Snažení jaro 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
341
23.3.16 19:11

@Eliizabetha teď se to tak ustalilo do těch cca 34 :) kuurnik jak já bych byla šťastná kdyby už nedorazila… nejhorší na tom je to ze kolem sebe mám jen same těhotné kamosky nebo kamosky co už jsou maminy. :? tak mě to bere jeste víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.16 20:13

@Eliizabetha Ja uz ani nevim ale prostě jsem viděla Eliáše :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
23.3.16 20:17

Holky vyškrábala jsem ten test z rána, ale nic tam není, uplně bílo… je možné, že jak to zaschlo už tam nic není? Nebo jsem prostě ráno viděla bludy? :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
23.3.16 20:48

@Eliizabetha tak to nevím jak u tt, ale co jsem zkoušela ovu testy tak když jsem se na něj podívala třeba až za 7h tak čárka byla silnejsi než do limitu…zkus spíš clear blue :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
23.3.16 20:58

@Verviska Dva měsíce zpátky jsem jeden počůrala a vyšel negativní, od té doby k němu nemám sympatie :D Dvě stovky v háji, tři minuty paniky když to pípalo a pak negativní… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
23.3.16 21:35

Hezký večer, holky :) okna jsou hotová…ale…já málem brečela. 4 okna odřený, parapet taky..nechali to zaprasený, takže až to zítra douklidím pořádně, tak uvidíme…Chlap to bude s nima řešit po telefonu co a jak, ale řeknu Vám, no začínala mě už brát hysterie :D Ale je to krása na to koukat, hlavně z venku :D

Já dnes 10dc, takže o víkendu začnu s ovu testama. Dřív to nemá smysl, protože moje cylky jsou něco strašnýho…Od dob co neberu HA, tak mám rozházený cyklus až běda…Přes 3ODC je to každý měsíc, porod to trošku upravil, ale před otěhotněním třeba i 60DC!! V té době jsem otěhotnět nechtěla, takže mi to moc nevadilo, ale teď jakmile jsem přes třicátý den, už už doufám. Takže menstruaci už na takových 9 měsíců neplánuji :)
@Eliizabetha To by bylo fajn, moc držím palečky, první pozitivní testík diskuze :)? Testni v pátek a uvidíš. Ono to polimitu většinou zaschne a pak to není vidět. Plus k tomu ještě jiný světlo a máš to. Už měškáš ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
23.3.16 21:36

@Eliizabetha to vypadá nadějně…těším se na foto a moc moc preji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
23.3.16 21:40

@MamaJani já dnes 9dc, cyklus cca 31-35, tak to jsme na tom podobně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
23.3.16 21:46

@MamaJani Nevím jestli jsem to měla dostat 28 nebo 30 DC, mívala jsem to klasicky 28, ale pak se mi to jeden měsíc protáhlo.. tak raději počítám s 30ti (v tom případě bych to měla dostat v pátek), jestli jen 28 tak už dneska nepřišla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
23.3.16 23:03

@Balantes Paráda :) mám parťačku na testování :)

@Eliizabetha Tak to vypadá nadějně.. V pátek se těším na foto krásných dvou // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
24.3.16 05:14

Dobre ranko! :srdce:
No to je rano :roll: Prvni co me vzbudilo byla nevolnost z toho jak mi smrdi po noci z pusy :mrgreen: Rikam no nic bud statecna… Chystam se do prace, dam si antiperespirant co vzdycky a ten smrad! Tak hned v koupelne :poblion: Pak piju kafe a najednou fuuuj a letim na zachod :poblion: :poblion: Jestli zitra na testu nic nebude tak jsem cvok :mrgreen:
Ale trochu me ty nevolnosti desi, segra kdyz cekala prvni tak byla i v nemocnici, bylo ji porad ze zacatku zle… Ale nic xo by pro mrnouska clovek nepretrpel!

Co vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
24.3.16 07:11

@MamaJani a myslím, že @Petra Vlad taky vychází na stejno :D ovulku začnu testovat od pondělka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
24.3.16 07:39

Dobré ránko holky, tak dnes už jsem 14DC. Cyklus minulý měsíc 29. Tak uvidíme tento měsíc. S přítelem se mimiskujeme obden tak kéžby to konečně vyšlo. Všem držím palečky. A moc Vám všem děkuji. S Vámi se tady vždycky tak vykecám, bohužel když jsem v práci tak vůbec nestíhám. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
24.3.16 07:54

@Eliizabetha ajo, tak to jsem si popletla :roll: tak pokud nejsi těhu, tak jsi opravdu cvok :lol: ne, promiň :oops: na druhou stranu psychika taky umí zázraky :roll: tak držím pěsti na testování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
24.3.16 08:45

Ahoj holky,

tak já dnes 4dpo a včera večer mi opět teklo mlezivo (teda až potom co mi píchala bradavka a mě to bylo divné tak jsem si prso zmáčkla a ono mlezivo) :( Já se z toho už picnu… A to prý některé holky po potratu mají tenhle problém i rok, super :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí