57
@Bespi píše:
To ze po rozvodu je u matky je asi ten posledni problem.

Vždyť to bude nějaká troska. Nemá na kredit? 8o Vždyť chodí do práce. A s tím řidičákem je to taky síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
23.9.21 12:58
@topazio píše:
Vždyť to bude nějaká troska. Nemá na kredit? 8o Vždyť chodí do práce. A s tím řidičákem je to taky síla.

Zrovna jsem si říkala, že sebrat řidičák na 4 roky - to udělal co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
@stinga píše:
já sice potřebuji chlapa, který se bude chtít přistěhovat - časem - ale ne, když jsme se ještě ani neviděli

Vždyť to říkám, hledá bydlení. A ten kredit? Smrdí korunou. O řidičák většinou přijdou podivíni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
@stinga píše:

Potřebuju chlapa, co se přistěhuje, ale neberu lůzry, co se chtěj přistěhovat :palec: :potlesk: :dance:

• Citovat
  • Upravit
56505
23.9.21 12:59
@jednoslunicko píše:
Zrovna jsem si říkala, že sebrat řidičák na 4 roky - to udělal co? :nevim:

Podle mě způsobil vážnou nehodu a někoho zranil. Na tak dlouho odebírá řidičák jen soud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
23.9.21 13:01
@jednoslunicko píše:

To bude opakované přistižení po zákazu, tam k tomu bude ještě nějaký flastr, možná podmínka, co zatím cudně zamlčel…

• Citovat
  • Upravit
4789
@topazio píše:
Podle mě způsobil vážnou nehodu a někoho zranil. Na tak dlouho odebírá řidičák jen soud.

Taky si myslím, že to bude velký průser, protože třeba za alkohol - bez nehody - měl kolega řidičák sebraný na rok. Takže pokud velká nehoda a zranění, tak tam bude asi i nějaké placení náhrady škody, ne? Nebo to pokrývá povinné ručení? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
@jednoslunicko píše:

prý za rychlost :nevim: já jsem slyšela jen, že někomu sebrali řidičák na 2 roky,
a vůbec je to zajímavé, že na těch seznamkách chlapi buď nemají řidičák vůbec nebo sebraný :roll:
já chápu nemít řidičák v Praze, ale já jsem z malého města na Moravě a nedovedu si život bez řidičáku představit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
23.9.21 13:02
@stinga píše:
prý za rychlost :nevim: já jsem slyšela jen, že někomu sebrali řidičák na 2 roky,
a vůbec je to zajímavé, že na těch seznamkách chlapi buď nemají řidičák vůbec nebo sebraný :roll:
já chápu nemít řidičák v Praze, ale já jsem z malého města na Moravě a nedovedu si život bez řidičáku představit

Známá má manžela, který nemá řidičák, protože jak sám říká, ho nepotřebuje. Zajímavé - při 3 dětech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
23.9.21 13:04
@Kutil Tom píše:
Potřebuju chlapa, co se přistěhuje, ale neberu lůzry, co se chtěj přistěhovat :palec: :potlesk: :dance:

no tak tam je těch divných indicií víc - ty bys psal holce, ještě než bylo první rande, opakovaný dotaz, jestli se můžeš přistěhovat?
nemá kredit na mobilu :zed:, ten řidičák sebraný na 4 roky - tak to budu asi raději dál bydlet sama (s dcerou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí