Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rozinka_terka
18.1.24 09:32

@Bonnie01 je to možné :-) dělala bych ty ovulační třeba 4 dny před očekávanou ovulací až do ní a ne jen ten očekávaný den :D Držím palce, ať se brzy podaří :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
722
18.1.24 09:36

@Rozinka_terka ano, dělám každý den a právě mi přišlo, že sílí, ale nebylo to úplně pozitivní :) ještě to zkusím třeba kolem poledne :) Děkuji moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.1.24 09:48

@AIWOK
Doporučuji dělat ob den, když jsem dělala každý den nic jsem nezachytila a vždy jen kolem 10 večer :lol: když jsem test dělala třeba kolem oběda byl negativní a jakmile pak kolem 10 večer vyjel pozitivní a další den už ovu bolesti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
18.1.24 11:20

Holky kolikaty DC jste? Koho čeká testování zacatkem unora? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
18.1.24 11:35

@Kk123 ahoj, já dnes 32dc, ale cykly nepravidelné kolem 37-50 dní.. A podle ovulačních bolestí jsem asi 7dpo. MS by měla přijít koncem ledna-začátkem února, tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
18.1.24 11:46

@Akaii ahoj tak budu drzet pěstičky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
18.1.24 12:03

Byla jsem dnes opět na ultrazvuku na folikulometrii. V úterý byly dva folikuly, 14 a 15mm no a dnes se to tam nějak zbláznilo. Ty dva porostly o trochu a k tomu se mi tam zvetšují další dva. Takže příští cyklus bez hormonů. Injekci na spuštění ovulace jsem nedostala, protože dr. se bál, že by mohly dozrát i ty 2 menší a mohla bych mít vícerčata. Takhle bez injekce prý ty dva menší můžou zaniknout. No docela se bojím, že bez injekce folikuly přerostou a budou z nich cysty. Ani nevím jestli se snažit, co myslíte? Styk vyloženě nezakázal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15463
18.1.24 12:54

@Akaii ahoj, pokud jsi 7 DPO, ms čekej tak za 5-7 dní ;) lutalealni fáze (doba od ovulace po menstruaci) je dlouhá maximálně 16 dní, většinou ji mají ženy dlouhou 12 dní +-1/2 dny. Tato fáze bývá každý cyklus stejně dlouhá a vicemene se nemění. Pak si můžeš lehce vypočítat termín ms, pokud víš, kdy byla ovulace. Například já mám lf dlouhou 13-14 dní, takže vím, že po ovulaci za těch 13-14 dní přijde ms ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15463
18.1.24 12:58

@AIWOK řekla bych, že sílí ;) kdyz sílí, klidně testuje vícekrát za den. On někdy vrchol lh stoupne jen na pár hodin a pak ho ženy nezachytí a tvrdí, že ovulační testy nefungují a jsou k ničemu 🙈
Mě začal zřejmě taky sílit :andel: používám na to aplikaci premom :palec: test vyfotím, vložím a vyhodnotí intenzitu (akorát nejsem DC 1, teď koukám, proč mi to tam napsalo 🤦‍♀️ jsem 25 DC, ale mám pcos a cykly dlouhé)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
18.1.24 12:59

@Kk123 já jsem teď cca 7dpo ale mám dlouhé cykly a třeba teď ovu byla 38 dc tak uvidíme jak to dopadne 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
18.1.24 14:17

@bacova.mi taky mám zvýšené hodnoty pcos, ale před ctyrma rokama, od te doby jsem zhubla deset kg, aktivne sportuji a nekourim, od září ani nepiju. Takže jdu v po na gynekologii a chci se domluvit na dalším hlídání. Do ledna jsem to řešit nechtěla, protože bych se zblaznila a v Brně na car nám Dr řekl, ze jsem mladá a přijde to.
Je mi 31 :D

Mám velké sportovní plány, které se nějak v lednu preply a mateřské pudy naskocily :potlesk:
Dnes jsem zkoušela ráno a je tak nějak podobný ten test, ale říkám, změnu vidím.
Tobě držím pěsti.

Jinak jsem holky 16.DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
18.1.24 14:45

@Kk123 dnes 19DC…. Testy mám nakoupené… :D

• Citovat
  • Upravit
800
18.1.24 14:52

Holky už se těším na všechny testy, ať ovul nebo teho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
18.1.24 15:08

@AIWOK já si řekla, ze se tentokrat budu testovat až nejdřív v den MS… ale obavám se, ze to opět nevydrzim 😁

• Citovat
  • Upravit
854
18.1.24 15:29

@Bonnie01 ano mohla být ovulace. Ty testy nejsou vůbec spolehlivé, já je měla negativní téměř furt než jsem zjistila ze musím testovat až kolem 10 hod večer, aby tam vůbec něco bylo a aby byl vůbec pozitivní, takže testama bych se neridila :lol: jen proste pocity a chutí k sexu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí