Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
alokin89
19.6.12 07:45
@Zuzhanka píše:
Ahoj holky :mavam: Chtěla bych se k Vám přidat :) s přítelem se snažíme o první miminko :hug: antikoncepci jsem přestala brát na konci května, bohužel se mi tím trochu rozhodila menstruace, takže jsem to asi po deseti dnech dostala :roll: achjo takže čekáme a uvidíme, zda se mi to srovná a jak to bude dál. Ale i přesto se snažíme a na miminku pracujeme :hug: Začala jsem brát calibrum babyplan, myslíte že bych měla brát ještě něco?

Ahojky, vítej mezi námi snažilkami :mavam: mě se taky po vysazení HA menstruace rozhodila, a to už jsem ji vysadila v prosinci. Tak pořád nevím, kdy ji mám přesně čekat. Já jsem si koupila jen kyselinu listovou, s ničím jiným nemám zkušenosti :) A přeji ať co nevidět najdete // :)

• Citovat
  • Upravit
5382
19.6.12 08:17

@Zuzhanka Ahoj, doporučuju ještě listovku, jinak asi nic. A nebo partnerovi nasadit vitamin E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.6.12 10:22

Ahoj holky, a zapomněla jsem dodat, že měřím BT, jím kys. listovou, piji do ovulace kontryhel. čaj na úpravu cyklu (DC se mi díky tomu zkrátila z 34 dní na 31) a tento měsíc zkouším, na doporučení mé kamarádky, užívat pupalku dvouletou. Prý po ní měla ovulaci „jak blázen“ a hned otěhotněla. Člověk v nouzi zkouší vše, co se někomu osvědčilo. Tak doufám, že vám budu moct napsat, že to funguje. Dnes jsem teprve 4dpo, tak čekám, jak to dopadne. Mějte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
19.6.12 10:24

@Deniska2000 přesně tak, pro ženský doporučují listovku a pro chlapy vitamín E. Kdysi jsem byla na genetice a tam mi tedy MUDr doporučila ten calibrum baby plane ale minulý měsic na gynekologii mi Dr :andel: řekl:chcete odpověd jako psychickou podporu nebo lékařskou.? prý ten calibrum nemá vliv a listzovku doporučil(nepomůže otěhotnět)ale tomu miminku to tam připraví tak aby mělo vše co potřebuje :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
19.6.12 10:26

Holky zeptam se těch co již si těhu prošli, přišli jste do jiného stavu hned po MS?
:|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.12 11:20
@ladynka1 píše:
Holky zeptam se těch co již si těhu prošli, přišli jste do jiného stavu hned po MS? :|

Hned po ovulaci neee, mě to vychází uprostřed cyklu. Zítra bych měla dostat menstruaci, dnes ráno jsem si dělala test-negativní. Takže počítám, že když jsem měla ovulaci v den mích ovulačních bolestí již před 13 dny, tak šanci těhotenství je mizivá :(.

• Citovat
  • Upravit
773
19.6.12 12:01

Ahoj holky,
s přítelem jsme se celý víkend poctivě snažily a odedneška mám takový hodně jemně křečovitý píchání v podbříšku, jinak mi přijde že můžu pořád jen spát jsem hodně unavená a občas jako by se mi zved žaludek ale přijde mi to nějak moc brzo asi to je jen z toho vedra co je venku ale nepamatuji se, že bych se takhle někdy cítila. Byli to uplně první dny snažení a po 3 letech co jsem brala HA by to byl nějaký fofr :-) né že by mi to vadilo ale nevěřím že bych měla takové štěstí…Test jsem si ještě nedělala je moc brzy…Prosím o Vaše názory… Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
19.6.12 12:02

@ladynka1 Hned po MS to prý taky jde, záleží na tom, kdy je ovulace. Jedna známá se snažila 6 měsíců o mimi a nic, pak si zkusila ovulační testy a zjistila, že má ovulaci přibližně 7 DC a to měla ještě MS. A celou tu dobu prý čekala poctivě vždcky do poloviny cyklu a pak se snažili, kdyby věděla hned, že to má tak brzo, už by byla těhotná. Takže to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
19.6.12 12:03
Jasně že ani to Calibrum nemá vliv na dřívější otěhotnění,ale doplňuje tělu důležitý vitamíny a minerály,pak když otěhotníš tak máš v těle vše co pro zdravý vývoj mimča potřebuješ.
@ladynka1 píše:
@Deniska2000 přesně tak, pro ženský doporučují listovku a pro chlapy vitamín E. Kdysi jsem byla na genetice a tam mi tedy MUDr doporučila ten calibrum baby plane ale minulý měsic na gynekologii mi Dr :andel: řekl:chcete odpověd jako psychickou podporu nebo lékařskou.? prý ten calibrum nemá vliv a listzovku doporučil(nepomůže otěhotnět)ale tomu miminku to tam připraví tak aby mělo vše co potřebuje :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
19.6.12 12:05

@Danny123 Je úterý, takže opravdu si nemyslím, že už bys poznala že se něco děje. Mimčo se zavrtává přibližně 4-10 dní od oplodnění, takže to je fakt brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
19.6.12 12:11
@Deniska2000 píše:
@Danny123 Je úterý, takže opravdu si nemyslím, že už bys poznala že se něco děje. Mimčo se zavrtává přibližně 4-10 dní od oplodnění, takže to je fakt brzo.

Děkuji já vím proto mi to přijde divný :-) Asi už patřím mezi ty, které za každým píchnutím vidí těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
19.6.12 12:17

@Danny123 Já si taky pár dní po ovulaci každý píchnutí brala jako příznak těhotenství. Jenže pak si začneš všímat čehokoliv, co bys jinak přehlídla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
19.6.12 12:33
@Deniska2000 píše:
@Danny123 Já si taky pár dní po ovulaci každý píchnutí brala jako příznak těhotenství. Jenže pak si začneš všímat čehokoliv, co bys jinak přehlídla :lol:

Přesně tak :-) jsem ráda že nejsem jediná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
19.6.12 16:13

Ahoj holky snažilky,

chci vás všechny pozdravit a dát vám vědět, že z toho mého ducha jsou od víkendu // jak vyšité :lol:

Dany: je asi fakt brzo ale věř, že i „napoprvé“! to může vyjít, mě se to stalo :-)

S partnerem jsme to pak počítali a vychází nám jediná možná varianta - měli jsme celkem 4 nechráněné tulení a muselo to být při tom prvním! :mrgreen:

Na testu jsem to zachytila hned ten asi první možný „viditelný“ den. Teď se to jen dobarvilo a já si zvykám na ten šok, že budu maminka :srdce:

Zatím je mi dobře (mamka nezvracela v těhotenství ani jednou, tak se modlím, ať jsem po ní). Jen mám stašný hlad a to už 2 hodiny po jídle! Pořád mám hroznou chuť na ovoce a džusy. I normálně jím zdravě, ale co teď předvádím. Včera jsem snědla sardinky v oleji - jen tak, samotné :mrgreen: Teda pak i to ostatní, co jsem měla na talíři :)

Všem přeju krásný den a děkuju za podporu minulý týden - měly jste pravdu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
19.6.12 16:21

Ahoj holky, moc ráda bych se k vám taky přidala :dance: S manželem jsme se začali snažit teď před víkendem… V lednu jsem neplánovaně otěhotněla a na konci března v 9TT revize pro zamlklý těhu… pak jsme to nějak nechali, že začneme až v září po létě, ale nevydrželi jsme to :-) předpokládám, že jsem ovulku měla v pátek. Snažili jsme se už čtvrtek, pátek a pak včera… tak uvidíme :-) Všem držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí