Silvestr 2016/2017

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
31.12.16 21:37

@Kelsey šmarjá, ještě oběšenec :mrgreen: Takže štěstí v řiti, až se z toho člověk oběsí do mrtva..to jsou vyhlídky :mrgreen: @Marcelka146 koukej sundat to prádlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
31.12.16 21:38

@terinka4444 Já jsem musela. Ježíšek nadělil čtvero povlečení, navíc přes svátky jsem neprala, tak jsem to musela dohnat teď mezi. Děti chtějí v úterý, až se vrátí domů, ulehnout do svého nového ložního prádla.

• Citovat
  • Upravit
74219
31.12.16 21:39
@terinka4444 píše:
@Kelsey šmarjá, ještě oběšenec :mrgreen: Takže štěstí v řiti, až se z toho člověk oběsí do mrtva..to jsou vyhlídky :mrgreen: @Marcelka146 koukej sundat to prádlo :mrgreen:

Nejen pradlo. Vzdycky preventivne i rucniky, uterky, vse sundam, polozim. Jeden den se to vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
31.12.16 21:39
@terinka4444 píše:
@Kelsey šmarjá, ještě oběšenec :mrgreen: Takže štěstí v řiti, až se z toho člověk oběsí do mrtva..to jsou vyhlídky :mrgreen: @Marcelka146 koukej sundat to prádlo :mrgreen:

Jedna kartářka říká, že oběšenec znamená zamilování. Takže není oběšenec jako oběšenec. :nevim: Je fakt, že ale tenhle byl v tarotových kartách.

• Citovat
  • Upravit
7250
31.12.16 21:40
@Kobea píše:
Já jsem mrtvá po hodině bruslení. Moje děti se naučily bruslit v první třídě na ZŠ. Chodily se školou, byly asi 5×. Myslela jsem si, že je na ledu doženu. Nedohnala, jsou to potvory rychlý :mrgreen:.

ja byla dnes po x letech a zitra se asi nepostavim. prehnala jsem to no, 3× jsem se svezla po zadku a zitra jdem prej zase :lol: tak urcite :lol:
je super ze skola chodi s detma bruslit. i ty kurzy jsou super. je to peknej sport.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.12.16 21:41
@Kobea píše:
Já mám typická dvojčata. Dcera je hnědooká hnědovlasá, syn je modrooký blonďák. Dcera měří 150 cm, syn 140 cm. Je jim jedenáct let.
Ale občas někdo trefí, že jsou dvojčata :pankac:.

já nevím, já jsem vždycky chtěla mít droboučké děti a mám kobyly :mrgreen: té starší je deset a má 146 cm. Malá vypadá na sedm. No já mám 170cm, manžel lehce přes 180. Jeden brácha 196 a druhý 198, tak doufám, že se rozumně zastaví. Té malé jsem teď kupovala boty 31.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.12.16 21:42
@Kelsey píše:
Nejen pradlo. Vzdycky preventivne i rucniky, uterky, vse sundam, polozim. Jeden den se to vydrzi.

ty jo, no jo, počítají se i ručníky v koupelně na žebříku topícím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
31.12.16 21:43

Stalo se vám někdy něco veselého na Silvestra?

Já si pamatuju, že před mnoha lety nás poslala jedna nejmenovaná osoba na vystoupení do Krkonoš (břišní tance). Nejen, že mi na taxíka dala jen 3 tisíce, ještě nám to domluvila tak, že jsme měly být v jeden čas na třech různých místech. Taxikář nás nechtěl odvézt, ale nakonec to z hecu vzal. Vystoupení na třech místech jsme samozřejmě nezvládly, byl to tenkrát průšvih, který jsme odnesly my dvě (jely jsem tam ve dvou). Do dneška nechápu, že jsme to zvládly. Ale s tím taxikářem byla legrace, bylo to docela zajímavé. Kdyby to nebyly takové nervy, tak by to byl prima večer. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5924
31.12.16 21:44

@terinka4444
teď jsem ho dověšela :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
31.12.16 21:44
@terinka4444 píše:
ty jo, no jo, počítají se i ručníky v koupelně na žebříku topícím?

Ale kdyz tak nad tim premyslim to bych měla i celou satnu a skrine polozit :mrgreen: ale to nedelam.
Ale ty rucniky v koupelne a uterku v kuchyni sundavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
31.12.16 21:46

U nás dostala mladší dcera nový brusle pod stromeček, protože ty starý ji už byly malý. Tak jsme se vydaly s holkama včera na bruslák, ale byla tam tak šílená fronta, že jsme to vzdaly. Měli otevřeno jenom hodinu a byla to asi první hodina pro veřejnost po vánocích. Takže nejen že bysme půl hodiny čekaly u kasy, ale muselo tam být tak narváno, že bysme si stejně moc nezabruslily. Tak půjdeme jindy. Škoda, že už jdu v pondělí do práce, to tam maj otevřeno celý dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.12.16 21:47
@Marcelka146 píše:
@terinka4444
teď jsem ho dověšela :cert:

nech ho dvě hodiny a koukej ho sundat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
31.12.16 21:48

No a nakonec oběšenec je zamilování. To prádlo nechám a uvidíme, co se stane. Za rok v tuhle dobu vám napíšu, co vše se v novém roce pokáklo, díky prádlu. Aspoň budu mít v novém roce na co svádět své nezdary. Chybu nebudu hledat v sobě, ale v prádle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.12.16 21:48

@Kelsey taky je sundám, jistota je jistota :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
31.12.16 21:49

Já jsem poslala brusle dětí potřebnějším. Musíme koupit nové.

Jo, paní učitelka děti brala v první i druhé třídě na bruslení. Pak měly děti plavání ve třetí, ve čtvrté dopravní hřiště. Teď v páté nemají žádnou takovou pravidelnou aktivitu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová