Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
144
1.12.25 20:30

@Abi2025 pokus se myslet pozitivně… a zkus se hodit do Vánoční pohody a uvidíš že bude líp 😘hlavně že už nekrvácíš …a kdy jdeš na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
1.12.25 20:44
@Petule155 píše: Více

No právě, že asi žádná kontrola. Ale asi bych chtela, tak si tam zavolám a objednám se na příští pátek, aby mě zkontroloval, asi pro svůj klid, i když asi nepřepoví jaká bude menstruace :think:
Zkusím, malá bude mít narozeniny za chvilku a poslední měsíc, kdy jsem doma a od ledna začne fičák, tak si taky říkám, ať si ti nekazim, jen je tomu těžké poručit :roll:
Testuj testuj :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3982
1.12.25 20:45

Tak my máme tento cyklus doma dosnaženo… Kéž by to přineslo vánoční dárek, o tom jsem fakt vždycky snila… Další šance na silvestra nebo nový rok a pak opět na klinice :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
1.12.25 20:46
@Rwk píše: Více

Ja si toho všeho jsem vědoma, právě :roll: Štve mě to samotnou, ale musím na tom zapracovat a užít si ten prosinec a svátky :) na Vánoce mi bude 36,tak si budu přát nějaké přání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
1.12.25 20:48
@Rwk píše: Více

Tak ono když máš dneska pozitivní, muze být zítra nebo pozítří, tak ta teplota jeste vyběhne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.25 21:23

@bonsaj493
Tak držím moc palce, kdyby náhodou, tak si myslím že na silvestra by to bylo taky super, většinou se pije a oslavuje a nebude na to tolik myslet, ale doufám že najdeme dvě čárky spolu, pročítala jsem tuhle diskuzi dlouho a vím že jsi tu od začátku :( já jsem si se synem hned myslela že to vyjde, protože jsem ještě ten den co mi ho tranaferovali cítila píchání a dloubání, to jsem v předchozích transferech necítila, byl ale pětidenní a teď mám třídenní, tak doufám že za dva dny něco ucitim, jinak tomu vůbec věřit nebudu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
144
1.12.25 21:23

@Abi2025 juu 36 to je ještě spousta času 😘 nevěš hlavu… já mám letos 40 🤷‍♀️takže menší pravděpodobnost že se nám to povede… ale i tak doufám v zázrak :wink:třeba i Vánoční 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
1.12.25 21:38

Kamarádka rodila ve 41 :) sice to trvalo, ale po inseminaci to nakonec vyšlo přirozeně :)
Anoo je, jen si musím přenastavit tu svoji gebulu, že jdu do prace :)
Uz se těším na vaše testování :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3982
1.12.25 21:45
@Anonymní píše: Více

Nám nikdy ani „slavící“ cykly nepomohly, bohužel :roll:… Ale trochu mě depta, že jsem začínala ve snažení 2024, přešla 2025 a za chvíli se přesunu nejspíš do 2026 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
1.12.25 21:45

@Abi2025 tak s tou prací ti to věřím 😀já už se při dvou čárkách viděla na mateřské 😂a pak zpět do reality 🙈taky mi to trvalo🤷‍♀️ 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
1.12.25 21:51

Právě, ja jsem si přála vždycky navazovat, a teď musím změnit pozici v práci, nakonec to nebude špatně až se to naučím, ale taky to nebude jednoduché, a je to těžké 2 měsíce před koncem rodicaku, když si říkáš jak ti to krásné nakonec vyšlo, tak nevyšlo a ještě ty komplikace :roll: No hlava je hlava, ale tak asi to tak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
1.12.25 21:57

@Abi2025 chápu … ale třeba se kolem Vánoc uvolníš a budeš myslet na jiné věci :wink: ☺️a ono se to povede až to budeš nejmíň čekat ❤️ psychika dělá hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
1.12.25 22:01

Přesně tak, a víš co mi je blbe nebo jak to říct. Že nastupuji někam, kde mi dají nějakou svoji energii mě to naučit a věnují se mi, a ja mam takové zaječí úmysli. Docela mě to trápilo, ale ted si rikam, ze mi to musí být jedno, je to mu život a nemůžu se cítit špatně za to, že nastoupit musím a ze si přeji druhé miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
1.12.25 22:08

@Abi2025 chápu, že tohle tě trápí ale to je holt život… přeci nebudeš někde jen proto, že se to od tebe očekává 🤷‍♀️(jasně nastoupit musíš) ale když chceš miminko tak hold práce ještě pár let počká 😀a vrátíš se později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3982
2.12.25 06:18

@Abi2025 prosím tě, takhle vůbec nemysli… To bychom děti neměly vůbec, kdybychom měly brát ohled na práci :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí