Slyším tchýni při sexu! Fuj!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1307
6.1.13 23:03
@K.Black píše:
@Spenata no a jak by jsi s ní chtěla promluvit? :think: mě třeba tchyňka řekla až o sebe přestane pečovat a začla by smrdět nebo se hnusně oblékat tak ji to mám říct, ale tohle bych teda nedokázala :mrgreen:

no, jestli mají aspoň trochu dobré vztahy, tak to tchýni prostě říct, že je jde slyšet, třeba si to neuvědomují…na druhou stranu by mi přišlo divné, kdyby se teď tchánovci měli začít omezovat, no jak jsem psala, asi je čas pomýšlet na vlastní bydlení ;)

• načítám...
74217
6.1.13 23:06
@K.Black píše:
jj, děti mají období, fůůůj, to je trapný :roll: :roll:, vy jste trapný, u toho vydávají hrdelní zvuky :poblion: :poblion: :poblion: a to stačí jen zmínka o nějaké náklonosti :mrgreen:

@IvkaH proto říkám, když snacha tak jedině hluchá :mrgreen: a oni tu žádné sprostoty dělat nebudou!!! to si ohlídám :lol:

@palapa to sice ano, je to nepříjemné, ale tchyňka je ve svém ;)

Jak to ohlidas? Napada me leda si mezi ne lehnout  :lol:

• načítám...
cher

milé velice tolerantní ženy

Nikde nečtu, že by zakladatelce vadilo, že tcháni spolu souloží, ale jsou věci, u kterých mají být jen dva a tcháni potřebují evidentně obecenstvo v celém baráku. Jinak je něco jiného slyšet sousedy a něco jiného vlastní rodiče :zed: nikdy bych nedopustila, aby mým dětem muselo být trapně, že byli nechtěnými svědky mého sexuálního života. Jestli si vy myslíte, že je normální hekat a vyřvávat-šu. ej mě a kruť mi kozama( :lol: nevím, copřesně vyřvává dotyčná tchýně) i před návštěvou, tak to jsem ráda, že v mém okolí nikoho takového nemám.
Zakladatelko-takže vy tam nebydlíte a jen jezdíte na návštěvu? A oni se nedokáži utišit ani občas? Pak bych tam nezůstávala přes noc. Tohle opravdu není běžné a normální chování, jsou situace, kdy se člověk může chovat diskrétněji a přesto si může dopřávat sexu.

• Upravit
K.Black

@Spenata já si to nedovedu představit :nevim: možná kdyby to bylo řečeno vtipem :think: i když já bych nad tím pak přemýšlela bylo by mi trapně a fakt bych ji neměla ráda, myslím tu snachu :lol:

• Upravit
31292
6.1.13 23:07
@Virginia píše:
Tak pokud jen pár dnů v měsíci, tím spíš nechápu, co řešíš :-).

přesně. Jako poslouchat něco, u čeho se nedá spát 365 dní v roce, to by mě asi taky časem začlo štvát, ale párkrát do měsíce?
Ano, máš zakladatelko pravdu v tom, že by se těch pár dní mohli zkrotit, ale na druhou stranu - oni jsou tam doma, tak co, můj dům můj hrad.

A mimochodem, já dokonce jednou tátu načapala s jeho druhou ženou - no co, stalo se, trochu sem se začervenala a vycouvala z pokoje, bylo mi asi dvacet a nechutný mi to teda určitě nepřišlo :mrgreen:

• načítám...
1185
6.1.13 23:08
@Anonymní píše:
Já jim to přeju, ale je mi to dost nepříjemné. Zkuste si to samy představit. To je horší, než vlastní rodiče. A kdyby byla JEN hlasitá. Ona u toho přímo řve. Jak kdyby chtěla, aby ji slyšelo celé město. A my tu nejsme každý den, jen pár dnů v měsíci, ale POKAŽDÉ je slyším. Stačilo by se jen trochu krotit. Já bych se cítila trapně, kdyby mě měj kdokoliv slyšet. Sex beru jako něco intimního jen mezi partnery a ne i sousedy.

Určitě to příjemné není. Vypadá to, že se babi prostě musí „předvést“, když tam jste. Většina lidí, když u nich někdo spí, tak se snaží, aby je při sexu nikdo neslyšel, myslím.

• načítám...
1307
6.1.13 23:09
@K.Black píše:
@Spenata já si to nedovedu představit :nevim: možná kdyby to bylo řečeno vtipem :think: i když já bych nad tím pak přemýšlela bylo by mi trapně a fakt bych ji neměla ráda, myslím tu snachu :lol:

já bych ji taky ráda neměla :mrgreen:

• načítám...
K.Black
6.1.13 23:10

@IvkaH jednoduchý :roll: kluk bude ve svém, zamknutý! ona se mnou a taky se zamknem :mrgreen:

@sieta.m jsou lidé hluční a lidé tišší, a taky jsou lidi s vyvinutým sluchem co slyší cinknout lžičku za zdí, a lidé hluší jako můj manžel, kterému ani vrtačka nevadí, když má svoji spací chvilku.

Já bych to tchyňce prostě neřekla a hotovo, to ji radši řeknu, mami začínáš smrdět, máš nějaký problém, nezvládneš se umýt, pomůžu ti, atd.

• Upravit
mooona
6.1.13 23:10

@sieta.m Víš ono šlo o základní formu jakou to zakladatelka podala ;) Ano sex je intimní věc a holt tak jako jsou různí lidé povahově, tak jsou různí i v sexu. Někdo prostě hlasitý je aniž by si to uvědomoval-mám taky takovou v rodině. A pokud oni tam jezdí jen na pár dní v měsíci, tak má rada je tam buď nejezdit, nebo nepřespávat-nebo ať to taktně nakousne syn, ale určitě není vhodné aby to řešila snacha s tchýní. Já se už fakt teď děsím toho koho si klucí přivedou domů, protože když to tu kolikrát čtu, tak tchýně se nezavděčí fakt nikdy-neříkám teď že by se měla zavděčovat hlasitým sexem :mrgreen: ale prostě jak jsou některé snachy schopné určité věci řešit, mě fakt zazáží

• Upravit
30639
6.1.13 23:11

@Mar__tanka1983
Ségra načapala tchánovce, oběma je jim hrubo přes 70, zrovna v tom nejlepším 8)

• načítám...
K.Black

@Spenata koukám že máš synka, takže jednou snacha bude :mrgreen:

• Upravit
jdukolem
@sieta.m píše:
Nikde nečtu, že by zakladatelce vadilo, že tcháni spolu souloží, ale jsou věci, u kterých mají být jen dva a tcháni potřebují evidentně obecenstvo v celém baráku. Jinak je něco jiného slyšet sousedy a něco jiného vlastní rodiče :zed: nikdy bych nedopustila, aby mým dětem muselo být trapně, že byli nechtěnými svědky mého sexuálního života. Jestli si vy myslíte, že je normální hekat a vyřvávat-šu. ej mě a kruť mi kozama( :lol: nevím, copřesně vyřvává dotyčná tchýně) i před návštěvou, tak to jsem ráda, že v mém okolí nikoho takového nemám.
Zakladatelko-takže vy tam nebydlíte a jen jezdíte na návštěvu? A oni se nedokáži utišit ani občas? Pak bych tam nezůstávala přes noc. Tohle opravdu není běžné a normální chování, jsou situace, kdy se člověk může chovat diskrétněji a přesto si může dopřávat sexu.
.1/4 důchodců v důchodácích je v jejím věku, tak by to snad nemuseli dělat každý den!

Já myslím, že zakladatelka se v tomto smyslu vyjádřila.

• Upravit
48576

T @sieta.m tak to doma teda nekřičim, ale dobrá inspirace :lol: :hug:

Tak jestli si tam jen na pár dní v měsíci tak jsou tři varianty.Bud tě tam tchýně nechce a proto si vyřvává aby ti to znepříjemnila :lol: a nebo bez toho nemužou bejt a nebo je zvrušuje že je někdo muže slyšet.

Když ti to vadí tak at jim to chlap řekne. Je to jejich syn, od něj to budou brát přece jen jinak než od tebe a myslim si že NĚCO v rodině má řešit vždy hlavně ten koho ta rodina je(tim myslim u tchánu manžel u tvích rodiču ty)takle to u nás aspon je ;)

• načítám...
13714

@sieta.m Když jak zajistíš a zjistíš, že těmi svědky nikdy nebudou???
Pokud byly a tiše vycouvaly, nikdy se to nedozvíš :-).
A co je normální před návštěvou? Každý to má jinak, řvát schválně nebudu, ale pokud mě někdo uslyší, tak co jako?? Tak nic! :) Bych z toho nedělala takovou kovbojku zvlášť pokud je tam zakladatelka jen párkrát.

• načítám...
74217
6.1.13 23:12

Nekdo si hold bez ramusu nedokaze poradne uzivat a vychutnat, radeji bych si zacpala usi nez babine neco vycitala.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová