Seznamka – výběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4789
23.9.21 10:12
@Bespi píše:
Nema koho odradit, protoze k me osobnosti se uz nedostanou, o tom to cele to vlakno je :D.Jako porad posloucham/ctu, jak nikde neni normalni spolehlivy chap. Ale proste na tech seznamkach je videt, ze proste tem „normalnim“ se neodepisuje, protoze neni dostatecne „cool“, a nejde o me konkretne, ale tohle bude plosny stav. Pokud zustanu sam, zustanu sam, to neni zadna katastrofa.

Mně by zajímalo, jestli vůbec ženy oslovuješ ty. Nebo jak to na té seznamce děláš. Nebo jen čekáš, která napíše tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
23.9.21 10:12
@Bespi píše:
Nema koho odradit, protoze k me osobnosti se uz nedostanou, o tom to cele to vlakno je :D.Jako porad posloucham/ctu, jak nikde neni normalni spolehlivy chap. Ale proste na tech seznamkach je videt, ze proste tem „normalnim“ se neodepisuje, protoze neni dostatecne „cool“, a nejde o me konkretne, ale tohle bude plosny stav. Pokud zustanu sam, zustanu sam, to neni zadna katastrofa.

Jen tak úvaha, nebude respektive nemohl by ten facebook býtvlastně nejlepší seznamka? Pokud má na někoho obrovské množství dat včetně jaké protějšky se mu/jí líbí, komu a čemu dává like a zároveň má na vyhodnocení dlouhodobě s kým se takoví uživatelé dlouhodobě spárovali, tak z toho potenciálně může vypadnout obrovská úspěšnost.
Zase tak jedineční nikdo nejsme, aby z toho statistikou nevypadl předvídatelný typ. O tom big data jsou, že. :think:
Pokud tedy rozdýcháš představu, že Tě software hodil do škatulky. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4789
23.9.21 10:15

@catch-22 Mně se ale FB jako seznamka nějak neosvědčil. Je pro tyto účely dost nepřehledný. I když tam pokusy o nějaké seznamovací skupiny byly, tak to moc nefungovalo. Lepší je fakt klasická seznamka, kde máš ty inzeráty v podstatě vedle sebe je to mnohem lepší uživatelské prostředí. Tedy pokud je člověk aspoň trochu schopný psaného dialogu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
23.9.21 10:19
@jednoslunicko píše:
Mně se ale FB jako seznamka nějak neosvědčil. Je pro tyto účely dost nepřehledný. I když tam pokusy o nějaké seznamovací skupiny byly, tak to moc nefungovalo. Lepší je fakt klasická seznamka, kde máš ty inzeráty v podstatě vedle sebe je to mnohem lepší uživatelské prostředí. Tedy pokud je člověk aspoň trochu schopný psaného dialogu.

Aha, zajímavé. Nemám ani jedno z toho, tak jen teoretizuji, jaký je tam potenciál. :think:

• Citovat
  • Upravit
241
23.9.21 10:22

FB ma klikaci seznamku, takze neco jako Badoo a Tinder.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
23.9.21 10:22

@catch-22 Jako zkoušela jsem to, je to blbý. Navíc mám FB profil s celým jménem, odkazem na firmu, adresou, takže zas úplně nechceš, aby všichni seznámeníchtiví hned věděli, kde tě najdou a měli tvoje telefonní číslo. Na fb všichni psali na jednu zeď, příspěvky se rychle měnily - ten prostor je prostě společný, kdežto na seznamce máš svůj a co si kdo píše s někým jiným, tě nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
23.9.21 10:23

@Jemnonick Aha, tak to nevím, já už to 8 let nepotřebuju, pokrok nezastavíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
23.9.21 10:29
@Jemnonick píše:
FB ma klikaci seznamku, takze neco jako Badoo a Tinder.

Takže by teoreticky mohl být mnohem cílenější, pokud vyhodnotí všechno, co o uživateli ví. :think:

• Citovat
  • Upravit
76939
23.9.21 10:46
@catch-22 píše:
Takže by teoreticky mohl být mnohem cílenější, pokud vyhodnotí všechno, co o uživateli ví. :think:
:think: mno, nevím, mně tam teď píše jeden 47letý :roll: z našeho města, tak nevím, jak to ten fb vyhodnotil :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
23.9.21 10:48
@stinga píše: :think: mno, nevím, mně tam teď píše jeden 47letý :roll: z našeho města, tak nevím, jak to ten fb vyhodnotil :mrgreen:

Zjevně nevyužitý obchodní potenciál. Možná u Facebooku, možná u Tebe, možná u obou. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
241
23.9.21 10:53
@catch-22 píše:
Takže by teoreticky mohl být mnohem cílenější, pokud vyhodnotí všechno, co o uživateli ví. :think:

Ty jo, to vubec netusim. Ale je to takova trosku svinarna. Treba ti to zobrazi, ze navrhovaný protejsek je neci pritel nebo kdyz zadávas zamestani/vzdelani, tak ti to nabizi stejne moznosti jako na profilu mimo seznamku, krestny jméno ti to tam taky hodi stejny jako z profilu. Takze pak na FB staci vyfiltrovat Marie z Prahy, ktere pracují v prasecaku a najdes jeji profil. Nefunguje to teda vzdycky, ale hodne profilu jsem podle toho nasel.

Vyhoda je, ze to nemusíš platit a hned vidis, kdo na tebe kliknul. Jen ten komunikator je strasnej, nechodi moc oznameni nebo chodi pozde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.9.21 10:55
@stinga píše: :think: mno, nevím, mně tam teď píše jeden 47letý :roll: z našeho města, tak nevím, jak to ten fb vyhodnotil :mrgreen:

No, musela jsi kliknout, ze se ti líbí, takze se nevymlouvej na fcb. :mrgreen: Vlastne jeste ti mohl okomentovat fotku, ale to taky musis odsouhlasit. Takze kdy jdete na rande? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
23.9.21 10:59
@Bespi píše:

Co to je zase za teorii :D?
Co považuješ za normálního chlapa? Ono je to možná pro většinu žen něco trochu jiného, než co si myslí chlapi :D
Většina ženských vůbec nepotřebuje „cool“ partnera. Chtějí prostě někoho, kdo se jim bude líbit, s kým jim bude příjemně, kdo k nim bude laskavý a ohleduplný, s kým budou mít nějakou společnou preferenci v trávení volného času. Kdo se o ně dokáže a bude chtít postarat, nejen třeba v případě společných dětí, ale i úrazu, nemoci, jakéhokoliv problému. A kdo bude věrný.
Taková kombinace je ale prostě extrémně vzácná a pochybuju, že při upřímné sebereflexi bys sám sebe tak mohl zhodnotit. Pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
23.9.21 11:03
@Freeandwild píše:
Co to je zase za teorii :D?
Co považuješ za normálního chlapa? Ono je to možná pro většinu žen něco trochu jiného, než co si myslí chlapi :D
Většina ženských vůbec nepotřebuje „cool“ partnera. Chtějí prostě někoho, kdo se jim bude líbit, s kým jim bude příjemně, kdo k nim bude laskavý a ohleduplný, s kým budou mít nějakou společnou preferenci v trávení volného času. Kdo se o ně dokáže a bude chtít postarat, nejen třeba v případě společných dětí, ale i úrazu, nemoci, jakéhokoliv problému. A kdo bude věrný.
Taková kombinace je ale prostě extrémně vzácná a pochybuju, že při upřímné sebereflexi bys sám sebe tak mohl zhodnotit. Pardon.

Ale prdlajs. Sice vykládají, že tohle chtějí, ale vybírají si rošťáky se zlým kukučem :D :jazyk: :dance:

• Citovat
  • Upravit
catch-22
23.9.21 11:07
@Jemnonick píše:
Ty jo, to vubec netusim. Ale je to takova trosku svinarna. Treba ti to zobrazi, ze navrhovaný protejsek je neci pritel nebo kdyz zadávas zamestani/vzdelani, tak ti to nabizi stejne moznosti jako na profilu mimo seznamku, krestny jméno ti to tam taky hodi stejny jako z profilu. Takze pak na FB staci vyfiltrovat Marie z Prahy, ktere pracují v prasecaku a najdes jeji profil. Nefunguje to teda vzdycky, ale hodne profilu jsem podle toho nasel.Vyhoda je, ze to nemusíš platit a hned vidis, kdo na tebe kliknul. Jen ten komunikator je strasnej, nechodi moc oznameni nebo chodi pozde.

Já jsem si právě říkal, že by tam byly obrovské možnosti pro AI v pozadí filtrovat nebo vybírat, koho nabídne. Např. když někdo pořád dává like blondýnkám, tak mu třeba nebude cpát fotky brunetek. Nebo když hledá vážný vztah, tak mu nebude nabízet lidi, kteří ve skutečnosti jsou zadaní - ne podle oficiálního statusu, ale vyhodnocení jejich sociálních aktivit.
Obrovský rozsah cíleného výběru ale taky brutální cenzura podle zadání provozovatele.
V extrému by se ta AI třeba mohla urvat a nabízet i něco úplně jiného než podle zadání, když vyhodnotí, že uživatel lže sám sobě a podvědomě touží po něčem jiném než tvrdí. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky