Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
12.1.12 19:06

Ale v lednu je tam - extra windy:-(, větrno…a moře jen 25, byla mi tam zima :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
12.1.12 19:06

no v Alpách je krásně, ta zasněžená příroda je úžasná a k tomu jízda na skvěle upravených sjezdovách na snowboardu… Jen doufám, že se vrátíme všichni v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
12.1.12 19:08

ja nelyzuju, ale taky to urcite musi byt pekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
12.1.12 20:07

Ahojky, Hani já mam taky ovulku jen s praskam,takže problém s otehu i udržením plodu…Fááákt super. Byla jsem na všech vyšetřeních a nasli mi pravě tu pozitivní BI a beru na to prášky takže by to mšlo být o.k. ale zase se mi nedaří otěhu.Já bych se z toho pos… Dnes mám depku jako prase,mám pocit že to mimco nikdy nebudu míííít , Ach jooooo
Ps. koukni do podpisu - mám tam udaje o vysetreních a tak… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
12.1.12 20:21

eedi vy je snazite tedka sami doma koukam za papkas clostik a utrogestan ja to taky brala ale doktorka mi vzdy rekla folikuli krekrasny ale nikdy proste nezabralo a tak ted ivi na konci unora nekdy co planujes dal? ivi nebo ivf? taky me kolikrat prepadne depka ale co nadelas roky plinou a mimi nikde.co tim myslis pozitivni bi? dneska u me byla sestra ma 10dni starou holcicku takze asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.1.12 13:55

Ahoj holky, tak konečně jsem doma :dance: a vypadá to, že ms už i končí. Co beru utroš, tak to mívám jen 3 dny :mrgreen: Teď jdu uklízet, balit a smažit řízky a zítra ráno vyrážíme a vrátíme se až příští v sobotu večer. V hotelu by měla být wifi, tak se když tak po večerech tady kuknu ať pak nemusím pročítat celý týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
13.1.12 14:16

kaczule jinak ti preji hezkou dovcu a treba se pekne odreagujes a pak ti bude lip a pak vse i lepe pujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
13.1.12 15:22

Ahojky,
taky přeji krásnou dovolenou.
No ja prave mám v planu taky iuinekdy koncem ledna,podle toho kdy přijd menzes,ted ji čekám,ale mám ji nepravidelnou tak nikdy nevím. IUI zkusim 2× nebo 3× a pak IVF,už na to čekání popsychické strance. nemám.
Jinak pozitivní BI je buněčná imunita - tj protilátky proti spermijim a proti embryu,proto jsem asi 2× potratila - te už to mám snad o.k. beru na to bohužel kortikoidy Prednison. Někdy mám pocit,žejsm tima hormonama napěchovaná až po uši a stejně se nedaríííí ach jooooo. a pujdes taky na 1 IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.1.12 15:24

Já, pokud budu mít folíky, tak budu mít IUI v pondělí 23.1. nebo v tom týdnu. A bude to mé první IUI :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
13.1.12 15:42

A

Příspěvek upraven 16.03.14 v 23:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
13.1.12 16:06

eedi pokud ses ptala me tak pujdu na ivi asi koncem unora.23.1 jdu do karu se domluvit na tom ivi a co a jak dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
13.1.12 16:54

Holky,tak musíme doufat a věřit,ženám ty IUI vyjdou........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
14.1.12 13:23

jj drzim vsem pesticky, ja ted beru ten tamoxík, neco jako clostik a na dnesek sem spala od osmi vecer do 11 dopoledne :D nejhorsi je, ze bych takhle spala i kdyz chodim do prace a tak tam poraaadne zivam :roll: jinak ja do toho egypta letim v breznu, tak to uz tam snad bude pekne teplicko a slunicko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
14.1.12 15:18

ppaja ja brala clostik nekolikratunavena jsem nebyla jsem v dobe ovoluce jsem myslela ze je po me hrozne jsem to citila a to jsem mela vzdycky jen jeden folikol. tedka jsem to brala pul roku a myslela jsem si ze treba po vysazeni prijde normalne ovulka ale bohuzel opet nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
14.1.12 23:02

Holky, poradíte mi někdo s tím Gynexem a užíváním??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí