Pozve mě jako doprovod na svatbu svých kamarádů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1966
31.5.20 21:23

S těmi rodiči to je smutný.

@Ufinka87 píše:
No bratr sám uznal že je to nevhodné, jelikož ji stále neznáme a budou vram fakt jen ti nejblizsi. Svatba je tajná ani rodiče tam mít nebudu ale to je jiná story. O peníze nejde to neřeším ale nevím proč bych měla zvát někoho koho mi bratr tak tají… A nemá zájem o seznámení. Každopádně jsem psala zakladatelce a o to tu šlo… Prostě se má zeptat a hotovo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.20 21:25
@Danikoof píše:

Ne všichni si s rodiči rozumí

• Citovat
  • Upravit
1966
31.5.20 21:30

To je špatně, ne? Já bych se ten vztah s rodiči...

@Anonymní píše:
Ne všichni si s rodiči rozumí
.. snažil rychle urovnat. Třeba taky na té svatbě. Přece jenom v Božím zákoně je psáno 4.přikázání se zaslíbením: " Cti otce svého i matku svou, abys dlouho živ byl a dobře se ti vedlo na zemi."
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.20 21:38
@Danikoof píše: .. snažil rychle urovnat. Třeba taky na té svatbě. Přece jenom v Božím zákoně je psáno 4.přikázání se zaslíbením: " Cti otce svého i matku svou, abys dlouho živ byl a dobře se ti vedlo na zemi."

Nejsem verici takze bych se tohohle uplne nedrzela. Ale ja mam treba skvele rodice, ale partner na nasi svatbe tatu vubec nechce, ani neni v seznamu pozvanych a to mame svatbu az pristi rok. Proste ho tam nechce vubec si s nim nerozumi a nesnese ho. Tak si tim nechce kazit nas nejstastnejsi den. :nevim:
A rozhodne ho nehodlam nutit.
Takze chapu slecnu ze nepozve na svuj den vice mene cizi osobu

• Citovat
  • Upravit
2426
31.5.20 22:05

@Danikoof ne s rodiči je vztah hodně špatný. Alkoholici na půl bezdomovci. Řekli mi v 15 ať tahnu do práce nebo ať jinak prispivam na domácnost že na škole mě živit nebudou… Bratr skončil v Dd sestru jsem si vzala ve svých 18let3ch do péče a postupně sourozencům zařídila bydlení a život takže kecy o tom cti otce svého jsou poněkud mimo… Nestarali se, ublizili… Nedávali najíst. Ale na alkohol bylo vždy. Vybírala jsem popelnice, zebrala po sousedech, vozila železo do sběru, trhala u cesty třešně… Abych mohla ve svých 16 letech vůbec fungovat… Sourozence nechali jezdit v 11 letech stopem do školy jelikož neměli stále na nájem tak jsme bydleli každé dva měsíce jinde a nebyli schopní je prehlasit na jinou školu. Já jezdila na černo ve vlaku na záchodě abych udělala školu a neměla neomluvene hodiny… V zimě jsem chodila jen ve svetru protože jsem neměla bundu a v teniskach… Ne opravdu nepotřebuji soudit od někoho kdo o mém životě ví prd… Ano jsou to rodiče, ano odpustila jsem ale nezapomenu. Neozvali se mi 10 let a to jsem se je pokusila kontaktovat několikrát… Otec se ozve jen když potřebuje peníze… Takže řeči o přikázání jsou trochu mimo. Ano věřím v Boha ale taky v to že lidé se nemění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
31.5.20 23:43

Ufinka.http://www.varovani.org/html2/335b.html

Měli jste hodně těžký život :,(…Bude velmi brzy nukleární válka za zkaženost člověka a nedodržování Božího zákona. Zkaženost člověka se šíří jako virus. Čína s Ruskem to tady v Evropě v noci během hodiny vyhladí. Záměr je redukce světové populace. Nebude vida ani jídlo. http://onlineb21.bible21.cz/bible.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anybody1
1.6.20 00:53
@Danikoof píše:
Měli jste hodně těžký život :,(…Bude velmi brzy nukleární válka za zkaženost člověka a nedodržování Božího zákona. Zkaženost člověka se šíří jako virus. Čína s Ruskem to tady v Evropě v noci během hodiny vyhladí. Záměr je redukce světové populace. Nebude vida ani jídlo. http://onlineb21.bible21.cz/bible.php?…

No vy jste tedy pozitivní člověk :zed: ne každý musí dodržovat bozi zákon.

Stačilo by jen dodržovat zákon co mi není rovno po tom je mi hrábě a taky aby se lidi nechovali k sobě jako hov… adka :kytka:

Nechápu co vás vede k tomu sem psát neustále něco o vyhlazeni a válce…tohle forum má snad sloužit k jiným účelům a ne pro propagaci nějakých vašich stránek… :think: :? :roll:

• Citovat
  • Upravit
1966
1.6.20 02:17
@Prtousek03 píše:
No vy jste tedy pozitivní člověk :zed: ne každý musí dodržovat bozi zákon.

Stačilo by jen dodržovat zákon co mi není rovno po tom je mi hrábě a taky aby se lidi nechovali k sobě jako hov… adka :kytka:

Nechápu co vás vede k tomu sem psát neustále něco o vyhlazeni a válce…tohle forum má snad sloužit k jiným účelům a ne pro propagaci nějakých vašich stránek… :think: :? :roll:

Matouš 24:38-39
Jako totiž v oněch dnech před potopou jedli, pili, ženili se a vdávaly, až do dne, kdy Noe vešel do korábu, a nic nepoznali, dokud nepřišla potopa a všechny nesmetla, takový bude i příchod Syna člověka. Lukáš 17:26-29Podobně bylo za dnů Lotových: Jedli a pili, kupovali a prodávali, sázeli a stavěli, 29 ale toho dne, kdy Lot vyšel ze Sodomy, pršel z nebe oheň se sírou a všechny zahubil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.20 06:38

No takhle, nejde ani tak o něj jako o snoubence. On by tě tam třeba i vzal, ale pokud mu nikdo neřekl, že si může vzít doprovod, tak s tím nic moc neudělá.
Nás čeká svatba za měsíc, bratranec od mého snoubence se zeptal, zda si někoho může vzít s sebou a rovnou jsme řekli, že ne. On žádný stálý vztah nemá, o této slečně neví nikdo nic. Střídá to jako ponožky. Narovinu jsme mu řekli, že na svatbě nechceme nikoho, koho neznáme. Nerada bych se pak podívala na fotky a přemýšlela, kdo to byl a nevzpomněla si ani na jméno.

• Citovat
  • Upravit
26747
1.6.20 12:01
@Ufinka87 píše:
Ahoj vdávam se zanedlouho. Bude nás opravdu málo. Bratr sice má nějakou slečnu už půl roku ale nějak se neuracil nám ji ani ještě představit a to je těhotná. Tak jsem mu řekla ať se nezlobí ake přijde sám. Prostě chápu že patří k němu ale máme jako hosty fakt vry nejbližší a ač sice teď do rodiny patří prostě je to pro mě stále cizí člověk kterého neznám. Vzal to ok a pochopil. Prostě se ho narovinu zeptej a budeš vědět.

Jo jo, ta se vám tak pozene představovat… Ani ji negratulujete k těhu, nepřijdete a nasadíte tomu korunu nepozvanim na svatbu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
1.6.20 12:05

@Ufinka87 dočítám a chápu :kytka: jen třeba zkuste udělat první krok směrem k „švagrové“, mohli byste třeba být fajn rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
1.6.20 12:14
@Bubla Bůčková píše:
Jo jo, ta se vám tak pozene představovat… Ani ji negratulujete k těhu, nepřijdete a nasadíte tomu korunu nepozvanim na svatbu :D

no přesně tak, mně přijde, že některé nevěsty dělají z té své svatby kovbojku, navoněná bída, nemá na jídlo pro hosty, tak se dělá výběrové řízení, kdo vůbec na tu svatbu může přijít :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
1.6.20 12:15
@Anonymní píše:
No takhle, nejde ani tak o něj jako o snoubence. On by tě tam třeba i vzal, ale pokud mu nikdo neřekl, že si může vzít doprovod, tak s tím nic moc neudělá.
Nás čeká svatba za měsíc, bratranec od mého snoubence se zeptal, zda si někoho může vzít s sebou a rovnou jsme řekli, že ne. On žádný stálý vztah nemá, o této slečně neví nikdo nic. Střídá to jako ponožky. Narovinu jsme mu řekli, že na svatbě nechceme nikoho, koho neznáme. Nerada bych se pak podívala na fotky a přemýšlela, kdo to byl a nevzpomněla si ani na jméno.

no hlavní důvod bude, že šetříte na jídle, já být bratrancem, tak nejdu také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
1.6.20 12:15
@Danikoof píše:
Měli jste hodně těžký život :,(…Bude velmi brzy nukleární válka za zkaženost člověka a nedodržování Božího zákona. Zkaženost člověka se šíří jako virus. Čína s Ruskem to tady v Evropě v noci během hodiny vyhladí. Záměr je redukce světové populace. Nebude vida ani jídlo. http://onlineb21.bible21.cz/bible.php?…

tu léčbu bych opravdu zvážila :think: děláte náboženství medvědí službu, takto budou být věřící za pomatence, vám podobné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
1.6.20 12:24
@stinga píše:
no přesně tak, mně přijde, že některé nevěsty dělají z té své svatby kovbojku, navoněná bída, nemá na jídlo pro hosty, tak se dělá výběrové řízení, kdo vůbec na tu svatbu může přijít :poblion:

Není případ úplně Ufinky, ale ta možnost „plus 1“ by prostě měla být součástí pozvánky, jinak je to za mě společenský trapas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí