Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Danny123 jprvní mimčo! a snažíme se první měsíc! 3roky sem brala HA a teď sem jí vysadila a doufám, že to bude hodně brzo!!! jak si na tom ty?
Vítejte nově příchozí snažilky
přeju hodně stěstí a brzy dvě // ![]()
Krásnej večer holky, tak hlásím, že preventvní prohlídka na gyndě dopadla dobře a mimču by nemělo z mý strany nic bránit, šla jsem si hned potom koupit kyselinu listovou v tabletkách, dneska mě začaly bolet i bradavky, takže ovulka je v nejvyšším stádiu, tak se půjdeme s přítelem ještě dneska tulit, tak snad to klapne ![]()
@1veronique gratulujuuuu!!!
tak přeji krásné a klidné těhotenství! a podávej info, jak se ti (vám) daří
![]()
@bebecinka My se taky snžíme první měsíc o první mimčo a taky jsem brala 3 roky HA a taky doufám, že to bude hodně brzo tak to je vážně dobrý nepíšu si náhodou sama se sebou? ![]()
@Katien děkuju, budeme v to doufat, je to teprve náš druhý měsíc snažení, ale máme před svatbou, tak by to byl ten nejúžasnější dárek, ale když se nepoštěstí, tak tu svatbu aspon pořádně zapiju a hned po tom odjíždíme na svatební cestu, kde budu mít další plodné dny, a to už prostě musí klapnout ![]()
@Katien Děkuji tobě také přeji hodně štěstí a ať se ty dvě mršky // objeví ![]()
Holky už zítra jdu na kontrolu.. ať už se dozvím cokoli, tak alespoň budu vědět
mějte se krásně a dobrou noc ![]()
@Katien Držím palce, at to všechno dopadne dobře!! dobrou noc ![]()
Ahojky holky
chci se zeptat, jestli jste si před snažením zašli na gyndu
mě to napadlo aby mě doktor prohlídnul, jestli jsem v pořádku a tak. Co si o tom myslíte? Jinak moooc gratuluju k //
Doufám, že se nám to všem povede, taky co nejdřív ![]()
@Zuzhanka Ahoj já jsem na gyndu nešla, budeme se snažit a pokud to nebude klapat zajdu tam ![]()
@Zuzhanka jak jsem psala, dneska jsem tam byla, ale bylo to hlavně v rámci preventivní prohlídky, ale i kdyby nebyla, tak pro svůj osobní klid bych si tam tak jako tak zašla
tak asi tak ![]()
@Danny123 ne to opravdu ne
já sem já a ty jsi ty
ale v tomto máme hodně společné!!