Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20948
18.1.24 19:02

@AIWOK-Ahoj,díky za info, to je fajn, kde jsi to objednávala? Koukala sem, že má i Pilulka.. @miki07-tak to neznám, jen je blbé to, že někomu to může pomoci někomu ne, člověk musí zkoušet a doufat, ale určitě se tím nic nezkazí, když Macu budeš brát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
18.1.24 19:04

@lucypaja buďto přímo na stránkách getverra, já v lednu chytla akci na notino:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
18.1.24 19:14

@lucypaja To mas pravdu, každému něco pomáhá, ale pro ten pocit :lol:. Jinak holky jestli se mužu zeptat kolik vám je? A jak dlouho se snažíte? Mne je 25 let a snazime se teď 8 měsíc. Popravdě jsem myslela, ze to půjde rychleji, ale vím, ze to není zase tak hrozny. Jen mi připadá, ze člověk který to moc chce, bere vitaminy, hlídá si ovulaci, tak to nejde a pak holciny který to neřeší a jednou zkusí, tak jsou hned (viz.moje kamarádky) :lol: :lol: no jo asi ten stres, ten děla divy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
18.1.24 19:17

@Miki07 31, od 2019, kdy jsem vysadila HA, ale nehrotila. Teď to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
18.1.24 19:18

@AIWOK verim, ze rok 2024 bude tvůj :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20948
18.1.24 19:19

@AIWOK-jo je třeba občas chytit akci :D @Miki07-no už sem to tu někde psala, já tu budu asi nejstarší, skoro jako vaše maminka :D kdybych začla brzo…45,snažíme se/nesnažíme průběžně, měla sem zt, biochemka, nevím, rok, dva nevím, partner odmítá vyšetření spermií apod tak je vše na mě, takže otázka, zda on ještě může, máme dvě děti, další by byla třešinka na dortu, prostě buď a nebo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
18.1.24 19:20

@lucypaja věk je jen číslo, každý, jak se cítí.
Fandim a preji! Vyjde to vsem. Cítím to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
18.1.24 19:22

@lucypaja moc preji :srdce: a věřím, ze vše se děje z nejakeho důvodu a vše je tak, jak má být. A určitě miminko přijde ve spravnou chvíli :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
18.1.24 19:26

.

Příspěvek upraven 19.09.24 v 03:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20948
18.1.24 19:29

@AIWOK děkuju, pro někoho sem blázen a bůh ví co negativního, ale tak jako, buď a nebo a nebyla bych první ani poslední, iui ani iv ne to partner nechce, tak holt budu zkoušet, brzdí mě nyní ta šž, taksnad až dostanu léky, zaberou tak se snad upraví i cyklus jako už se z toho nehroutím, když přijde ms, jako štve mě to, ale pak tam zas je vidina snažení, dokud je ms, šance může přijít i já vám tady všem držím moc pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
18.1.24 19:29

@Miki07 Letos mi bude 27, dneska ráno jsem objevila pozitivní test, tak uvidíme, jak to bude pokračovat. :kytka: Snažíme se teprve od začátku listopadu a to jsem měla nepravidelnou MS, ale ovulaci atd jsem nijak neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
18.1.24 19:30

@lucypaja Zaujalo mě to, že jako partner odmítá vyšetření spermií.
Tyjo, muži! Vždyť oni to mají nejjednodušší!!! Chlap vleze úplně sám do pěkné místnosti, kde si udělá dobře a odstříkne do kelímku, který položí na okýnko a plavci už letí do laboratoře…
My ženy to máme mnohem složitější, pořád se svlékáme a jsme od pasu dolů bez oblečení, pořád nás vyšetřuje několik lidí dohromady a očumují nás ze všech stran, uvnitř nebo venku, zkoumají všechno možné… Prsa to samé, Uz, mamograf, zase jsme od pasu nahoru nahé a musíme se jen držet…
Tvl a chlap řekne, že nepůjde na blbý spermiogram, když je tam sám, nikdo na něj nečumí a nikdo na něj nesahá, ty jo, toho bych pleskla normálně :?

• Citovat
  • Upravit
800
18.1.24 19:32

@lucypaja kup si ty vitaminy, kamoska problémy se stitkou a otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20948
18.1.24 19:39

@Mandarinka104-on to bere tak, že dvě děti máme, tak proč? Už při druhém snažení říkal, že kdyby to nešlo, nikam nepůjde, jedno dítě máme, on je takovej uťáplej, trvá mu než něco vyřeší, asi se stydí nutit ho nemůžu, ale znám muže, co pro partnerku udělají v tomhle hledisku cokoli vyšetření, odběry..berou doplňky stravy..to sem holt narazila na v tomhle případě necitu! Možná, že kdyby byl nyní ve vašem věku, bere to jinak, ale mě přijde, že je takovej jako zastavenej v době a novoty ho nezajímají!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20948
18.1.24 19:40

@AIWOK-ok budu koukat kde mají dobrou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie