Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zuzhanka Ahoj, doporučuju ještě listovku, jinak asi nic. A nebo partnerovi nasadit vitamin E.
Ahoj holky, a zapomněla jsem dodat, že měřím BT, jím kys. listovou, piji do ovulace kontryhel. čaj na úpravu cyklu (DC se mi díky tomu zkrátila z 34 dní na 31) a tento měsíc zkouším, na doporučení mé kamarádky, užívat pupalku dvouletou. Prý po ní měla ovulaci „jak blázen“ a hned otěhotněla. Člověk v nouzi zkouší vše, co se někomu osvědčilo. Tak doufám, že vám budu moct napsat, že to funguje. Dnes jsem teprve 4dpo, tak čekám, jak to dopadne. Mějte se!
@Deniska2000 přesně tak, pro ženský doporučují listovku a pro chlapy vitamín E. Kdysi jsem byla na genetice a tam mi tedy MUDr doporučila ten calibrum baby plane ale minulý měsic na gynekologii mi Dr
řekl:chcete odpověd jako psychickou podporu nebo lékařskou.? prý ten calibrum nemá vliv a listzovku doporučil(nepomůže otěhotnět)ale tomu miminku to tam připraví tak aby mělo vše co potřebuje ![]()
Holky zeptam se těch co již si těhu prošli, přišli jste do jiného stavu hned po MS?
![]()
@ladynka1 píše:
Holky zeptam se těch co již si těhu prošli, přišli jste do jiného stavu hned po MS?
Hned po ovulaci neee, mě to vychází uprostřed cyklu. Zítra bych měla dostat menstruaci, dnes ráno jsem si dělala test-negativní. Takže počítám, že když jsem měla ovulaci v den mích ovulačních bolestí již před 13 dny, tak šanci těhotenství je mizivá
.
Ahoj holky,
s přítelem jsme se celý víkend poctivě snažily a odedneška mám takový hodně jemně křečovitý píchání v podbříšku, jinak mi přijde že můžu pořád jen spát jsem hodně unavená a občas jako by se mi zved žaludek ale přijde mi to nějak moc brzo asi to je jen z toho vedra co je venku ale nepamatuji se, že bych se takhle někdy cítila. Byli to uplně první dny snažení a po 3 letech co jsem brala HA by to byl nějaký fofr
né že by mi to vadilo ale nevěřím že bych měla takové štěstí…Test jsem si ještě nedělala je moc brzy…Prosím o Vaše názory… Děkuji ![]()
@ladynka1 Hned po MS to prý taky jde, záleží na tom, kdy je ovulace. Jedna známá se snažila 6 měsíců o mimi a nic, pak si zkusila ovulační testy a zjistila, že má ovulaci přibližně 7 DC a to měla ještě MS. A celou tu dobu prý čekala poctivě vždcky do poloviny cyklu a pak se snažili, kdyby věděla hned, že to má tak brzo, už by byla těhotná. Takže to jde.
@ladynka1 píše:
@Deniska2000 přesně tak, pro ženský doporučují listovku a pro chlapy vitamín E. Kdysi jsem byla na genetice a tam mi tedy MUDr doporučila ten calibrum baby plane ale minulý měsic na gynekologii mi Drřekl:chcete odpověd jako psychickou podporu nebo lékařskou.? prý ten calibrum nemá vliv a listzovku doporučil(nepomůže otěhotnět)ale tomu miminku to tam připraví tak aby mělo vše co potřebuje
@Danny123 Je úterý, takže opravdu si nemyslím, že už bys poznala že se něco děje. Mimčo se zavrtává přibližně 4-10 dní od oplodnění, takže to je fakt brzo.
@Deniska2000 píše:
@Danny123 Je úterý, takže opravdu si nemyslím, že už bys poznala že se něco děje. Mimčo se zavrtává přibližně 4-10 dní od oplodnění, takže to je fakt brzo.
Děkuji já vím proto mi to přijde divný
Asi už patřím mezi ty, které za každým píchnutím vidí těhu ![]()
@Danny123 Já si taky pár dní po ovulaci každý píchnutí brala jako příznak těhotenství. Jenže pak si začneš všímat čehokoliv, co bys jinak přehlídla ![]()
@Deniska2000 píše:
@Danny123 Já si taky pár dní po ovulaci každý píchnutí brala jako příznak těhotenství. Jenže pak si začneš všímat čehokoliv, co bys jinak přehlídla
Přesně tak
jsem ráda že nejsem jediná ![]()
Ahoj holky snažilky,
chci vás všechny pozdravit a dát vám vědět, že z toho mého ducha jsou od víkendu // jak vyšité ![]()
Dany: je asi fakt brzo ale věř, že i „napoprvé“! to může vyjít, mě se to stalo ![]()
S partnerem jsme to pak počítali a vychází nám jediná možná varianta - měli jsme celkem 4 nechráněné tulení a muselo to být při tom prvním! ![]()
Na testu jsem to zachytila hned ten asi první možný „viditelný“ den. Teď se to jen dobarvilo a já si zvykám na ten šok, že budu maminka ![]()
Zatím je mi dobře (mamka nezvracela v těhotenství ani jednou, tak se modlím, ať jsem po ní). Jen mám stašný hlad a to už 2 hodiny po jídle! Pořád mám hroznou chuť na ovoce a džusy. I normálně jím zdravě, ale co teď předvádím. Včera jsem snědla sardinky v oleji - jen tak, samotné
Teda pak i to ostatní, co jsem měla na talíři ![]()
Všem přeju krásný den a děkuju za podporu minulý týden - měly jste pravdu!!!
Ahoj holky, moc ráda bych se k vám taky přidala
S manželem jsme se začali snažit teď před víkendem… V lednu jsem neplánovaně otěhotněla a na konci března v 9TT revize pro zamlklý těhu… pak jsme to nějak nechali, že začneme až v září po létě, ale nevydrželi jsme to
předpokládám, že jsem ovulku měla v pátek. Snažili jsme se už čtvrtek, pátek a pak včera… tak uvidíme
Všem držím palce!!!
Ahojky, vítej mezi námi snažilkami
mě se taky po vysazení HA menstruace rozhodila, a to už jsem ji vysadila v prosinci. Tak pořád nevím, kdy ji mám přesně čekat. Já jsem si koupila jen kyselinu listovou, s ničím jiným nemám zkušenosti
A přeji ať co nevidět najdete //