Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@beruskaevuska1 Tak to budu moc a moc držet palečky ať už se vám to konečně podaří a jsi šťastná… ![]()
@Zezulína za dva měsíce se připomenu, abyste mi pěkně prosím drželi pěsti, protože ty přinášejí štěstí… díky za podporu předem.
@beruskaevuska1 tak za dva měsíce už můžeš držet i ty palečky to už budu mít snad po porodu… ![]()
@Zezulína
Moc moc držím palečky.
S tim jak jsi tu psala o tom pejskovi, ja mam už dva roky kočičku a venuju se ji naplno, z vlastni zkusenosti mohu rict že když si poridis pejska nebo kočičku tak je to nejlepší trenink na mimco ![]()
@Zezulína my jsme měli pejska, kříženec vlčáka a vlka, fenečka Jesinka. ale letos v lednu jsme ji kvůli neléčitelné rakovině museli nechat utratit. pořád to ještě nepřebolelo. manžel dělal nějaké upravy kolem domu, musí se dobudovat plot, atd. a asi si pořídíme menšího psa. z toho důvodu chceme pejska až příští rok. manžel se o Jesinku staral 13 roků. pořád ta její ztráta trochu bolí. byla hodná, milá, přítulná.
@Zezulína tak pokud to vyšlo ted, tak se mimi narodí v době, kdy bude slavit moje babička 80. narozeniny v příštím roce…
@Michelle3108 teď nevím už o co jde, psala jsem něco o tom že se bojím aby si zvykla naše fenka na mimčo? jinak nevím co a jak…jjj hodně se říká že když si dva pořídí psa nebo kočku tak jsou zralí už na mimčo…
@Zezulína my zadneho psa nemame ani kocku a mit nebudeme a myslim, ze zrali na miminko jsme i tak
![]()
@Schara však já netvrdím že nejste, já jen že se to říká, to je na každým jestli si pořídí zvíře nebo ne…
Ivf se nezdařilo. čeká mě ket… ach jo. kdy přestanu brečet? příští týden vyšetření v narkoze. v říjnu druhý pokus. máme dvě krásná embrya. aspon že tak. jsem unavená na celou proceduru.
@beruskaevuska1 to je mi líto, v říjnu už se to určitě povede…nestresuj se a hoď se do klidu pokud to aspoň trošku jde…budeme na tebe myslet…