Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rozinka_terka ano, dělám každý den a právě mi přišlo, že sílí, ale nebylo to úplně pozitivní
ještě to zkusím třeba kolem poledne
Děkuji moc! ![]()
@AIWOK
Doporučuji dělat ob den, když jsem dělala každý den nic jsem nezachytila a vždy jen kolem 10 večer
když jsem test dělala třeba kolem oběda byl negativní a jakmile pak kolem 10 večer vyjel pozitivní a další den už ovu bolesti ![]()
@Kk123 ahoj, já dnes 32dc, ale cykly nepravidelné kolem 37-50 dní.. A podle ovulačních bolestí jsem asi 7dpo. MS by měla přijít koncem ledna-začátkem února, tak uvidíme ![]()
Byla jsem dnes opět na ultrazvuku na folikulometrii. V úterý byly dva folikuly, 14 a 15mm no a dnes se to tam nějak zbláznilo. Ty dva porostly o trochu a k tomu se mi tam zvetšují další dva. Takže příští cyklus bez hormonů. Injekci na spuštění ovulace jsem nedostala, protože dr. se bál, že by mohly dozrát i ty 2 menší a mohla bych mít vícerčata. Takhle bez injekce prý ty dva menší můžou zaniknout. No docela se bojím, že bez injekce folikuly přerostou a budou z nich cysty. Ani nevím jestli se snažit, co myslíte? Styk vyloženě nezakázal.
@Akaii ahoj, pokud jsi 7 DPO, ms čekej tak za 5-7 dní
lutalealni fáze (doba od ovulace po menstruaci) je dlouhá maximálně 16 dní, většinou ji mají ženy dlouhou 12 dní +-1/2 dny. Tato fáze bývá každý cyklus stejně dlouhá a vicemene se nemění. Pak si můžeš lehce vypočítat termín ms, pokud víš, kdy byla ovulace. Například já mám lf dlouhou 13-14 dní, takže vím, že po ovulaci za těch 13-14 dní přijde ms ![]()
@AIWOK řekla bych, že sílí
kdyz sílí, klidně testuje vícekrát za den. On někdy vrchol lh stoupne jen na pár hodin a pak ho ženy nezachytí a tvrdí, že ovulační testy nefungují a jsou k ničemu 🙈
Mě začal zřejmě taky sílit
používám na to aplikaci premom
test vyfotím, vložím a vyhodnotí intenzitu (akorát nejsem DC 1, teď koukám, proč mi to tam napsalo 🤦♀️ jsem 25 DC, ale mám pcos a cykly dlouhé)
@Kk123 já jsem teď cca 7dpo ale mám dlouhé cykly a třeba teď ovu byla 38 dc tak uvidíme jak to dopadne 😃
@bacova.mi taky mám zvýšené hodnoty pcos, ale před ctyrma rokama, od te doby jsem zhubla deset kg, aktivne sportuji a nekourim, od září ani nepiju. Takže jdu v po na gynekologii a chci se domluvit na dalším hlídání. Do ledna jsem to řešit nechtěla, protože bych se zblaznila a v Brně na car nám Dr řekl, ze jsem mladá a přijde to.
Je mi 31 ![]()
Mám velké sportovní plány, které se nějak v lednu preply a mateřské pudy naskocily ![]()
Dnes jsem zkoušela ráno a je tak nějak podobný ten test, ale říkám, změnu vidím.
Tobě držím pěsti.
Jinak jsem holky 16.DC
@AIWOK já si řekla, ze se tentokrat budu testovat až nejdřív v den MS… ale obavám se, ze to opět nevydrzim 😁
@Bonnie01 ano mohla být ovulace. Ty testy nejsou vůbec spolehlivé, já je měla negativní téměř furt než jsem zjistila ze musím testovat až kolem 10 hod večer, aby tam vůbec něco bylo a aby byl vůbec pozitivní, takže testama bych se neridila
jen proste pocity a chutí k sexu ![]()
@Bonnie01 je to možné
dělala bych ty ovulační třeba 4 dny před očekávanou ovulací až do ní a ne jen ten očekávaný den
Držím palce, ať se brzy podaří