Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jedináá rada je asi jestli se ti něco nelíbí musíš se odstěhovat.
A proč by nemohli souložit? Ty nesouložíš? Jestli takle bude tvuj chlap výkonej po otci tak bych spíš byla nadšená ![]()
Takže bud to neposlouchej a nebo musíš pryč a nebo nechat byt odhlučnit. To taky jde.Jdou už i odhlučnovací barvy ![]()
@palapa No jo no, ale tak myslíš si, že hekali naposledy při tvém početí?
No ty ale závidíš!!!
rozhodně bych jí nic nevytýkala. Jen můžeš třeba při snídani až tam budou oba s úsměvem prohlásit něco ve stylu… téééda, vy si každý (ob den) užíváte, závidím vám tu energii a doufám, že ve vašem věku budu jako vy. Určitě se zamyslí.
Jinak nechápu, proč je spoustě z vás z toho nazvracení? Vždyť je to naprosto normální a předpokládám, že tchýni máš cca okolo 60ti let. Až tobě bude 60sát, tak ti bude chybět ještě pár let do důchodu a určitě se ti nebude zdát, že bys byla táááák stará.
Tak je nech, ať si ještě užívají, když jsou pořád vitální
Není nic horšího než, když se ti chce, ale už nemůžeš..
![]()
My zase bydlíme v prvním patře, no a po večerech mě štvou pod oknama pejskaři, vykecávaj a psi štěkaj, taky mě to pěkně s*** a malou to budí, mám 100chutí na ně vylejt kýbl vody
ale nenadělám nic ![]()
@palapa píše:
Musim se zastat, kdo nezazil, tak nemuze vedet, jaky to jeje jine slyset cizi, ale otce s matkou, fuuj
myslim si že to zažila většina pubertáku. Není to teda něco na co bych vzpomínala ráda, ale k životu to patří. Bez toho by jsme ani mi nebyli a kdo bydlel v paneláku tak to slyšet musel pokud to rodiče dělali:-)
@Gladys píše:
Připomíná mi to to hrozivé zjištění, když dítě zjistí, že existuje sex a pak mu dojde, že jeho rodiče to dělají taky - no fůůůůjTřba to dcera jednou vyřeší za vás - viděla jsi Forresta Gumpa?
jj, děti mají období, fůůůj, to je trapný
, vy jste trapný, u toho vydávají hrdelní zvuky
a to stačí jen zmínka o nějaké náklonosti ![]()
@IvkaH proto říkám, když snacha tak jedině hluchá
a oni tu žádné sprostoty dělat nebudou!!! to si ohlídám ![]()
@palapa to sice ano, je to nepříjemné, ale tchyňka je ve svém ![]()
To, že zakladatelce vadí, že tchánovci sexí, je docela hloupé a netaktní, jsme prostě lidi, ne? a vzhledem k tomu, že u nich bydlí a tak musí počítat s tím, že se budou prostě vzájemně trochu rušit. Možná mají papírové zdi a možná i tchánovci poslouchají každý jejich pohyb. Mě osobně třeba mnohem víc vadí, když slyším někoho vykonávat velkou potřebu, nebo např. zvracet, to je fuj, ale sex? dyť je to krásný…
Já odmalička poslouchala sexující sousedy přes zeď (a to to byl bytelný cihlový činžák) a nijak mě to nepoznamenalo…
Na druhou stranu, pokud tím budí mimčo, tak už je to asi hodně a pak bych požádala manžela, zda by nemohl maminku požádat o ohleduplnost vzhledem k spícímu miminu.
Tak my jsme bydleli v 2+1 a byly jsme tři děti. Slyšela jsem rodiče opravdu často a jako dítěti mi to nebylo příjemné. Ne ty zvuky samotné, ale zvláště představa, že mí rodiče spolu mají sex. Hrůza.
Dnes jsem dospělá a kdybych někoho slyšela, tak si řeknu něco v tom smyslu, no tak hlavně, že se mají rádi, jsem dospělá a nijak to neřeším, myslím, že zakladatelky reakce je opravdu přehnaná. Zvracení, byť obrazné, nad hlasitými projevy při sexu někoho jiného, je opravdu reakce hodná osmiletého dítěte, které právě zjistilo, že rodiče mají sex.
Třeba si to tchýně ani neuvědomuje. Pokud už by to měl někdo probírat, potom rozhodně její syn a velmi, ale velmi opatrně.
Přiláněla bych se ovšem k samostatnému bydlení, bude větší klid na všech frontách.
@ynax píše:
Jen můžeš třeba při snídani až tam budou oba s úsměvem prohlásit něco ve stylu… téééda, vy si každý (ob den) užíváte, závidím vám tu energii a doufám, že ve vašem věku budu jako vy. Určitě se zamyslí.
@eva valoi píše:
@palapa No jo no, ale tak myslíš si, že hekali naposledy při tvém početí?
Ja to poslouchala dost dlouho!!! Tak trikrat do tydne cca ve dve rano!! Nic prijemneho to tedy nebylo!! Takze ja diky tomu sve emoce udrzuji v tichosti.
Necetla jsem diskuzi, prestehovala bych se
s tchyni ani s moji mamkou bych nebydlela, mam rada svoje soukromi ![]()
Já jim to přeju, ale je mi to dost nepříjemné. Zkuste si to samy představit. To je horší, než vlastní rodiče. A kdyby byla JEN hlasitá. Ona u toho přímo řve. Jak kdyby chtěla, aby ji slyšelo celé město. A my tu nejsme každý den, jen pár dnů v měsíci, ale POKAŽDÉ je slyším. Stačilo by se jen trochu krotit. Já bych se cítila trapně, kdyby mě měj kdokoliv slyšet. Sex beru jako něco intimního jen mezi partnery a ne i sousedy.
@Anonymní píše:
Já bych se cítila naprosto příšerně!Asi nejlepší se odstěhovat…je blbé jí něco říkat…
A proc ji to nerekne manzel, jako jeji syn
@palapa píše:
Musim se zastat, kdo nezazil, tak nemuze vedet, jaky to jeje jine slyset cizi, ale otce s matkou, fuuj
Zazila jsem to, nasi nez si postavili svuj barak, kde jsme meli kazdy svuj pokoj, tak jsme do 11 a sestra do 10 spali na patrove v posteli v loznici vedle jejich postele, vetsinou chodili do obyvaku, ale nekdy se rozsoupli primo v loznici. Jako decko jsem byla zvedava a ted se tomu uz jen smeju, ze byli mladi, sileni.
Zadne trauma nemam
.
Ale nase deti uz jsme z loznice vyhnali ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat