Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
27.3.26 16:27

@tgg91 Ahojky, nene 😄 😊 vydržela sem. A to sem dneska byla v lékarne malýmu pro odsávačku 💪 už počkám do toho pondělka nebo úterý. A co ty? Jak se cítíš? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
27.3.26 16:29

@TerkaS98 neeeee 😄 😊 už vydržím 😄 sem si ráno říkala že když by bylo dneska bílo, tak už bych to brala za konec. Takhle si nechávám naději 😄 to vydržíš? Kdybych měla test doma, tak už testuju 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
27.3.26 17:07

@Michaela 34 drzim palce :srdce: ja jsem dneska byla pro progesteron vaginalne a jeste jeden test, abych videla, jak sílí, zitra ho udelam… jinak se cítím dost naprd,,,. uz 4. den nažloutlá rýma, 2. den zalehlé ucho, ted bude víkend, snad se mi nic nerozjede, v pondělí si zavolám pro něco na predpis - silnějšího/antibiotického.. dost jsem se tomu branila, a budu doufat, ze to nejak neohrozí vývoj.. je to muj posledni pokus po 2 potratech,… u těch „povolených“ antibiotik sice píšou, že lokalne by nemělo ohrozit, ale kdo mi dá jistotu, že :,( u minulého těhotenství - pozitivního testu, syn zase chytil nestovice, a me se taky udelalo par podezrelych pupinku… nemuzu to mit nikdy ok :zed: :pocitac: ja snad uz predem pocitam s tim, ze to opet nevyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
27.3.26 17:14

@tgg91 to chápu. Člověk jak si pak má vzít nějaký lék, tak má strach. Ale zase na druhou stranu si říkám, že kdyby si měla v těle třeba nějaký zánět a byla hodně nemocná, tak je to možná ještě horší to nelecit, než to, že si nějaký ten lék vezmeš 🙂 musíš se snažit myslet pozitivně ❤️ i když je to asi po takových zkušenostech těžké. Od posledního testu, co si sem vkládala už si test nedělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.26 17:14
@Orchidejka13 píše: Více

Já 3 den. A styk byl den před ovulací. Tak snad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
27.3.26 21:34

@Michaela 34 delala jsem si jenom tech 12 DPO, dalsi test jsem uz nemela… i když, že nebude sílit tolik obavy nemám, jako to, že to embryo opět cca za 2 tydny zamlkne… :zed: ale pokusim se myslet pozitivně to ano, ale zase nechci být potom o to více zklamaná, když si ted budu říkat a budu jistá, že do třetice to už vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
28.3.26 11:21

Ahoj holky, rada bych se k vam pridala. My se snažíme skoro 5 let o druhe. Pri prvnim nam rekli, ze je sance max 2% a zadarilo se po 2 letech, pred operaci velke cysty. Od te doby 2 nevydarene icsi a dvě zamlkle tehotenstvy jedno 4tt a druhe 6tt. A tento cyklus je vse nejaky divny, nejen ze ms trvala dele nez normalne, ale teď mam 3 dny pred ms a silny ovu testy. Ne vsechny pozitivni, ale dost silny a vicemene stejny hodnoty. Ja mam cyklus pravidelny 28 dni, ovu vždy poznam podle bolesti a hlenu atd na 99,9%., která normalne probehla v pulce cyklu. A teď ovu testy takove, mate nektera zkusenost? Normalne mam testy mimo ovu skoro neviditelne. Tt jsou negativni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.26 18:47

Zdravím
Měla jsem rychlovku 2 dny před ovulaci je nějaká šance na otěhotněni děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.26 18:49
@Anonymní píše: Více
trefili jste se do plodného okna, takže ano, šance je.
  • Citovat
  • Upravit
172
28.3.26 18:51

@tgg91 no jo ono se to lehce řekne…mysli pozitivně. Ale hůř dělá. Já vím. Budu myslet pozitivně za Tebe 😄 ☘️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.26 19:02
@Anonymní píše: Více

Tak to by bylo fajn kdyby se tedy zadarilo i z té rychlovky :D

• Citovat
  • Upravit
2483
29.3.26 10:28

Ahoj holky, tak 10Dpo😭 vcera tam nebylo vubec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
29.3.26 10:49

@TerkaS98 to vypadá dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
29.3.26 10:50

@Michaela 34 dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
29.3.26 11:09

Holky ale tak to snad není možný 😄 vždycky s nějakou z vás napíšu a ono to vyjde 🤣 já si teda test nedělala. Ale bolí mě už trochu záda. Takže to vypadá že zítra má dorazí. Zase tu zůstanu sama 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí