Slova, která nesnášíte

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2466
9.4.10 12:57

mě zase někdy štvou řeči jako pozdravuje tě…a ty na to tak ho taky pozdravuj a furt do kola..já vím, asi je to normální :lol: tohle je velká záliba rodiny z manželovo strany ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
9.4.10 12:58

Jak tak koukám, jsem asi hodně tolerantní (i když slova jako tuleníčko, manža, kojo, těhu, SPERMIJKY :cert: ) podobně mi taky lezou krkem.
Vadí mi to západočeské skloňování (manželovo pes,Otíkovo sestra,… prostě to -ovo bez ohledu na rod).
Co mi ale vždycky vadilo (a používá to moje teta) - potentovat, přitentovat, tentononc …
Ale že bych kvůli tomu vraždila, to zase ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
9.4.10 12:59
tohle je velká záliba rodiny z manželovo strany ..

:)) Tak o tomhle jsem mluvila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
9.4.10 12:59

Jo úplně bych zapomněla, extcháni a zkoušel to pak i ex..místo dupka říkat pudela a když to někdo řekne 100× za sebou, jako hra to je ale pudela (na syna) ještě teď mi jde mrátz po zádech fuj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
9.4.10 13:00

tak já nesnáším rymík, dle mého manžela je to rybník :cert:
potom slovo hlídala jsem na to- jako že se na to dívala :roll:
no a pak takový ty česko anglický zkomoleniny- jak je někdo happy, nebo je in a out,.....
výraz dost hustý :cert:
je toho taky dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
9.4.10 13:00
radúna píše:
Takových by bylo… :lol: . Dobrá diskuze :palec: . Ale asi úplně nejvíc nenávidím (nikoli sprosté) slovo „viď“. Když nějaký čecháček řekne: „Hele, to bylo dobrý, viď?“ A jak jsem malá, tak rostu… :mrgreen: . Jinak mě nic nenapadá…Zatím.

tak moje rec :-) a to sem se prestehovala z brna do prahy, si to umite predstavit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
9.4.10 13:01

:lol: zvláštní, jak každého vytočí něco jiného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.4.10 13:01
baghira píše:
Vadí mi to západočeské skloňování (manželovo pes,Otíkovo sestra,… prostě to -ovo bez ohledu na rod).

:lol: :lol: tak teď jsem se zasmála nad svou demencí…

já byla přesvědčená, že jako ty lidi, co to píšou, mají nastavenou nějakou opravu nebo něco v komplu - jako bývá oprava pravopisu v Outlooku bo tak něco :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
9.4.10 13:02

Ahoj,
tak mě asi nevadí nic, ale dlouho jsem si nemohla, když jsem bydlela 4 roky v Praze zvyknout na to dávání písmena V před každé slovo začínájící na O, Votevři Vokno, Voči, Vopar, manžel se přestěhoval z Prahy za mnou a naštěstí se toho do půl roku „zbavil“ :lol: i když hezkej víkend říká ještě teď :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.4.10 13:02

jednoznačně „VIĎ“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
9.4.10 13:06

super debata..
já teda nesnáším VIĎ a HELééééééé :cert:
a taky u tchýně.. PODIVTE SE = podívejte se..fuj…l
a nesnáším slově měsíčky a přijela teta. brrrr
a taky BEBE=bebinko, zranění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.4.10 13:13
RyBANA píše:
baghira píše:

:lol: :lol: tak teď jsem se zasmála nad svou demencí…

já byla přesvědčená, že jako ty lidi, co to píšou, mají nastavenou nějakou opravu nebo něco v komplu - jako bývá oprava pravopisu v Outlooku bo tak něco :lol: :lol:

tak toto me taky vubec nenapadlo ze to nekdo dela schvalne..myslela sem ze to jsou preklepy

a docela cumim ze nekterym tem slovum co jste pouzily ani nerozumim :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
9.4.10 13:16

Dobrá diskuze :palec: :lol:

Mě teď napadlo jen slovo „čóda“ = čokoláda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.4.10 13:16

otoč klíčem ve smyslu zamkni

umýt zuby místo vyčistit

Vachoutouc , Slepickouc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
9.4.10 13:17

Tak mě nejvíc vadí ,když někdo chodí do"hospůdky na pivečko" a do "sklípku na vínečko " a úplně mě dorazí ,když čech mluví moravským nářečím a myslí ,že to umí. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí