Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ufinka87 píše:
No bratr sám uznal že je to nevhodné, jelikož ji stále neznáme a budou vram fakt jen ti nejblizsi. Svatba je tajná ani rodiče tam mít nebudu ale to je jiná story. O peníze nejde to neřeším ale nevím proč bych měla zvát někoho koho mi bratr tak tají… A nemá zájem o seznámení. Každopádně jsem psala zakladatelce a o to tu šlo… Prostě se má zeptat a hotovo
@Anonymní píše:.. snažil rychle urovnat. Třeba taky na té svatbě. Přece jenom v Božím zákoně je psáno 4.přikázání se zaslíbením: " Cti otce svého i matku svou, abys dlouho živ byl a dobře se ti vedlo na zemi."
Ne všichni si s rodiči rozumí
@Danikoof píše: .. snažil rychle urovnat. Třeba taky na té svatbě. Přece jenom v Božím zákoně je psáno 4.přikázání se zaslíbením: " Cti otce svého i matku svou, abys dlouho živ byl a dobře se ti vedlo na zemi."
Nejsem verici takze bych se tohohle uplne nedrzela. Ale ja mam treba skvele rodice, ale partner na nasi svatbe tatu vubec nechce, ani neni v seznamu pozvanych a to mame svatbu az pristi rok. Proste ho tam nechce vubec si s nim nerozumi a nesnese ho. Tak si tim nechce kazit nas nejstastnejsi den. ![]()
A rozhodne ho nehodlam nutit.
Takze chapu slecnu ze nepozve na svuj den vice mene cizi osobu
@Danikoof ne s rodiči je vztah hodně špatný. Alkoholici na půl bezdomovci. Řekli mi v 15 ať tahnu do práce nebo ať jinak prispivam na domácnost že na škole mě živit nebudou… Bratr skončil v Dd sestru jsem si vzala ve svých 18let3ch do péče a postupně sourozencům zařídila bydlení a život takže kecy o tom cti otce svého jsou poněkud mimo… Nestarali se, ublizili… Nedávali najíst. Ale na alkohol bylo vždy. Vybírala jsem popelnice, zebrala po sousedech, vozila železo do sběru, trhala u cesty třešně… Abych mohla ve svých 16 letech vůbec fungovat… Sourozence nechali jezdit v 11 letech stopem do školy jelikož neměli stále na nájem tak jsme bydleli každé dva měsíce jinde a nebyli schopní je prehlasit na jinou školu. Já jezdila na černo ve vlaku na záchodě abych udělala školu a neměla neomluvene hodiny… V zimě jsem chodila jen ve svetru protože jsem neměla bundu a v teniskach… Ne opravdu nepotřebuji soudit od někoho kdo o mém životě ví prd… Ano jsou to rodiče, ano odpustila jsem ale nezapomenu. Neozvali se mi 10 let a to jsem se je pokusila kontaktovat několikrát… Otec se ozve jen když potřebuje peníze… Takže řeči o přikázání jsou trochu mimo. Ano věřím v Boha ale taky v to že lidé se nemění…
Měli jste hodně těžký život
…Bude velmi brzy nukleární válka za zkaženost člověka a nedodržování Božího zákona. Zkaženost člověka se šíří jako virus. Čína s Ruskem to tady v Evropě v noci během hodiny vyhladí. Záměr je redukce světové populace. Nebude vida ani jídlo. http://onlineb21.bible21.cz/bible.php?…
@Danikoof píše:
Měli jste hodně těžký život…Bude velmi brzy nukleární válka za zkaženost člověka a nedodržování Božího zákona. Zkaženost člověka se šíří jako virus. Čína s Ruskem to tady v Evropě v noci během hodiny vyhladí. Záměr je redukce světové populace. Nebude vida ani jídlo. http://onlineb21.bible21.cz/bible.php?…
No vy jste tedy pozitivní člověk
ne každý musí dodržovat bozi zákon.
Stačilo by jen dodržovat zákon co mi není rovno po tom je mi hrábě a taky aby se lidi nechovali k sobě jako hov… adka ![]()
Nechápu co vás vede k tomu sem psát neustále něco o vyhlazeni a válce…tohle forum má snad sloužit k jiným účelům a ne pro propagaci nějakých vašich stránek…
![]()
@Prtousek03 píše:
No vy jste tedy pozitivní člověkne každý musí dodržovat bozi zákon.
Stačilo by jen dodržovat zákon co mi není rovno po tom je mi hrábě a taky aby se lidi nechovali k sobě jako hov… adka
Nechápu co vás vede k tomu sem psát neustále něco o vyhlazeni a válce…tohle forum má snad sloužit k jiným účelům a ne pro propagaci nějakých vašich stránek…![]()
![]()
Matouš 24:38-39
Jako totiž v oněch dnech před potopou jedli, pili, ženili se a vdávaly, až do dne, kdy Noe vešel do korábu, a nic nepoznali, dokud nepřišla potopa a všechny nesmetla, takový bude i příchod Syna člověka. Lukáš 17:26-29Podobně bylo za dnů Lotových: Jedli a pili, kupovali a prodávali, sázeli a stavěli, 29 ale toho dne, kdy Lot vyšel ze Sodomy, pršel z nebe oheň se sírou a všechny zahubil.
No takhle, nejde ani tak o něj jako o snoubence. On by tě tam třeba i vzal, ale pokud mu nikdo neřekl, že si může vzít doprovod, tak s tím nic moc neudělá.
Nás čeká svatba za měsíc, bratranec od mého snoubence se zeptal, zda si někoho může vzít s sebou a rovnou jsme řekli, že ne. On žádný stálý vztah nemá, o této slečně neví nikdo nic. Střídá to jako ponožky. Narovinu jsme mu řekli, že na svatbě nechceme nikoho, koho neznáme. Nerada bych se pak podívala na fotky a přemýšlela, kdo to byl a nevzpomněla si ani na jméno.
@Ufinka87 píše:
Ahoj vdávam se zanedlouho. Bude nás opravdu málo. Bratr sice má nějakou slečnu už půl roku ale nějak se neuracil nám ji ani ještě představit a to je těhotná. Tak jsem mu řekla ať se nezlobí ake přijde sám. Prostě chápu že patří k němu ale máme jako hosty fakt vry nejbližší a ač sice teď do rodiny patří prostě je to pro mě stále cizí člověk kterého neznám. Vzal to ok a pochopil. Prostě se ho narovinu zeptej a budeš vědět.
Jo jo, ta se vám tak pozene představovat… Ani ji negratulujete k těhu, nepřijdete a nasadíte tomu korunu nepozvanim na svatbu ![]()
@Ufinka87 dočítám a chápu
jen třeba zkuste udělat první krok směrem k „švagrové“, mohli byste třeba být fajn rodina.
@Bubla Bůčková píše:
Jo jo, ta se vám tak pozene představovat… Ani ji negratulujete k těhu, nepřijdete a nasadíte tomu korunu nepozvanim na svatbu
no přesně tak, mně přijde, že některé nevěsty dělají z té své svatby kovbojku, navoněná bída, nemá na jídlo pro hosty, tak se dělá výběrové řízení, kdo vůbec na tu svatbu může přijít ![]()
@Anonymní píše:
No takhle, nejde ani tak o něj jako o snoubence. On by tě tam třeba i vzal, ale pokud mu nikdo neřekl, že si může vzít doprovod, tak s tím nic moc neudělá.
Nás čeká svatba za měsíc, bratranec od mého snoubence se zeptal, zda si někoho může vzít s sebou a rovnou jsme řekli, že ne. On žádný stálý vztah nemá, o této slečně neví nikdo nic. Střídá to jako ponožky. Narovinu jsme mu řekli, že na svatbě nechceme nikoho, koho neznáme. Nerada bych se pak podívala na fotky a přemýšlela, kdo to byl a nevzpomněla si ani na jméno.
no hlavní důvod bude, že šetříte na jídle, já být bratrancem, tak nejdu také
@Danikoof píše:
Měli jste hodně těžký život…Bude velmi brzy nukleární válka za zkaženost člověka a nedodržování Božího zákona. Zkaženost člověka se šíří jako virus. Čína s Ruskem to tady v Evropě v noci během hodiny vyhladí. Záměr je redukce světové populace. Nebude vida ani jídlo. http://onlineb21.bible21.cz/bible.php?…
tu léčbu bych opravdu zvážila
děláte náboženství medvědí službu, takto budou být věřící za pomatence, vám podobné ![]()
@stinga píše:
no přesně tak, mně přijde, že některé nevěsty dělají z té své svatby kovbojku, navoněná bída, nemá na jídlo pro hosty, tak se dělá výběrové řízení, kdo vůbec na tu svatbu může přijít
Není případ úplně Ufinky, ale ta možnost „plus 1“ by prostě měla být součástí pozvánky, jinak je to za mě společenský trapas.